info@mekan.com

Büyükada Prenses Koyu Otel

4
Toplam 10 Üye

İşletme Yetkilisine Mesaj Gönder

 

YORUMLAR

    Sıcak samimi ve güleryüzlü insanlar daha ne isteyebiliriz ki :) 12 yıl önce
    Aile olarak gidilecek,super deniz manzarali doga ile iç ice harika bir butik otel, 12 yıl önce
    Serenay Pektaş
    1 Yorum 0 Takipçi
    Cumartesi akşam girişli fırsatınızı bekliyoruzc:takipteyiz 12 yıl önce
    İnternetteki sikayetlerin aksine odalar cok temiz ve calisanlar guler yuzlu. deniz manzarali odalar harika. yazin plaj nasil olur fikrim yok ama bu mevsimde deniz harika gorunuyor. 12 yıl önce
    Emel Keleş Ülker
    1 Yorum 0 Takipçi
    Beğenmedim tesis güzel değil,temiz değildi. Denize girilecek yere bir ağ çekmişler pislik içindeydi
    Açıkçası Büyükada yı böyle hayal etmemiştim daha güzel olabileceğini düşünmüştüm ama yanılmışım birdaha gitmeyeceğimden emin olabilirsiniz.
    13 yıl önce
    Müzeyyen Öztürk
    1 Yorum 0 Takipçi
    Kimseye tavsiye etmeyeceğim bir mekan. Otel görevlisi çok ilgisiz. Kendimizi kamp görevlisinin karşısında gibi hissetik. Odalar çok küçüktü. Akşam yemeği çok fenaydı yediğimiz köfteden bağırsaklarımız bozuldu. Sabah kahvaltısında çeşit vardı ama yiyeceklerin kalitesi maalesef iyi değildi. O yüzden yiyemedik. Tuvalet temiz değildi ve tuvaletten gelen koku çok fenaydı, sanırım kanalizasyon sisteminde sorun vardı inanın tuvalete girmek istemiyorsunuz. Tuvalete koku giderici koymuşlar ama o daha felaket kokuyordu.
    Denize girmek söz konusu değil çok yosunlu ve deniz anası çok vardı. Tesise motorla gittiğinizde aşağıdan yukarıya 162 merdiven çıkmak hiç kolay olmadı.
    Bu deneyim sonrası bir daha fırsatlara bakmak istemedim. Görüşümü sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Umarım bu görüşler sonrasında bu tip yerlere yönlendirme yapmazsınız. Tabii ki herkesin gözlemi beklentileri farklıdır benim beklediğim şey temiz ve özenli bir yerde kalmaktı. Teşekkür ederim.
    13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN