info@mekan.com

Anadolu Yakası İftar Mekanları Ramazan 2016

18 Mayıs 2016
Anadolu Yakası İftar Mekanları Ramazan 2016

Anadolu Yakası iftar mekanları için nereleri tercih etmem gerekiyor diye düşünenlere müjde: mekan.com ekibi araştırdı ve sizin için Anadolu Yakası İftar menüsü hazırlayan mekanları yazdı. Fix ya da a la carte ile tadına doyum olmayacak menüler bu yazımızda!

Kız Kulesi Restaurant

Tarihi efsaneleri ve gizemli hikayeleriyle İstanbul'un adeta simgesi haline gelmiş olan Kız Kulesi'nde iftar yemekleri, zengin menüsüyle Ramazan Ayı boyunca konuklarını ağırlıyor. Ramazan'a özel menüsünden seçkin Türk ve Osmanlı lezzetlerini deneyimleyeceğiniz Kız Kulesi İftar Menüsü fix şekilde 119.90 TL. Tarihi Yarımada ve Boğaz Manzarası'na nazır bu özel mekan, iftar için unutulmaz bir akşam yemeği vaadediyor.

Mabeyin Et & Kebap Restaurant İftar

Anadolu Yakasın'da kebap denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden olan mekan Ramazan ayı içinde sizleri harika lezzetlerle buluşturmaya devame edecek. Antep Mutfağının yöresel tatları ve kebap çeşitleriyle birlikte zengin zeytinyağlı menüsü ile de iftar sofranız için aradıklarınızı bulabileceğiniz Mabeyin Restauran’da fix menü fiyatı 90 TL. Anadolu Yakası'nda iftar yapmak için nereye gitmeliyim diye düşünürseniz Mabeyin Et ve Kebab'ı tercih edebilirsiniz. 

mabeyin-kebap-restaurant

Borsa Restaurant İftar

Eğer bütün gün aç kaldım akşam için kendi kültürümüzden bir şeyler yemeliyim diyorsanız Borsa Restaurant en doğru tercih olacak. Ana yemeklerin yanı sıra iftariyelik ve tatlılarında dahil olduğu fix bir menü hazırlayan mekan menü için 140 TL fiyat belirlemiş. İftar sonrası harika tatlıları ile keyfi ikiye katlayacağınız, Kandilli'de bulunan mekan Anadolu Yakası İftar mekanları arasında manzarası ve heybeti ile bekliyor olacak. 

Katibim Restaurant İftar

Şemsipaşa Camii’nin heybetli manzarası eşliğinde açacağınız orucunuzu camii’den gelen ezan sesi ile daha anlamlı hale getireceksiniz. Mekan bu yılda Osmanlı mutfağı ağırlıklı fix menü ile sizleri ağırlamaya hazırlanıyor. Anadolu Yakası'nda bulunan Katibim Restaurant fix iftar menüsü ile listemizde olmazsa olmaz konumda bulunuyor ve lezzetli yemek yemek isteyen herkesi Ramazan ayı içerisinde mekanına davet ediyor. 

Develi Restaurant İftar

Son derece şık ve ferah bir mekan olarak bilinen Develi yarattığı hoş atmosferi ile unutulmaz bir iftar menüsü hazırladı. Hazırlanan menünün fiyatı 100 TL.  Oldukça geniş alanı ile hizmet veren mekanda kalabalık gruplar ile de iftar yapmanız mümkün. Anadolu Yakası Develi Restaurant fix iftar menüsü ile iftar yapmak isteyen kalabalık aileler ve gruplar için en doğru seçeneklerden olacak.  

develi-kebap-restaurant
Fotoğraf Kaynak: develikebap.com

Yakamoz Restaurant İftar

Anadolu Yakası’nın Boğaz Manzaralı iftar mekanları denilince akla ilk gelen yerlerden olan Yakamoz Restaurant ramazanda da siz değerli misafirlerini, en güzel ve lezzetli şekilde ağırlayacak. Yıllardır sürdürdüğü geleneğini Ramazan Ayı içinde de sürdürecek olan Yakamoz Restaurant iftarınızı canlı fasıl eşliğinde hem keyifli hem de lezzetli geçirmenizi sağlayacak. Menü içeriğini henüz belirlememiş olsalar da 85 TL karşılığı ulaşabileceğiniz farklı içerikli menüler hazırlayan Yakamoz Restaurant’ta muhteşem bir iftar sizi bekliyor.

Dilruba Restaurant İftar

Üsküdar Fethipaşa Korusu içerisinde yer alan Dilruba Cafe & Restaurant iftar mekanları arasında ilk sırada olmayı her yönden hakediyor. Hem koru hem de Boğaz Manzarası ile şahane bir görüntü eşliğinde orucunuzu açmanın bedeli iftar’da açık büfe ve 75 TL. Sahur’da da açık olan Dilruba Restaurant’ın 35 TL’lik açık büfesi bulunuyor.

Lacivert Restaurant İftar

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün altında, Anadolu Yakası’nda Boğaz Manzaralı iftar mekanları arasında belki de en kaliteli ve nezih mekan Lacivert Restaurant. Brunch ve akşam yemeği konusunda kendini kanıtlamış; kalite, lezzet ve nezihliği bir arada arayanlar için her zaman ilk seçenek olmuş Lacivert Restaurant’ta iftar yemeği, hazırladıkları fix menü eşliğinde sadece 160 TL. 

lacivert-restaurant-iftar-menüsüFotoğraf Kaynak: bursadaiftar.com

Beyaz Fırın Brasserie İftar

Uzun yıllardır Anadolu yakasında hizmet veren Beyaz Fırın, şahane atmosfere sahip binasında, Ramazan ayı içerisinde de hizmet vermeye hazır. Türk ve Dünya mutfağından lezzetleri bir arada barındıran Beyaz Fırın Brasserie size ve ailenize harika bir iftar keyfi yaşatacak. Özel bir menü hazırlama yerine a la carte menüleri ile hizmet verecek olan mekan Ramazan ayı için Anadolu Yakası’nda İftar yapmak isteyenlere harika bir alternatif.

Göksu Marine Restaurant İftar

Anadolu Yakası’nın en görkemli semtlerinden olan Beykoz’da yer alan Göksu Marina Ocakbaşı ve Balık lezzetlerini bir arada bulundurması ile herkesin damaklarına hitab edecek bir iftar yapmanızı sağlayacak. Göksu Nehri’nin kıyısında bulunan mekan Anadolu Yakası İftar Mekanları listemizde şahane manzarası ve tazecik lezzetleri ile yerini almayı başardı. Ramazan Ayı için özel olarak hazırlanan menünün fiyatı ise 60 TL. 

Titanic Otel Restaurant İftar

Hem Türk hem Dünya mutfağından sunduğu örneklerle Anadolu Yakasının son yıllarda gözdeleşen semti Kartal’da yer alan Titanic otel iftarda da sizleri en güzel şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. İştah açıcı zengin açık büfesinde iftariyelikten tatlılara kadar pek çok seçenek bulabileceğiniz açık büfenin fiyatı kişi başı 65 TL. Anadolu Yakası İftar mekanları arasında Otel- Restaurant konsepti ile yer alan mekanı mutlaka deneyimlemelisiniz. 

titanicFotoğraf Kaynak: titanicbusinesskartal/mediagallery

Hacıbaşar Kebap & Baklava İftar

Anadolu Yakası iftar mekanları listemizde dillere destan Antep lezzetleri ile yer almayı kesinlikle hakeden Hacıbaşar Kebap & Baklava Ramazan ayında da sizleri bekliyor. Çorbadan ana yemeğe, tatlıdan kahveye kadar fix bir menü sunacak olan mekanda iftar yemeği için 65 TL ödemeniz yeterli.

Güler Osmanlı Mutfağı İftar

Sorma çorbası ile meşhur olmuş, dillere destan lezzetleri ile müdavimler yaratan Güler Osmanlı Mutfağın’da iftar menüsü 2 çeşit olarak hazırlanmış. Büyük boy iftar menüsünün fiyatı 53.50 TL, küçük boy iftar menüsünmün fiyatı ise 45 TL. Kendinizi evinizin mutfağında hissedeceğiniz Güler Osmanlı mutfağı’nda iftar bir harika olacak. 

Mihrabat Korusu İftar

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünün adeta bir tablo gibi göründüğü, Anadolu Yakası iftar mekanlarının incisi Mihrabat Korusu iftar menüsü tam sizlere layık. Açık veya kapalı mekanında, en güzel lezzetlerden oluşan fix menüsünü deneyebileceğiniz Koru yemek esnasında canlı fasıl ile de hem damaklarınıza hem kulaklarınıza hitab edecek. Fix menüsünün fiyatı ise 90 TL.

mihrabat korusu-ramazan-iftarFotoğraf Kaynak: gastronomi.com.tr

Pinhan Restaurant İftar

Anadolu Yakası Maltepe iftar mekanları denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden olan Pinhan Restaurant, 3 katlı binasında Ramazan ayında da ağırlamak için sizleri bekliyor. Cafe kısmında dönerli menü için 50 TL fiyat belirleyen mekan, teras katında ise 80 TL karşılığında hizmet verecek. 

Niyazibey Restaurant İftar

Anadolu Yakası iftar mekanları arasında kendini ön sıralara yerleştirmeyi başaran Niyazibey Restaurant hem lezzetleri hem de harika atmosferi ile Ramazan ayında da kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Niyazibey Restaurant Ramazan menüsü henüz belli olmasa da mekanda İskender denemenizi mutlaka tavsiye ederiz. 

Lazistanbul Restaurant İftar

Lazistanbul iftar menüsü adeta Karadeniz mutfağı severleri için hazırlanmış. Anadolu Yakası iftar mekanları için kendinize uygun bir yer arıyosanız Lazistanbul’u mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Kurufasulye ve dillere destan pidesine kesinlikle bayılacaksınız. 

lazistanbul-kurufasulyeFotoğraf Kaynak: lazistanbul.com.tr

Develi Kebap İftar

Lezzet, kalite ve profesyonelliği harika biçimde harmanlayan asırlık marka Develi, 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı özel iftar menüsü ile karşılamaya hazırlanıyor. Sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve tadı damağınızda kalacak bir iftar için Develi Restoranları en doğru tercih olacak. Türkiye’nin lezzet meşhuru, asırlık marka Develi, bu yıl için de sağlık, bereket, ve misafirperverliğin simgesi olarak görülen Ramazan Ayı içerisinde geleneksel ikramlarını misafirleri ile buluşturacak. 
 
Geniş bir yelpaze ışığında hazırlanan özel iftar menüsü ile her damak zevkine hitap edecek, 11 Ayın Sultanı’na yakışır sofraları ile Develi Restoran misafirlerini bekliyor. Kendine has lezzetlerinden Antep Usulü Kuru Patlıcan Dolması, tandırda firik pilavı, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzetleri menüsüne ekleyen Develi Restoranları’nda sunulacak lezzetlerden sadece bazıları. Bu lezzetli ve tazecik menünün kişi başı fiyatı 100 TL’dır.

Üsküdar Sözbir Royal Residence Hotel İftar

Sözbir Royal Residence Hotel, Ramazan ayı boyunca sevdiklerinizle keyif ve lezzet dolu iftar geçirmeniz için Osmanlı mutfağı lezzetlerini sunuyor. Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ile inşaa edilen Sözbir Royal Residence Hotel’in kaliteli ve güler yüzlü hizmetini çok seveceğinizden ve oteli her daim tercih edeceğinizden eminiz.   

Siz değerli misafirlerini Ramazan İftar Menüsü ile ağırlamayı bekleyen Sözbir Royal Residence Hotel’in 2 farklı menüsü bulunuyor.  

Menü 1 (Beyaz Et)

İftariyelikler
Kırmızı Biber Soslu Süzme Mercimek Çorbası
Avcı Böreği
Mantar Soslu Piliç Pirzola (Tereyağlı Pirinç Pilavı Eşliğinde)
Saray Tatlıları Büfesi: Cevizli Güllaç, Fırın Sütlaç, İrmik Helvası, Tel Kadayıf, Revani, Ekmek Tatlısı
Limitsiz Çay, Kahve ve Meşrubat

Menü 2 (Kırmızı Et)

İftariyelikler
Kırmızı Biber Soslu Süzme Mercimek Çorbası
Avcı Böreği
Hünkar Beğendi (Tereyağlı Pirinç Pilavı Eşliğinde)
Saray Tatlıları Büfesi: Cevizli Güllaç, Fırın Sütlaç, İrmik Helvası, Tel Kadayıf, Revani, Ekmek Tatlısı
Limitsiz Çay, Kahve ve Meşrubat

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN