info@mekan.com

Sevgililer Günü'nde Bekarlara Özel Dosyamız :)

6 Şubat 2015
Sevgililer Günü'nde Bekarlara Özel Dosyamız :)

Yine bir 14 Şubat geldi çattı. Programlar, planlar, yemekler, hediyeler... Peki bekarlara özel ne var? Sizin için hazırladığımız yazımızı okuyun :)


Akşam Evde Takılacağız, Gündüz güzel bir kaç kafede gözümüz gönlümüz açılsın diyorsanız;

1. Karabatak Karaköy
Julius Meinl kahvesi, iç mekan tasarımı, atıştırmalıkları ve birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri ile Karaköy'ün ruhunu en iyi yansıtan mekanlardan. Karabatak'ta oturup mekanın detaylarını inceleyebilir, dışarıda oturup bir çok arkadaşınızla karşılaşabilir, sevdiğiniz arkadaşlarınızla gününüzü şenlendirebilirsiniz. 




2. Hatr-ı Kahve
Çengelköy'de ara bir sokağa gizlenmiş bu şirin kafede hem yemek yiyebilir, hemde mis gibi kahve içebilirsiniz. 




3. Cafe 5. Cadde
Denize Nazır bir şekilde Kız Kulesi'ne bakarak arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz Üsküdar'daki bu mekan, size mutluluk verecek. Kahvaltı için gidilecek en keyifli mekanlardan. 




4. Nun
Moda'nın ara sokaklarına gizlenmiş minik, vintage, şirin bir kahve dükkanı Nun. Şimdilerde yer bulmanın hayli zorlaştığı mekana gidip, dışarıda birkaç masasından birinde oturup, keyif yapabilirsiniz. 


 

Çeşitli mekanlarda toplanıp arkadaşlarla hoş vakit geçirebilir, kahkahanın boyutlarını üst seviyelere taşıyabilirsiniz!

 

1. Taps Brewery
Kendi birasını yapan senelerin mekanı. Hem boğaz havası almak, hem soğuk bir bira içmek güzel de yemekler atıştırmak isterseniz Taps sizin için doğru adres. 





2. AYI Pub
İlk önce Moda'da açılan ve konsepti hemen tutan Ayı Pub, Şaşkınbakkal'da açıldıktan sonra şehre yayılmaya başladı. Boğaziçi Üniversite'sine çok yakın Rumeli Hisarüstü'nde de şube açan mekanın 100'e yakın çeşit bira, 70'e yakın viski ve 37 çeşit votkadan oluşan bir menü sunuyor. 


AYI Pub röportajımızı buradan okuyabilirsiniz: http://mekan.com/blog/ayi-pub 


3. Bosphorus Brewing Company
Gayrettepe'de gizli bir kaçış noktası olan Bosphorus Brewing Company'nin menüsünde 7 çeşit bira var. Biraların her biri farklı bardakta geliyor. Yaz-kış dolu. Bar menüsünde ufak atıştırmalıklar, ana menüde ise ana yemekler var. Fish&Chips tavsiyemizdir. Ayrıca patates cipslerini kendileri yapıyorlar.




4.. Kozmonot Pub
Son zamanların revaçta semti Topağacı'ndaki Kozmonot, chill-out, glam, hard rock... çalan mekanda konsept isminden de anlaşılabileceği gibi uzay. Dekorasyon olarak dışarıdan bakar bakmaz ilgi çeken mekanın menüsü gayet zengin. Sosis, hamburger çeşitleri, şarküteri tabağının yanı sıra farklı biralar deneyebilirsiniz. Kokteyllerden Sputnik çok ünlü! 



 

Bekarlara Özel Partilere Katılabilirsiniz!

 

1. Mövenpick Hotel İstanbul'da Bekarlara Özel Parti
Şehrin en güzel manzaralarından birisine sahip olan Skyline Club Lounge'da Sevgililer Günü öncesi bekarlara özel bir parti! Mövenpick Hotel Istanbul, yeni ilişki danışmanlığı şirketi Tenkap işbirliği ile 12 Şubat 2015, Perşembe akşamı sürprizlerle dolu bir “Singles Party” düzenliyor. Otelin 20. katında bulunan, şehrin yıldızlar gibi göz kırpan muhteşem manzarasına sahip Skyline Club Lounge’da gerçekleştirilecek parti, saat 19.30’da aşk iksiri shot ikramı ile başlayacak.

Sevgililer Günü öncesi eğlenceli bir ortamda farklı insanlarla tanışabileceğiniz parti “Her şey doğru insanı bulmakla başlar” sloganı ile yola çıkan Tenkap’ın tasarladığı “ice breaker” oyunları ile devam edecek. Konuklar ayrıca İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırladığı snack ikramlarının keyfini çıkaracaklar. DJ’in hareketli ritimleriyle hız kazanacak parti saat 24.00’e kadar sürecek. İlişki algoritmasının sırlarının çözüleceği parti bekarlara özel, ama geceye isteyen çiftler de katılabiliyor. Partiye katılım ücreti kişi başı KDV dahil 75 TL, giriş ücretine bir kadeh yerli içki ve atıştırmalıklar da dahil. 




2. Time Out İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne Özel All You Need is Love Partisi
Eğlence aşkına… Lezzet aşkına… Müzik aşkına… Dans aşkına… Canlı müzik, DJ performansları, özel tasarlanmış oyunlar, konsept dükkânlar, ikramlar, birbirinden farklı yeme-içme alternatifleri, saç-makyaj-styling köşeleri, speed dating alanı ve sürprizleriyle All You Need is Love’da İstanbul aşka geliyor! Sadece sevgilisini kapıp getirmeyi planlayanlar için değil, Sevgililer Günü'nde doyasıya eğlenmek isteyen yalnız kalpler ve arkadaşlarıyla gecenin tadını çıkarmak isteyenler için de 14 Şubat'ta her yol All You Need is Love'a çıkıyor. 90'ların ritimlerini 20'lerin cazıyla harmanlayan İngiltere'nin en eğlenceli müzik adamlarından White Mink, dünyanın en sevilen electro swing gruplarından, sekiz kişilik ekibiyle eğlenceyi garantileyen Swing Zazou, hem şov hem de müziğe doyuran teatral DJ ikilisi The Roustabouts... All You Need is Love, 14 Şubat’ta KüçükÇiftlik Park’ta!




3. Babylon Presents: Love & Reggae
Barışın ve koşulsuz sevginin müzikal ifadesi reggae'nin efsane isimleri U-Roy ve Big Youth ile türün Türkiye'deki temsilcisi Sattas Reggae Band, "Babylon Presents" konser serisi kapsamında 14 Şubat 2015 Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.  "Babylon Presents: Love & Reggae" buluşması Jamaika'nın ulusal müziğini, Afro-Amerikan ritimlerini ve sevginin alışılmış halinin sınırlarını terkederek, en saf ve doğal halini yansıtan reggae'nin birleştirici gücünü tek çatı altında topluyor. Babylon, klişelerden sıyrılıp müziğin birleştirici gücü ve reggae'nin inanç, aşk, barış şemsiyesi altında alternatif bir Sevgililer Günü programı sunuyor.


 
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Sevgililer Günü'nü çok özel bir şekilde geçirmek istediğimizden kimsenin şüphesi yok. Öyle ki İstanbul'un en gözde otelleri bu günü ekstra romantik geçirebilmemiz için birbirinde farklı programlara imza atmış. Ü…
Yılın en romantik günü geliyor! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde biricik sevgilinizle birlikte özel anlar yaşamak istiyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz. :)  Sevgililer gününün olmazsa olmazı olan akşam yemeklerinin İstanbul’daki en romantik adreslerini araştırdık! Üstelik firsatbufirsat.com…
Seven kalplere 14 Şubat yetmez ama yine de siz siz olun mekan etkinliklerimize bir göz gezdirin :)   1. Raika Romantik çiftlerin vazgeçilmez adresi... İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde bir çok evlilik teklifine ev sahipliği yapan Raika,…
İLGİLİ MEKANLAR
İLGİLİ ETKİNLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN