info@mekan.com

​Fırsat Bu Fırsat’tan %50 İndirim: 14 Şubat’ta En Romantik Oteller Rehberi

8 Şubat 2017
​Fırsat Bu Fırsat’tan %50 İndirim: 14 Şubat’ta En Romantik Oteller Rehberi
Sevgililer Günü'nü çok özel bir şekilde geçirmek istediğimizden kimsenin şüphesi yok. Öyle ki İstanbul'un en gözde otelleri bu günü ekstra romantik geçirebilmemiz için birbirinde farklı programlara imza atmış.

Üstelik Fırsat Bu Fırsat'ın %50 indirimli kampanyaları sayesinde bu özel gece çok da ekonomik olup cep yakmayacak! 

Bu birbirinden ayrıcalıklı programlar sayesinde sevgilinize en özel hediyeyi armağan edebilir ve romantik saatler geçirebilirsiniz.

Courtyard Marriott İstanbul Airport Hotel'de 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Konaklama

14 Şubat Sevgililer Günü'nü en özel şekilde geçirmek isteyen çiftleri, Courtyard Marriott İstanbul Airport Hotel'in kalitesi, romantik akşam yemeği ve konaklama seçenekli paketler karşılıyor! Detaylıca incelemek ve satın almak için tıklayınız.

courtyard marriott istanbul

Asia Princess Hotel'de Sevgililer Günü'ne Özel Konaklama Keyfi

Kavacık'ta bulunan Asia Princess Hotel'de Sevgililer Günü'nü enfes bir akşam yemeği ve ardından yapacağınız rahat bir konaklama, kahvaltı dahil konsepti ile unutulmaz anlarınıza tanıklık ediyor. Detaylıca incelemek ve satın almak için tıklayınız.

princess hotel asia

Ramada Encore Istanbul Airport Hotel'de Konaklama

Florya'da bulunan Ramada Encore Istanbul'da kahvaltı dahil yapacağınız çift kişil konaklamada odaya 1 şişe şarap ikramı bulunuyor. Uygun fiyata Sevgililer Günü konaklama için Ramada Encore Istanbul Airport Hotel'i tercih edebilirsiniz. Detaylıca incelemek ve satın almak için tıklayınız.

ramada encore

Karaköy Morione Hotel'de Sevgililer Gününe Özel Konforlu Konaklama Seçenekleri

Oda süslemesi, şarap meyve sepeti ikramları, spa kullanımı, masaj ve kahvaltı seçeneklerini içinde bulunduran Sevgililer Günü konaklaması için hemen rezervasyonunuzu gerçekleştirin, bu özel günü taçlandırın. Detaylıca incelemek ve satın almak için tıklayınız.

karaköy morione hotel

Beyoğlu Cihangir Hotel'den 14 Şubat'ta da Geçerli Kahvaltı Dahil Konaklama

Şehrin göbeğinde konfor dolu bir konaklama Cihangir Hotel ile sizi ve sevgilinizi bekliyor. Modern mimarisi, konforu yüksek odaları ve eşsiz manzarasıyla misafirlerine hizmet veren Cihangir Hotel'de keyifli anlar geçireceksiniz. Detaylıca incelemek ve satın almak için tıklayınız.

cihangir hotel
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Yılın en romantik günü geliyor! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde biricik sevgilinizle birlikte özel anlar yaşamak istiyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz. :)  Sevgililer gününün olmazsa olmazı olan akşam yemeklerinin İstanbul’daki en romantik adreslerini araştırdık! Üstelik firsatbufirsat.com…
Seven kalplere 14 Şubat yetmez ama yine de siz siz olun mekan etkinliklerimize bir göz gezdirin :)   1. Raika Romantik çiftlerin vazgeçilmez adresi... İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde bir çok evlilik teklifine ev sahipliği yapan Raika,…
Yine bir 14 Şubat geldi çattı. Programlar, planlar, yemekler, hediyeler... Peki bekarlara özel ne var? Sizin için hazırladığımız yazımızı okuyun :) Akşam Evde Takılacağız, Gündüz güzel bir kaç kafede gözümüz gönlümüz a&ccedi…
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN