info@mekan.com

Anneler Günü Etkinlikleri

28 Nisan 2016
 Anneler Günü Etkinlikleri
Ailemiz bu hayatta doğuştan sahip olduğumuz en değerli şey bize göre. Ancak annelerimiz her zaman ayrı yere sahip bizler için. 9 ay karnında taşıyan, doğuran, besleyen ve büyüten annelerimiz için kalbimiz her zaman farklı çarpıyor. Peki bizi bir pırlanta gibi büyüten annelerimiz için tek bir gün yeter mi? Tabii ki hayır ancak bu özel günde onlarla birlikte olmak ve harika zaman geçirerek onları mutlu etmek şahane olacak, bundan eminiz! Yazımızın devamında bulacağınız etkinliklerden birine dahil olarak annelerinize kendilerini Dünya’nın en özel varlıkları olduklarını bir kez daha hissettirebilirsiniz. 

Tüm annelerimizin ve anne adaylarının ‘Anneler Günü’ kutlu olsun. 

anneler günü- anneler günü kutlaması- anneler günü etkinlikleri- anneler günü 8 mayıs

Semeni Restaurant

Anneler Günü için çok özel ve sadece Fırsat Bu Fırsat'dan alabileceğiniz bir etkinliğe katılmak ister misiniz? Semeni Restaurant sizi bu beklentilerinizi karşılayacak bir etkinliğe davet ediyor. Anne ve kızları için unutulmaz zamanlar yaşatacak mekanda Azeri Mutfağı'nı deneyimleme fırsatı yakalayacaksınız.



Azeri Mutfağı'nda bulunan en özel lezzetleri Anneler Günü için çok önemli bir çağrı ile taçlandıracak olan Semeni Restaurant'da işletmeci ve Şef Nevra Hanım konuklara tüm gün boyunca eşlik edecek. Samimi bir ortamda Semeni Restaurant menüsünde bulunan tüm lezzetleri deneme fırsatı yakalayacağınız etkinlikte her şeyin en iyisini hakeden annelere hem damak şenliği yaşatacak hem de öğreti dolu bir gün armağan etmiş olacaksınız. Sadece Fırsat Bu Fırsat'tan satın alabileceğiniz Anneler Günü fırsatı, unutulmaz anlarla, anneler ve kızlarına özel olarak 8 Mayıs Pazar günü saat 12:00'de başlayacak. 



Anneler Günü’nde, gönüllerimizdeki mutfakların sultanlarıyla kaliteli zaman geçirmek ve sıradan hediyeler yerine farklı bir alternatif sunmak isteyen kızlara özel bu etkinlik kaçmaz! 

Shangri-La Bosphorus 

IST TOO Restoranın keyifli ve şık atmosferiyle bütünleşen “Sınırsız Istakoz Brunch”ı Boğaz’ın benzersiz güzelliğiyle bütünleşirken, Olivier Pistre’nin dünya mutfaklarını Türk mutfağına özgü ürünleri kullanarak yorumlaması annelerin gönlünü fethedecek. Dahası anneler onlara özel dokunuşlarla zenginleştirilmiş brunch’ın ve canlı Latin müziğinin tadını çıkarırken, çocuklar da boyayıp süsleyerek tasarladıkları kendi çikolatalarını annelerine armağan edebilecek. 8 Mayıs 2016, Pazar günü 12.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek Anneler Günü Brunch’ı sınırsız yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 195 TL. 0 - 6 yaş arası çocuklara ücretsiz; 7 - 12 yaş arasındakilere ise %50 indirimli.

ıst-too-restoran

 CHI The Spa’da Annelere Şahane Spa Keyfi

Geleneksel Uzak Doğu felsefesi ile Türk Kültürünün karakterisik özelliklerini harmanlayan CHI, The Spa Anneler Günü için hazırladığı özel paketi  Annem ve Ben ile annelerin yorgunluğunu en güzel şekilde alacak. Paket 60 dakikalık Bali Masajı ve 10 dakikalık ayak masaj ritüelinden oluşacak. Çocuklar ve annelerin birlikte zaman geçirmesi için tasarlanan pakette anneler bakımlarını yaptırırken çocuklarda havuz, sauna ve hamam bölümlerinden gün boyu ücretsiz şekilde faydalanırken, ücretsiz refleksoloji masajının da keyfine varacaklar. Keyifli bir günün kapılarını aralayan Annem ve Ben paketi 315 TL fiyat ile satışa sunulacak.

chı the spa

Suada Club

Annenizle boğazın ortasında şahane bir kahvaltıya ne dersiniz? Manzaranın ve tazecik lezzetlerin eşliğinde geçireceğiniz saatler bu özel günde en güze hediye olacak. Zengin menüsü ve güleryüzlü hizmeti ile Suada Club’ da annenizi adeta bir prenses gibi ağırlayacaklarından şüpheniz olmasın. Boğazın 165 metre açığında bulunan, tarihi değer açısından da oldukça önemli Suada’da Anneler Günü Kutlaması annenizi çok mutlu edecek, eminiz! Kaçırılmayacak bu kahvaltı fırsatına Fırsat Bu Fırsat sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

suada

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’ne özel zengin menüsü ve harika manzarasıyla annelerinizi unutulmayacak bir brunch deneyimine davet ederken aynı zamanda sürpriz hediyeler ile de şaşırtmayı amaçlıyor. Türkiye’nin ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli olan Hilton İstanbul Bosphorus, 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı zengin brunch menüsü ile sizleri bekliyor. Bosphorus Otel’in Terrace Restoranında canlı müzik eşliğinde, 12:00 15:00 saatleri arasında devam edecek olan brunch’ta, geleneksel Türk tatlarından sushi’ye, zeytinyağlı lezzetlerden salatalara kadar zengin bir menü sizleri bekliyor olacak. Anneler Günü’ne özel brunch keyif içecekleri ve bir kadeh şampanya dahil olacak şekilde sadece 145 TL fiyatla satışa sunulacak. Otopark ücreti ve 0-6 yaş çocuklar için ücret alınmayacak. 6-12 yaş grubu içinse %50 indirim uygulanacak. 

hilton bosphorus
 
Hilton İstanbul Bosphorus’da Anneler Günü için saat 15:00 18:00 saatlerinde arasında yapılacak buluşma ise herkesi mutlu edeceğe benziyor. Beş Çayı düzeninde organize edilecek etkinlikte tatlı tuzlu ikramlar damaklarınıza şenlik yaşatacak. Hilton istanbul Bosphorus klasiği haline gelmiş çay partisi Anneler için harika bir hediye olacak. Keyifli ve lezzetli şekilde geçireceğiniz saatler için ödemeniz gereken tutar ise 52 TL. Hilton istanbul Bosphorus’un Anneler Günü brunchına katılanlar masaj ve bakımlardan %50 indirimli şekilde faydalanabilecekler. 

Tom's Kitchen 

Dünya çapında ün yapmış Tom Aikens’in ‘İngiliz Brasserie’ konseptiyle hizmet veren restoranı Tom’s Kitchen İstanbul’ Afternoon Tea Time’ ve brunch menüsü ile tüm gün boyunca kusursuz bir Anneler Günü deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Her sezon taze lezzetlerle hazırlanan yemekleri ile dikkat çeken Tom’s Kitchen, geleneksel İngiliz çay ritüelini yansıtan ‘Çay Saati’ menüsü ile Annelerin damaklarına bayram yaşatacak.

tom^'s-kitchen

Akşamüstü keyifli bir Anneler Günü yaşamak isteyen misafirler ise Tom’s Kitchen’da “Afternoon Tea Time” menüsünü tercih edebilirler. Geleneksel İngiliz çay saatini Tom’s Kitchen’da yeniden hayata geçiren menüde Chelsea bun, çikolatalı ekler, havuçlu tarçınlı muffin, kaymak ve reçelli scones ve antepfıstıklı kek gibi birbirinden lezzetli tatlılar yer alıyor. Dokuz çeşit çay sunan menü dileyenler için prosecco ile birlikte de servis ediliyor.

Nanna Restaurant

Annenize en özel gününde harika bir hediye vermeye ne dersiniz? Nanna Restaurant'ın eşsiz lezzetleri ile hazırlanan brunch menüsü ile hem midenizi şenlendirin hem de Nanna'nın güzel ortamında keyifli dakikalar yaşayın. Maltepe'e bulunan Nanna Restoran'da taze lezzetler ile donatılacak brunch menüsü ile annelerinizin günü muhteşem olacak. Bu şık ve kaliteli ortamda, annenizle harika zaman geçirmek için Fırsat Bu Fırsat üzerinden biletlerinizi tükenmeden alın.

nanna restoran

Kitchenette Bebek

Anneler Günü’nde annenize lezzetli ve keyifli bir hediye vermek isterseniz Kitchenette Bebek’in size harika bir önerisi var. Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri, samimi dekorasyonu ve modern atmosferi ile bir araya getiren Kitchenette anneniz ile baş başa keyifli anlar geçireceğiniz bir brunch sunuyor. Kitchenette Bebek şubesi her zaman olduğu gibi taze ve mevsimsel ürünler ile oluşturulmuş zengin bir menü ile hazırlıyor olacak. 

kitchenette bebek
 
Anneler Günü Brunch menüsünde gurme ve yöresel peynirler, seçkin kahvaltılıklar, meze ve salatalar yer alıyor. Izgara antrikot, kalamar, norveç somon fileto, levrek madalyon, tavuk külbastı, sucuk ve köfte gibi lezzetlerin sunulacağı barbekü köşesine ek olarak Kitchenette’in en sevilen pizzalarının sunulacağı pizza köşesi de anneler ile birlikte geçirilecek en özel günün lezzetine lezzet katacak. 
 
kitchenette bebek

Açık büfe sunulan brunch’ın en dikkat çekici alanlarından biri de tatlı büfesi olacak. Trileçe, çilekli tart, cevizli brownie, havuçlu kek, limonlu cheesecake, tiramisu ve panna cotta’nın yanı sıra rengarenk makaronlar ve dondurma çeşitleri hem göze hem damağa hitap edecek. Anneler Günü brunch keyfini Kitchenette Bebek’te 11:00-14:00 saatleri arasında, kişi başı 105 TL’ye yaşayabilirsiniz. 

Wow Istanbul Hotels Choppers Point

Wow Istanbul Hotel Choppers Point Anneniz ve sizi yılın en özel günü olan Anneler Gününü kutlamak için bruncha davet ediyor. Bu özel günde sizler içn a'dan z'ye donatılacak açık büfe brunch ile lezzetli zaman geçirirken Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisinin desteği ile ev hanımlarımızın yaptığı el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği kermesden annenize minik hediyeler alabilirsiniz. Katılımcı anneler arasında yapılacak kura çekimi ile iki talihli anne Wow Istanbul Hotels Choppers Point bünyesinde bulunan Soffa Mutfak Atölyesinde 1'er kişilik Workshop imkanı kazanacak. Fırsat Bu Fırsat üzerinden biletlerinizi alarak bu harika etkinliğe katılabilirsiniz. 



Hilton İstanbul Bomonti

Hilton İstanbul Bomonti aileniz ile birlikte katılacağınız Anneler Günü programı dahilinde annenizi hem brunch hem de Avrupa’nın en büyüğü olan Spasın’da misafir olarak ağırlıyor ve konaklamalı brunch satın alan müşterilerin annelerinden spa için ücret almıyor. Bu özel günde ailesi ile bir arada olacak annelerin mutluluğunu tahmin eden Hilton İstanbul Bomonti sayesinde ailece keyifli dakikalar geçirebilir ve annenize kendisini prensesler gibi hissettirebilirsiniz.

hilton istanbul

8 Mayıs Anneler Günü’ne özel konaklama paketi ile harika bir Anneler Günü yaşatmaya kararlı olan Hilton, iki kişilik standart oda konaklama, SPA masajı ve iki kişilik brunchında dahil olduğu paketleri ile sizi hem hediye arayışından kurtaracak hem de unutulmaz bir gün yaşamanızı sağlayacak. Konaklamalı paket tercih etmesseniz de özel paketlerden yararlanma şansınız bulunuyor. Hoş geldin içeceği ile başlayan ve 12:00 ile 15:00 saatleri arasında devam eden bruncha aileniz ile birlikte katılırsanız annenizin brunchı otelin ikramı oluyor. 6 yaş öncesi çocuklar için ücretsiz olan brunch, 6 ila 12 yaş arasında olan çocuklara ise yüzde elli indirimli fiyat ile sunuluyor.



Hilton İstanbul Bomonti’de hizmet veren ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Spa’da aile boyu Spa keyfi için belirlenen bedel 250 TL, üstelik eğer ailece bu harika etkinliği almak isterseniz annenizin SPA keyfi yine otelin ikramı oluyor. Konaklama dahil paket fiyatları 745 TL’den başlayan Hilton İstanbul Bomonti ile hemen iletişime geçebilir ve annenize harika bir gün yaşatmak için ilk adımı atabilirsiniz. 

Double Tree By Hilton Tuzla

Ayrıcalıklı Anneler Günü kutlamasının tadına Double Tree By Hilton Tuzla Hotel'de varacaksınız. Annelerinizin varlığına yakışacak bir hediye tabiki mevcut değil ancak zengin brunch menüsü ile annenize yapacağınız sürpsiz kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve harika saatler yaşayacaksınız. Double Tree By Hilton Hotel'in doğa ile iç içe geçmiş bahçesinde geçireceğiniz saatler en taze ve lezzetli ürünlerle donatılan brunch ile taçlanacak. Fırsat Bu Fırsat sayfasından satın alabileceğiniz biletleriniz ile harika bir gün için ilk adımı atabilirsiniz.

double tree by hilton

Hilton ParkSa İstanbul

Annenizle Hilton ParkSA İstanbul’un Boğaz manzaralı brunch’ında buluşun! Hilton ParkSA İstanbul'un başarılı şeflerinin hazırlayacağı enfes brunch menüsüyle, Anneler Günü'nde annenize bir güzellik yapın! Panoramik Boğaz manzaralı brunch keyfi kişi başı sadece 99 TL!Nişantaşı, Maçka ve Taksim'e yürüme mesafesinde olan Hilton ParkSA İstanbul'un Cloud 7 Restaurant'ında gerçekleşecek olan brunch'a meşrubat ve köpüklü şarap da dahil olacak. 6-12 yaş aralığındaki çocuklara da %50 indirim uygulanacak!8 Mayıs Anneler Günü'nde Hilton ParkSA İstanbul!un bu lezzetli brunch'ını kaçırmayın deriz.

parksa

 Conrad İstanbul 

Conrad İstanbul Bosphorus Otel, Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasını Anneler Günü’nde sizlerle buluşturmak için harika bir brunch düzenliyor. Manzara Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde brunch keyfi yapan misafirleri için Spa’da %50 indirim fırsatı sunan Conrad Hotel 8 Mayıs’da annelerinizi prensesler gibi hissettirmeye hazırlanıyor. 12:00 - 15:00 saatleri arasında Boğaz manzarasına nazır, Executive Chef Alexis Atlamazoğlu’nun imzasını taşıyan lezzetler canlı piyano müziği eşliğinde sunulacak. Üstelik oyun dünyasının ünlü ismi Gymboree-Kidstime’ın özel etkinlikleri ve çocuk büfesi ile çocukları da unutmayan Conrad Hotel 0-6 yaş arası minik misafirler ücretsiz hizmet verirken, 6-12 yaşındakilere ise % 50 indirim uygulayacak. Misafirlerden otopark ücretide alınmayacak. 

conrad istanbul

Anneler Günü’ne özel brunch etkinliğine katılan misafirler brunch ve bir kadeh şampanyanın dahil olduğu paket için 160 TL ödeyecekler. Annler Günü’nde bruncha katılan kadın misafirler için ise SPA bölümünde %50 indirim uygulanacak ve bu indirim Haziran sonuna kadar uygun olduğunuz bir tarihte değerlendirilebilecek. 

Kale Restaurant 

Kaliteli ve nezih bir ortamda anneniz ile başbaşa bir kahvaltıya ne dersiniz? En taze lezzetleri keyifli bir ortam ile bir araya getiren Kale Restaurant'ta Anneler Günü etkinliğini için zaman kaybetmeden Fırsat Bu Fırsat üzerinden biletinizi almanızı tavsiye ediyoruz. 



The Grand Tarabya

 Muhteşem boğaz manzarası ile annenizi etkilemeye hazır mısınız? 8 Mayıs Pazar günü Burak Çağman Orktestrası’nın caz dinletisi eşliğinde The Grand Tarabya’da harika bir Anneler Günü Brunch’ı yapabilirsiniz. Anneniz ve aileniz ile birlikte bu lezzet dolu şölene kahvaltı bölümünden başlayabilir, damak zevkinize göre omlet, waffle ya da pancake tercihinde bulunabilirsiniz. Sıcak büfe kısmından ise mantı, deniz mahsüllü güveç ve etli kurufasulye gibi her damak tadına hitab edebilecek yemekler ile annenizi ve kendinizi şımartabilirsiniz. Adana kebaptan kuzu külbastıya, ızgara somondan dönere kadar şeflerin özenle hazırladığı lezzetlere hayır diyemeyeceğinizden eminiz. Brunch menüsüne dahil olan meze ve zeytinyağlı bölümünde ise harika lezzetler sizi bekliyor olacak. Soğuk büfede ise ızgara kuşkonmazdan kalamar salatasına kadar harika mezeler ile karşılacaksınız, bizden söylemesi. Çocuk büfesinde bulunan spagetti, mini burger, sosis ve patates kızartması miniklerinde çok mutlu olmasına yardımcı olacak. 



Otel ayrıca bu özel gün için Therapia Spa’sında Thalgo ürünleri ile yapacakları bakımlarda %15 indirim uygulayacak ve özel hediyeler sunacak. The Grand Tarabya Otelde bu şahane Anneler Günü Kutlaması ise yanlızca 245 TL. 
 
Elite World İstanbul
 
Dillere destan lezzetleri, 5 yıldızlı konforu ve sıcacık ortamı ile ailelerin en sevdiği tercihler arasında yer alan Elite World İstanbul ve Florya Elite World Business Otel, Anneler Günü hazırlıklarını şimdiden tamamladı. 8 Mayıs Pazar günü için anneler ve ailelerin geç saatte kahvaltı ile kendilerine en güzel ödülü vereceklerini düşünen Elite World Taksim çoçukları da unutmamış. Miniklerin küçük şef olup ödüllü şefler ile birlikte annelerine pancake ve waffle hazırlayacakları etkinlik ise şahane olacak. Ayrıca Elite World Otelleri’nde anneler için Mayıs ayı boyunca Fit Life Spa&Health Center’da masajlar %50 indirim ile sunulacak.

elite world

Grand Hyatt Taksim 

İstanbul’un kalbi Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin karmaşasından uzak restoranı 34’ün brunch menüsü ile Anneler Günü’nde sizleri bekliyor. Grand Hyatt’ın deneyimli şeflerinin özel olarak hazırladığı brunch ile sağlıklı ve taze lezzetlerin yer aldığı zengin bir kahvaltı annenize harika bir hediye olacak. 

grand-hyatt-anneler-günü-kutlaması

İtalyan Executive Şef Fabio Brambilla’nın mutfağından çıkan Akdeniz ve Türk mutfağını temel alarak hazırladığı lezzetli alternatifler yer alıyor. Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34 Restoran’ın Anneler Günü brunch’ında 12.00-16.00 saatleri arasında sıcak ve samimi atmosferiyle, annenizle güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Tüm ailenin bir arada olacağı bu önemli günde kişi başı fiyat KDV dahil 125 TL iken; 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş çocuklarda ise yüzde 50 indirim uygulanacak.

St Regis Brasserie

8 Mayıs Pazar günü Anneler Günü kahvaltınızı St Regis Brasserie’de yapmaya ne dersiniz? Saat 10:00’da başlayacak ve 14:00’da sonlanacak olan kahvaltı annenizi sevdikleri ile bir araya getirecek. Nişantaşın’ın en güzel yerine konumlanmış St. Regis İstanbul’un giriş katınfa bulunan St Regis Brasserie, Anneler Günü’ne özel olarak sunduğu kahvaltı ile annenize şölen gibi bir kahvaltı hediye etmiş olacaksınız. 

st.regis

Paris Brasserie’lerini andırasan tasarımı ve sofistike ambiyansı ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan St. Regis harika menüsünün yanında köpüklü şarap ikramı ile de annelerinizin gönlünü fethedecek. Zengin kahvaltı ve şarküteri seçenekleri, deniz mahsülleri köşesi, Türk ve Akdeniz kahvaltılıkları ve sıcak ikramlardan oluşan menü lezzetli dakikalar geçirmenizi sağlayacak. St. Regis Istanbul Executive Şefi Gürcan Gülmez küratörlüğünde Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan füzyon lezzetleri “Beklentilerinin ötesinde” bir lezzet deneyimi yaşatacak St Regis Brasserie Anneler Günü kahvaltısı, yetişkinler için 150 TL, 6-12 yaş aralığı için ise 75 TL.

Samare Park İstanbul

Anneniz ile keyifli bir Anneler Günü kutlamasına hazır olun! Nefes kesici manzarası eşliğinde eğlence, fasıl ve yemek keyfi unutulmaz anlar yaşamanıza yardımcı olacak. Samare'nin usta aşçılarının ellerinden çıkan tadına doyamayacağınız lezzetler ile annenizi şımartacak keyif dolu fasıl ile lezzete eğlence katacaksınız. Annenize bu şahane etkinliği hediye etmek isterseniz Fırsat Bu Fırsat sayfasından hemen satın alabilirsiniz. 

samare park


Bonus: The House Hotel Cappadocia 

Anneniz ile İstanbul dışında bir Anneler Günü Kutlamasına ne dersiniz?Stressten, trafikten ve şehrin karmaşasından kurtulmak için Güzel Atlar Ülkesi sizler için ideal bir kaçış noktası olacak. The House Hotel Cappadacio’da masal gibi bir hafta sonu geçirmek eminiz hem size hem en değerliniz annenize iyi gelecek. Ortahisar’ın en güzel yerine kurulmuş olan otelin çevresinde antikacılar, kahve evleri, çanak atölyeleri ve kiliseler bulunuyor. Kısacası otel’de zaman geçirmek istemesseniz trafik çekmeden zaman geçirmeniz mümkün. 



Geleneksel evler ve tarihi mağaraların birleşmesinden oluşan The House Hotel’in İstanbul dışında bulunan tek oteli olan The House Hotel Cappadocia anneniz ve sizin için unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 350 metrekaralik alana sahip mistik esintiler ile bezenmiş spa’sı ve her biri farklı hikayeye sahip odaları ile kendinizi başka bir evrende hissedeceğinizden eminiz. 



Muhittin Ülkü’nün ünü ülke sınırlarını aşmış restoranı MUTİ’de yeni adresinde The House Hotel Cappadocia misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak. Eğer gurme bir anneniz varsa tarhana mantı, incirli püre ile servis edilen dana yanak, hamsili pilav ile yapılmış lahana dolması ve lavantalı puding ile tam ona layık bir sofrayla buluşmanız çok etkileyici olacak. 
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN