info@mekan.com

Mekan Listeleri

Şehir:
Sıralama:

Kendi mekan listenizi oluşturabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yeni Liste Ekle
UNESCO'nun da gastronomi dalında 'Yaratıcı Şehirler Ağına' giren Gaziantep mutfağı, ülkemizin en zengin mutfaklarından biri. İpek yolu güzergahından bulunan Gaziantep'de çeşitli kültürlerin birleşmesiyle oluşan zengin mutfağında şivezdizden firik pilavına, malhıtalı köfteden lebeniye çorbasına ve ala nazik kebabına kadar yaklaşık 252 çeşit yemek bulunuyor. İstanbul'da bu zengin mutfağı tadımlamanız için Gaziantep mutfağı mekanlarını sizler için bir araya topladık. Gaziantep mutfağı ve UNESCO hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız http://mekan.com/blog/gaziantep-unesconun-yaratici-sehirler-agina-girdi yazımıza da bekleriz.
Çin yemeği sevenlerin, en iyi ve zengin içeriklerle, birbirinden leziz noodleların tadına varabileceği İstanbul'daki en iyi noodle mekanları.
Kahvaltılarımıza çeşitlilik getiren, tatlı anlayışımızı değiştiren pancake'leri fazlasıyla seviyoruz. Nefis malzemeleri, rengarenk şurupları... En iyi pancake'ler nerede yenir, öğrenmek isterseniz buraya!
Bakımına düşkün, zamana yenilmeyen herkesin uğrak noktası güzellik salonlarının, İstanbul'daki en önemli noktaları.
Türk Mutfağı'nın Dünyaca ünlü temsilcisi ''Kebap''ı, İstanbul'da yiyebileceğiniz en iyi mekanlar bu listede.
Ortaköy'de karın gurultunuzu giderebileceğiniz ve en lezzetli yemekleri yiyebileceğiniz mekanları derledik.
İstanbul'da en lezzetli sulu yemekleri yiyebileceğiniz en iyi mekanları sizler için listeledik.
Tuzla'da nerede, ne yemeliyiz diyorsanız tüm tüm sorularınızın cevabı her zevke uygun mekan seçeneğinin bulunduğu listemizde bulabilirsiniz.
Bağdat Caddesi'nde her damak tadına uygun en lezzeti yemeği yiyebileceğiniz mekanları sizler için derledik.