info@mekan.com

​Fırsat Bu Fırsat’tan %50 İndirim: 14 Şubat’ta Romantik Akşam Yemeği Rehberi

8 Şubat 2017
​Fırsat Bu Fırsat’tan %50 İndirim: 14 Şubat’ta Romantik Akşam Yemeği Rehberi
Yılın en romantik günü geliyor! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde biricik sevgilinizle birlikte özel anlar yaşamak istiyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz. :) 

Sevgililer gününün olmazsa olmazı olan akşam yemeklerinin İstanbul’daki en romantik adreslerini araştırdık! Üstelik firsatbufirsat.com ayrıcalığı sayesinde %50 indirimli!

Enfes lezzetlerle donatılmış bir masada, romantik müzikler eşliğinde sevgilinizle birlikte çok özel bir gece geçireceğiniz bu fırsatları kaçırmayın!

Point Barbaros Hotel'de Limitsiz Yerli İçki Dahil Sevgililer Günü Yemeği

İstanbul ruhuyla dizayn edilmiş bir otel olan Point Hotel Barbaros'ta sevgililer günü, muhteşem lezzetlerden oluşan bir sofrayla kutlanıyor! Point Hotel Barbaros'un en üst katında yer alan View Point Restaurant, eşsiz manzarasıyla gece boyunca hoş anlar yaşatacak. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız.             

point hotel barbaros

WOW İstanbul Hotel Choppers Point Istanbul Restaurant'ta Yerli İçki Dahil Sevgililer Günü Yemeği

WOW İstanbul Hotel'in kaliteli ve enerjik ambiyansında romantik bir sevgililer günü yemeğine ne dersiniz? Canlı müzik eşliğinde ve leziz tatlardan oluşan bu özel gece sizi ve sevgilinizi bekliyor. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız.

wow hotel chopper

Moda Spor Klübü Restaurant'ta Canlı Müzikli Sevgililer Günü Yemeği

Kadıköy Moda'da bulunan ve nezih bir ortamı olan Moda Spor Kulübü'nde Sevgililer Günü'ne özel canlı müzik eşliğinde akşam yemeği programı mevcut! Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız. 

modaspor kulübü

Sultanahmet Fine Dine Restaurant'ta Canlı Müzik Eşliğinde Manzaraya Karşı Sevgililer Günü Yemeği

Fine Dine İstanbul, sizleri Ayasofya, Sultanahmet Camii, ve Marmara Denizi'nin muhteşem manzarasına karşı Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı romantik akşam yemeğine davet ediyor. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız.

fine dine

Hasan Kolcuoğlu Mozaik Çarşı'da Sevgililer Gününe Özel Canlı Müzikli Akşam Yemeği

Et sever sevgililere özel çok lezzetli menü! Hasan Kolcuoğlu Mozaik Çarşı'da muhteşem hizmet eşliğinde unutulmaz bir Sevgililer Günü yemeği sizi ve sevdiğinizi bekliyor. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız.

hasan kolcuoğlu

Kadıköy Sidonya Hotel Teras Restaurant'ta Sevgililer Günü Yemeği

Kadıköy'de bulunan Sidonya Hotel'in nefes kesen manzaraya sahip Teras Restaurant'ında Sevgililer Günü'nü enfes gala yemekleri ve keyifli hafif müzik eşliğinde geçirebilirsiniz. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız.  

sidonya

Kaya Ramada Plaza Turkuaz Restaurant'ta 14 Şubat'a Özel Romantik Akşam Yemeği

Kaya Ramada Plaza'nın ayrıcalıklarından sonuna kadar faydalanabileceğiniz bir Sevgililer Günü sizleri bekliyor! 14 Şubat'ta gerçekleşecek Turkuaz Restaurant Sevgililer Günü yemeği ile unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Detaylı menüyü incelemek ve satın almak için tıklayınız. 

kaya ramada
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Sevgililer Günü'nü çok özel bir şekilde geçirmek istediğimizden kimsenin şüphesi yok. Öyle ki İstanbul'un en gözde otelleri bu günü ekstra romantik geçirebilmemiz için birbirinde farklı programlara imza atmış. Ü…
Seven kalplere 14 Şubat yetmez ama yine de siz siz olun mekan etkinliklerimize bir göz gezdirin :)   1. Raika Romantik çiftlerin vazgeçilmez adresi... İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde bir çok evlilik teklifine ev sahipliği yapan Raika,…
Yine bir 14 Şubat geldi çattı. Programlar, planlar, yemekler, hediyeler... Peki bekarlara özel ne var? Sizin için hazırladığımız yazımızı okuyun :) Akşam Evde Takılacağız, Gündüz güzel bir kaç kafede gözümüz gönlümüz a&ccedi…
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN