info@mekan.com

2015 Yılbaşında Sanatçılı Mekanlar

22 Aralık 2014
2015 Yılbaşında Sanatçılı Mekanlar
WOW Istanbul Hotels & Convention Center : Ajda Pekkan 
Süperstar Ajda Pekkan muhteşem repertuarı ve eşsiz sahne şovları ile yılbaşı gecesi WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da sevenleri ile buluşuyor.




Suada Club – Galatasardasay Adası : MFÖ
Unutulmaz şarkılar denilince akla ilk gelenlerden olan MFÖ, yeni yıla sevenleri ile birlikte Suada Club'da giriyor. Yılbaşı gecesi açılışı Reina Dj’lerinin çalacakları hit parçalar ve özel dans showlarla başlayacak.



Rezervasyon için: Suada Club


Nuh'un Gemisi Deluxe Otel & Spa: Sibel Can
Sibel Can hayranlarına 2015'e girerken sürpriz yapıyor! Kıbrıs'ta en sevilen sanatçılardan biri olan Sibel Can, yeni yıla sevenleri ile birlikte Nuh'un Gemisi Deluxe Otel & Spa'da giriyor. 




The Grand Tarabya: Candan Erçetin
2014'ü uğurlarken, yeni yılı Candan Erçetin ve Orkestrası'nın muhteşem şarkıları ve sahne performansları ile karşılayarak kendinizi lezzet şöleni ile şımartın. 




Kıbrıs Girne Jasmine Court: Ebru Gündeş
Yeni Yıla hem Kıbrıs'ta girmeyi düşünür hem de Ebru Gündeş hayranıysanız Kıbrıs Girne Jasmine Court tüm isteklerinize cevap veriyor. 




Günay Restaurant: Hülya Avşar & Cenk Eren
Milyonların sevgilisi Hülya Avşar ve Cenk Eren Yeni Yıla İstanbul gece hayatının en sevilen ve en kaliteli mekanlarından Günay Restaurant'ta sevenleri ile birlikte en beğenilen şarkılarıyla girecekler. 



Rezervasyon için: Günay Restaurant


Wyndham Grand Levent: Funda Arar
Wyndham Grand Istanbul Levent Oteli'nde Funda Arar ile Yeni Yıl Coşkusu. 2014'e veda ederken, yeni yılı Funda Arar'ın muhteşem şarkılarıyla karşılayarak kendinizi şımartın.




Volkswagen Arena: Sıla & Suzan Kardeş
Beşinci stüdyo albümü "Yeni Ay" ile bu yılın dijital ve fiziki satış listelerinin zirvesine oturan Sıla, yeni yıla da dinleyicileriyle birlikte girecek! Bu yılın en çok konser veren sanatçılarından, Solfej ve Gişe Organizasyon'un birlikte düzenlediği etkinlikte, 31 Aralık gecesi İstanbul'un en iyi akustiğe sahip yeni konser salonu Volkswagen Arena sahnesinde 2015'i karşılayacak olan Sıla; yeni yıla girerken dinleyicilerine unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacak. 2015 Yılbaşı Suat Ateşdağlı ile After Party: 01:30'da başlayacak. 




Hilton Otel: İrem Derici
2014 müzik listelerine ve müzik sektörüne damga vuran, imza attığı albümlerle, farklı ve enerjik sahne performansı ile 2014 senesinin en çok konser yapan sanatçısı "İrem Derici", Yılbaşı gecesi Hilton sahnesinde olacak.




Conrad Istanbul: Bengü
Bengü, Conrad İstanbul'un balo salonunda yeni yıla girerken en sevilen şarkılarını seslendirecek.




Arkın Palm Beach Hotel: Ebru Yaşar
Arkın Palm Beach Hotel yeni yıla Ebru Yaşar'la giriyor. 2015'e girerken hayranlarını coşturacak olan sanatçı, Kıbrıs'ın güzel havasında müthiş bir eğlence imkanı sunuyor.



Kaya Artemis Magosa Kıbrıs : Aşkın Nur Yengi
Yeni Yıla Kıbrıs'ta girmek isteyenler ve Aşkın Nur Yengi hayranları için harika bir program hazırlayan Kaya Artemis Magosa Kıbrıs'ta eğlence sonrası dileyen misafirler geceyi otel'de geçirebilirler.




Salamis Bay Conti Hotel: Kubat
Sevilen sanatçı Kubat, yılbaşı gecesi Salamis Bay Conti Hotel'de sevenleriyle buluşuyor. 




KadıköySahne: Moğollar

Anadolu pop müziğinin isim babası ve en önemli temsilcilerinden olan Moğollar 1967'den beri efsane olmuş Türk Müziği grupları arasında. Türkiye'de Rock Müzik tarihinin en önemli gruplarından biri olan Moğollar, Yılbaşında KadıköySahne'de!




Jolly Joker: Yeni Türkü
Yeni Türkü dillerden düşmeyen şarkıları ile sevenlerine unutulmaz bir yılbaşı yaşatacak. 





Holiday Inn İstanbul Airport: Ziynet Sali
Holiday Inn Istanbul Airport Ziynet Sali ile birlikte 2015 yılını eğlenceli bir gece ile karşılamak için hazırlanıyor!  Ziynet Sali'nin yepyeni şarkısı "Bugün Adım Leyla"nın yanı sıra en sevilen şarkılarını canlı dinleyerek eğlenceye doyamayacaksınız... Ziynet Sali sizler için harika süprizler hazırlıyor!





Çubuklu Hayal Kahvesi: Teoman
Beykoz'da, boğaza nazır, muhteşem bir manzarası olan, nefis yemekleriyle ünlenen restaurantı ve sabahın erken saatlerine kadar açık olan barı ile gece hayatının vazgeçilmez mekanlarından olan Çubuklu Hayal Kahvesi yeni yıla Teoman ile girecek.



Rezervasyon için: Hayal Kahvesi, Çubuklu


Mürekkep: Ozan Doğulu
Konsept parti yapılacak mekanda Ozan Doğulu sevenleri ile buluşuyor. Sınırsız ikramın yanı sıra sürprizler de sizleri bekliyor olacak. 




Cratos Premium Hotel: Serdar Ortaç
Kıbrıs'ta en sevilen sanatçılardan biri olan Serdar Ortaç 2015 yılını sevenleri ile birlikte Cratos Premium Hotel'de en sevilen şarkılarıyla karşılıyor!




Portaxe: Arto
Portaxe ve Portaxe Shine’da misafirler için çok özel bir program hazırladı. Portaxe’da eğlenceli performansıyla Arto Sahne alacak, Portaxe Shine’da sevilen şarkılarıyla Sibel Alaş… Her iki salonda da Ati Hala yaptığı taklitler ve farklı showlarıyla izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek. İzzet Yakar DJ leri ise özel repertuarlarıyla gecenin ilerleyen saatlerinde çalmaya başlayacak ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.


 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

2015 yılına merhaba demek için hazır mısınız? Yaklaşan yılbaşıyla beraber yılbaşı sepetlerini kendiniz için alabilir, veya sevdikleriniz için alıp hediye edebilirsiniz. Lotus Şarküteri & Gurme ve Kahvaltı Evi  Ortaköy'de 24 saat hizmer veren Lotus Şa…
Şarküteri kelimesi Fransızca sakatat ürünleri satan yerleri ifade eden "Charcuterie" kelimesinden geliyor olsa da ülkemizde mezeleri, içkileri veya kahvaltılık çeşitlerini barındıran dükkânlar olarak biliniyor.  Nezih Gurme Market 1962 …
ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI Türk ve dünya mutfağından seçenekler sunulacak Laledan Restoran'da 24-25 Aralık 19.00'da Noel Yemeği verilecek. Noel yemeğinin fiyatı 240 TL. Gala yemeğinden sonra geceye devam etmek isteyenler için Çırağan Balo Salonu'nda…
EELENCE Yılbaşı gecesi 90’lar havası yaşamak isteyen, sabaha kadar dans etmek isteyenlere tam tamına hitap eden mekanın giriş ücreti Aralık’ın ikinci haftası belli olacak. CHANTA Popüler Türkçe parçalar, R&B partileri, DJ performansları ve Chanta…
Boğaz’ın eşsiz güzelliği, önünden geçeceğiniz saraylar, camiiler, yalılar, tarihi eserler  ve özel lezzetler... Yakamoz Boğaz Turu ve Catering Organizasyon, faaliyete geçtiği günden bu yana, düzenlediği turlar ve catering hizmetleri ile İstanbul…
Yılbaşını evde geçirmek yerine dışarıda hem dans edebileceğiniz hem de leziz yemekler yiyebileceğiniz mekanları mı aramıştınız? Bu sene plan yapmadan mekan.com’un sizler için hazırladığı yılbaşı rehberine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.   FLAMINGO Yılbaşı gecesi Yun…
2000 yılından itibaren hizmet veren Bosphorus Tekne Turları, uzman kadrosu, profesyonel rehberleri, ülke genelinde birlikte çalıştığı oteller ve araçlarıyla alanında fark yaratan, piyasadaki şirketlerden farklı anlayış biçimine sahip olan bir tur firmasıdır.  Ye…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN