info@mekan.com
Begüm Ölçer

Begüm Ölçer

4485
puan
@tasty_trips...
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Begüm Ölçer Martı Restoran'a bir resim ekledi 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Kanlıca Yakamoz Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kanlıca'nın nostaljik havasını yaşatan, mini mini, çok keyifli bir mekan.Yemeklerini denemedim ama kahvaltısı oldukça iyiydi.Serpme olarak sundukları kahvaltıda peynir çeşitleri fazlasıyla yeterli ve kaliteli.Yumurta alternatifleri de gayet başarılı.Omlet, menemen nasıl isterseniz alabiliyorsunuz. Paçanga böreği getiriyorlar, o da güzel ancak sıcacık simitlerin yanında gerek bile yok.Doldurmayın midenizi :) Serpme kahvaltı kişi başı 40 tl. Verdiğiniz paranın karşılığını aldığınız bir mekan. Üst katta oturun mümkünse. Keyifle kahvaltınızı yaparken arada bir İstanbul'u izleyip balık ve martılara da ekmek atmayı unutmayın :)"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Bi Buçuk, Beyoğlu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Eğer Taksim civarındaysam ve canım pis bir şeyler yemek istiyorsa adres belli.Yani pis dediğime bakmayın pis burada sağlıksız anlamında :)) Evet sağlıksız ama lezzetli.Tavuk kanatları, soğan halkası ,mozzarella sticks, nachos hepsi de pis ve leziz :)) Hafta sonları biraz kalabalık oluyor ama bira-kanat-patates uyumunu tatmak isterseniz gülü sevip dikenine katlanacaksınız mecbur :) fiyatlar da el yakmayan cinsten."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Martı Restoran'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Restoran'ın romantiği mi olur demeyin burası tam bir romantizm patlaması yaşatabilecek bir mekan. Deniz kenarında, kale manzaralı bu mekan sizi muhteşem bir rüyadaymışsınız gibi hissettirecek. Dekorasyon çok soft ve rahatlatıcı, huzur veriyor cidden.Çalan müzikler efsane, alıp uzaklara götürüyor insanı.Tüm bunlara eşlik eden nefis mezeler.Ege mezesi,girit ezme ve labneli patlıcan mutlaka söyleyin. Alın şarabınızı,rakınızı bakın keyfinize.Enginar carpaccio denemediğime pişman oldum bir dahaki sefere inşallah. Her yönden memnun ayrılacağınız ve tatilinizin unutulmazı olabilecek bir deneyim sizi bekliyor."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Hale Jale Bütün Mahalle'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cıvıl cıvıl, rengarenk bir cafe. Çok masası yok, ufak bir mekan. Tüm detaylar özenle seçilmiş. otururken her objeyi incelemekten başınız dönüyor :) Menüde birkaç tatlı ve börek çeşitleri var. Çay, kahve keyfi yapmak için uğranılması gereken yerlerden."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Mums Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Fransiz geçiti başında bulunan Mums cafe şirin, sıcak bir ortama sahip. Duvarlardaki yazılar m, değişik objeler ortama renk katmıs. Haftasonu acik buge kahvalti servisi oluyor. Bende ilk defa kahvalti icin bulundum ve memnun kaldim.Peynir çesitleri, bir iki salata çeşiti, taze simit, kurabiye gibi çeşitler yeterli ve lezzetliydi. Kisi basi 35tl ve cay sinirsiz.Deger mi derseniz aman aman farkli bir lezzet yok, ustelik yumurta cesitleri ekstra ama istedigimden istedigim kadar yiyeyim cayimi da sinirsiz iceyim derseniz evet deger. Yoksa bu fiyata civarda veya İstanbul'da farkli alternatifler bulmak mumkun. Cafe'nin atmosferi bana sicak geldigi icin yine gidip bir kahve kitap keyfi yaparim"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
İncirli Şaraphane'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kuruçeşme'de çok sevdiğim diğer bir mekanla (Kydonia) aynı binayı paylaşan İncirli Şaraphane'nin şarap kavı son derece geniş. Birçok butik şarabı uygun fiyatlara bulabileceğiniz bir ye .Üstelik orada içmeyip, alıp giderseniz indirim de yapılıyor. Ortam oldukça şık ama rahatsız edici bir şatafat değil, doğal bir şıklığı var. Peynir tabağıyla birlikte gelen trüf mantarı parçacıkları içeren bal inanılmaz bir şey. Peynir tabağı+şarap+atmosfer birleşince pek keyifli bir deneyim yaşatacak bir mekan"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Pastel İstanbul'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bebek'te gizli kalmış cennet gibi bir yer. Yol kenarında ve aşağıda kaldığından manzara yok ama siz tatlı vitrini manzarasına baksanız yeterince içiniz açılır zaten :) Karar vermek çok zor, insan hepsinden tatmak istiyor.Görüntüler kadar tat da harika. Çikolatalı mus çok hafif, yoğun çikolata olmasına rağmen kesinlikle baymıyor.Çilekli dacquoise tazecik, cilekler şeker gibi, keki bir harika. Aklımda kalan diğer tatlıları da en kısa sürede denemek lazım"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Private Reason Artisan Coffee & Kitchen'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bebek'te sakin sokaklardan birinde bulunan, ahşap dekorasyonu ile dikkat çeken 3. dalga kahvecilerden. Menüsünü incelerken tüh dedim keşke aç gelseymisim :) cunku sadece kahve için değil kahvaltı veya hafif bir yemek icin de son derece uygun bir menuye sahip.Yan masalara gelen tabakları gorunce anladim ki bir sonraki ziyaretimde mutlaka leziz gorunen yemeklerden denemem lazim :)"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Vira Vira'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Arnavutköy'de değişik bir balıkçı deneme isteğim sonucu burayı seçtim ama baya pişman oldum. Her şey fazlasıyla sıradan.Meze çeşitleri az, patlıcan ve yoğutlu semizotu tercih ettim fena değildi, kalamar ve karides güveç ise son derece vasattı. Anlamıyorum cidden böyle güzel lokasyonlarda casual dining kıvamında mekanların bu derece vasat lezzetler sunmasını. Ama tüm bunlara rağmen fiyatlar uçuyor. Kalamar ve karides 35 tl olur mu! valla oluyormuş.. Bu fiyata tercih edilecek bir sürü yer var.Kısacası hiç memnun kalmadığım bir deneyimdi"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Cookshop, Nişantaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Genel olarak yemeklerini beğeniyorum. Makul fiyatlara birçok seçenek mevcut menüde. Diğer şubelere kıyasla Nişantaşı şubesi daha bir sıcak geliyor bana.Öğle arası civarda toplantı olduğunda tercih ediyorum genelde. Tabi ki biraz yoğunluk ve serviste aksama oluyor.Yine de rahat rahat oturup lezzetli bir şeyler tadabileceğiniz bir mekan."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Palivor Çiftliği'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Palivor Çiftliği, et ve süt ürünleri, makarnalar, gurme soslar, zeytinyağı, bal, reçel gibi birçoğu doğal ve kendi üretimleri olan ürünleri bulabileceğiniz bir dükkan.İçeride oturmak için uzun ahşap masalar var, 5-6 kişilik bir grupla gelip bir masayı kapatıp keyif yapabilirsiniz. .Kahvaltısı çok başarılı. Tereyağ, kaymak, reçel, bal hepsi ben doğalım diyor.. Çıtır çıtır simit arasına Trakya eski kaşarı ve dana sucukla yapılan simtost da sıradan bir simit- peynir olmaktan çok uzak. Lezzet deposu resmen. Kahvaltı dışında sandwich, hot dog gibi atıştırmalık lezzetler de var. Ayrıca et ve peynir tabakları çok iyi duruyor, mutlaka bir şarap peynir keyfi yapmak için uğrayacağım."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Afyon Kahvaltı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ataşehir'in en sevilen kahvaltı mekanlarından biri burası sanırım. Hafta sonları yer bulmak çok zor, baya beklemek gerekiyor. Hafta içi daha sakin, ilk kez deneyecekler hafta içi gidin derim ki gözünüz korkmasın, soğumayın mekandan :) Yumurta çeşitleri başarılı, malum Afyon sucuğu meşhur olunca sucuklu yumurtaya da talep artıyor.Peynir çeşitleri bol ve çok lezzetli, peynir tabağı söylerseniz hepsinden tatmış olursunuz.Bir de köy ekmeği var ki yedikçe yedirtiyor."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Bebek Kahve'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Konum itibariyle gözde olan ama lezzet ve çeşit olarak farklı bir şey sunmayan salaş diyebileceğimiz bir mekan. Ünlüler tercih ediyor diye popüleritesi artıyor tabi. Kahvaltı tabağı standart, yumurtalar güzel.Sadece çayla simit yerim derseniz o da olur.Ancak burada yiyecekten çok çaya kahveye para ödersiniz."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Otel listesinde The Grand Tarabya için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Hayvan Dostu Mekan listesinde Happily Ever After için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Ambiyansa Sahip Mekan listesinde Sunset Grill & Bar için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Meyhane listesinde Kalamata Meyhanesi, Akaretler için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Gece Kulübü listesinde Albüm için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Bar listesinde Draft Gastro Pub için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Manzaralı Mekan listesinde Vogue için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Servis Yapan Mekan listesinde Mia Mensa, Kuruçeşme için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Canlı Performans Mekanı listesinde Garaj İstanbul için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Dondurmacı listesinde Girandola, Arnavutköy için oy verdi. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
En İyi Cafe listesinde Mums Cafe için oy verdi. 9 yıl önce