info@mekan.com

2016 Ramazan'da 5 Yıldızlı Otellerde İftar

18 Mayıs 2016
2016 Ramazan'da 5 Yıldızlı Otellerde İftar
Bu Ramazanda lezzetli iftar yemeklerini 5 yıldızlı otellerde, usta şeflerin elinden yemek istemez misiniz? Size özel iftar menüleri ile gerçek lezzeti tatmak için İstanbulda bulunan 5 yıldızlı otellerin iftar seçenekleri arasından en beğenilenleri sizler için seçtik. İftar fırsatlarını, size özel kampanyalar ile elde etmek için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

CVK Park Bosphorus İstanbul 



CVK Bosphorus Otel’in şahane manzarası ve kaliteli menüleri eşliğinde bir Ramazan İftar sofrasına ne dersiniz? Deniz manzarası eşliğinde, lezzetin ve kaliteli hizmetin tadını çıkaracağınız CVK Bosphorus sizi ve sevdiklerinizi iftar menüsü ile de en iyi şekilde ağırlayacak. Bünyesinde bulundurduğu IZAKA ve Gümüşsuyu Restaurant’da hazırladığı farklı içerikli menüleri ile lezzetin doruklarına ulaşacağınız CVK Park Bosphorus Otel ile harika bir akşam geçireceksiniz. 

IZAKA Restaurant

Panoramik Boğaz Manzarası ve tasavvuf müziği eşliğinde sunulacak olan açık büfe lezzetler IZAKA Restaurant’ta. Menü fiyatı 119 TL + KDV.

Gümüşsuyu Restaurant

Zengin menü içeriğinden sizin ve sevdiklerinizin damak tadınıza en uygun iftariyelikleri, nefis çorba ve ana yemekleri, geleneksel tatlıları ve içecekleri ile harika bir iftar menüsü sizleri bekliyor. Menüye, en uygun fiyat ile Fırsat bu Fırsat üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Shangri-La Bosporus, Istanbul



Damaklardan silinmeyen lezzetlerini geniş bir yelpazede sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Boğaz manzarasına sahip IST TOO Restoran’ında, zengin iftar büfesi ile 11 ayın sultanı Ramazan ayında da misafirlerini keyifli sofralara davet ediyor. Osmanlı saray mutfağından lezzetleri misafirleri ile buluşturacak olan restoranda fırında pişen sıcak pideden iftariyeliklere, zeytinyağlılardan kömür ateşinde pişen ızgara çeşitlerine ve ramazan tatlısı güllaca kadar en güzel yemekler bir araya gelecek. IST TOO Restoran’da gerçekleşecek olan iftar büfesi kişi başı KDV dahil 165 TL. 0 - 6 yaş arası çocuk misafirleri için ücretsiz hizmet verecek restoran 7 - 12 yaş arası misafirleri için ise %50 indirim uygulayacak. 

İş arkadaşları ya da sevdikleri ile birlilkte iftar organizasyonu düzenlemek isteyenler içinse 3 farklı banket menü hazırlayan otel 5 aşamalı set menü için 149 TL ile şık ve ferah salonlarında hizmet verecek. 

Çırağan Palace Kempinski İftar


Çırağan-Palace-Kempinski-İftar-Yemeği-Ramazan
Fotoğraf Kaynak: kempinski.com

İstanbul'un en lüks ve seçkin mekanlarından biri olan Çırağan Palace'da gerçek lezzetleri indirimli olarak elde edeceksiniz. Ramazan ayı boyunca Çırağan Palace iftar seçenekleri arasında açık menü iftar yemeği Laledan Restaurant'da 200 TL. Fix iftar menüsü ise Tuğra Restaurant'da 285 TL. Saygın şeflerin elinden çıkan bu lezzetleri sakın kaçırmayın.

Four Seasons Hotel Sultanahmet İftar

Four-Seasons-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: fourseasons.com

Four Seasons iftar seçenekleri ile Türkiye'nin en büyük ve şık otellerinden birinin lezzetlerini tatmaya hazır olun. Four Seasons iftar menüsü açık büfe olarak sunuluyor ve bu harika lezzetlere size özel olarak 175 TL gibi bir fiyatla buluşabilirsiniz. Bir birinden seçkin şeflerin elinden çıkan bu harika lezzetleri oldukça şık bir ortamda tatmak için bu güzel fırsatı kaçırmayın.

İntercontinental İstanbul İftar

İntercontinental-İstanbul-Hotel-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: productionparadise.com

Boğaz'da iftar dendiği anda akla ilk gelen seçeneklerden bir taneside İntercontinental Otel iftar seçenekleri oluyor.  İntercontinental Otel iftar fırsatları size özel olarak sunulan 150 TL fiyatı ile kaçırılmaması gereken bir iftar olarak görünüyor

Conrad İstanbul Bosphorus İftar

Conrad-İstanbul-Bosphorus-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: hilton.com.tr

Beşiktaş’ta bulunan Conrad Otel, yılların tecrübesi ve merkezi bir noktadan Boğaz’a açılan manzarasıyla adeta konuklarını büyülüyor. Conrad Otel İftar yemeğini de böyle hoş bir mekanda yemek isteyenler için, 150 TL’lik fix menüyle hizmet veriyor.

Shangri - La Bosphorus İftar

ShangriLaBosphorus-Shang-Palace-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak:shangri-la.com

İstanbul’un can damarlarından biri olan Beşiktaş’ta, Shangri-La Otel'de iftar yemeği yemek isteyenleri böyle alalım! Shangri - La Bosphorus iftar seçenekleri ile, Beşiktaş sahilindeki özel konumu ve başka yerde bulamayacağınız en şahane lezzetleriyle iftar yemeklerinde de konuklarını ilgiyle ağırlıyor. Shangri-La Otel iftar menüsü henüz belli değil ancak tüm lezzetlerin şahane olacağından eminiz. 

Akgün Hotel İftar

Otel-Mutfak-Sunum-Şef-Aşçı

İstanbul’un tarihi dokusunu en iyi şekilde yansıtan Topkapı’da bulunan Akgün Hotel iftar seçenekleri ile tercih edilebilecek 5 yıldızlı otellerden biri. Akgün Hotel iftar menüsü ile sizi ve ailenizi hem lezzet dolu bir akşamda bir araya getirecek hem de iftar seçenekleri ile herkesin damak zevkine uygun lezzetleri ile damaklarınıza şenlik yaşatacak.  

Elite Hotel Dragos İftar

Elite-Hotels-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: elitehotels.com.tr

Dragos A la Carte Restoran iftar yemeği ile hem Türk hem Dünya Mutfağı’nın tadı damağınızda kalacak lezzetlerini Ramazan Ayı süresince siz değerli konuklarına sunuyor. Kaliteli hizmeti ve usta ellerden çıkan lezzetleri ile hazırlanan menüsünü, canlı fasıl eşliğinde deneyimleyeceğiniz Elite Hotel Dragos sevdikleriniz ve sizi en iyi şekilde ağırlamak için hazır. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 49 TL.

Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel İftar

Wyndham-Grand-Kalamış-Hotel-İftar-Yemeği-ramazanFotoğraf Kaynak: facebook.com

Anadolu Yakası’nın ödüllü 5 yıldızlı oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış'da iftar seçenekleri, denize nazır restoranlarında sunduğu enfes lezzetlerle, Anadolu Yakası’nda iftar yapmak isteyenler için doğru adreslerden biri. Wyndham Grand İstanbul Kalamış iftar menüsü ile uzun sizleri oldukça memnun edecek. 

Hilton Bosphorus İftar

Hilton-İstanbul-İftar-Yemeği-Ramazan
Fotoğraf Kaynak: hilton.com.tr

İstanbul’un en eski ve köklü otellerinden olan Hilton Otel'de iftar seçenekleri, İstanbul’un kusursuz manzarasına karşı lüks ve özel yemekler ile sizlerle buluşmayı bekliyor. İster açık büfe isterseniz de Hilton Bosphorus fix iftar menüsü olarak seçeceğiniz Hilton Bosphorus iftar yemeği 135 TL fiyatla servis edilecek.

Hilton Bomonti İftar

Hilton-Bomonti-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: kongreportali.com

Son dönemlerin en popüler mekanlarından olan Bomonti’deki Hilton Otel iftar seçenekleri ile yılların özenli tecrübesiyle mutfağından sunduğu enfes lezzetleri iftar yemekleri için 98 TL’lik fix menüyle servis ediyor. Bomonti Hilton Otel fix iftar menüsü ile damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak. 

Divan Brasserie Kalamış İftar

Divan-Brasserie-Kalamış-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: facebook.com

Şehrin karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu bir iftar yemeği için Divan Brasserie Kalamış Marina iftar menüsünü tercih edebilirsiniz. Şeflerinin en özel yemeklerinin sunulduğu Divan Breasserie fix iftar menüsü hazırlandı; fiyatı ise 85 TL.


The Brasserie, The Grand Tarabya İftar



Her gün değişecek iftar menüleri ile birbirinden farklı lezzetler deneyebileceğiniz The Brasserie Restaurant Ramazan ayında da sizleri keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. İster aileniz, isterseniz sevdiklerinizle İstanbul Boğazı’nın tüm güzelliklerini yaşayarak yiyeceğiniz iftarlarınızı çok özel hale getiren The Brasserie Ramazan ayı boyunca her akşam fasıl grubu ile lezzetlerine eğlence katacak. 


Restaurant 34, Grand Hyatt İstanbul İftar



İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak 34 İsimli Restoranı ile bu yılda Ramazan ahına özek zengin iftar menüsü ile siz değerli misafirlerini ağırlamak için hazır. 

Ramazan ayı boyunca a la carte menüsüne 125 TL karşılığı ile ek olarak sunacakları açık büfe iftarda Osmanlı şerbetleri, meyve suları, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ücretsiz olarak ikram edilecek. 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş aralığında çocuklar içinse yüzde elli indirimli olarak sunulacak menü siz değerli misafierlerini bekliyor. 

WOW İstanbul Hotel İftar



WOW İstanbul Hotel her zaman olduğu gibi iftar menülerinde de kalitesini ortaya koyuyor. Alanında ödüllü aşçıların hazırladığı lezzetlerini, her daim misafirlerinin beğenisine en güzel şekilde sunan WOW ana yemekten tatlıya kadar her kategoride Ramazan Ayı içerisinde de oldukça iddialı. Türk ve Osmanlı lezzetleri ile donatılmış açık büfesinde tattığınız bu lezzetleri uzun süre unutamayacaksınız. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 49 TL.

Dedeman Otel



Dedeman Bostancı Otelin yıllardır alıştığınız kaliteli ve tazecik lezzetler ile hazırlanmış iftar menüsü bu senede sizi çok mutlu edecek ve lezzete doyuracak. Tadına doyum olmayan iftar yemekleri, samimi atmosferi, kaliteli ve güleryüzlü hizmeti ile kendinizi çok özel hissedeceğiniz Dedeman Otel, iftar menüsü ile sizleri ağırlamaya hazır. 

Dedeman Otel İstanbul 

Farklı yemek seçenekleri, limitsiz çay, kahve ve Ramazan şerbeti ile lezzet dolu bir akşam geçireceksiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL.

Dedeman Otel Bostancı

Dedeman Otel'in Bostancı'da bulunan şubesinde zengin içerikle sunulan, Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 56 TL.

Ortaköy Princess Hotel İftar



Ortaköy Princess Otel’in harika mutfağından çıkan, usta ellerin özenle hazırladığı lezzetlerden oluşan iftar sofrası sizleri bekliyor. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte, lezzetli ve keyif dolu bir atmosferde yiyeceğiniz akşam yemeği size kendinizi geleneksel iftar sofranızda hissettirecek. Alıştığınız kalite ve lezzeti Ramazanda da hissettirecek olan Princess Hotel’de yerinizi ayırtmayı unutmayın. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 54.90 TL.

Dedeman Hotel İstanbul İftar



Özel menüleri ile iftar sofralarınıza tat katacak olan Dedeman Hotel İstanbul, orucunuzu sevdiklerinizle beraber, keyifli ve lezzetli şekilde açmak için açık büfe iftarı ile sizleri bekliyor. Tüm Ramazan ayı süresince farklı yemek seçenekleri, limitsiz çay, kahve ve Ramazan Şerbeti ile lezzet dolu bir akşam geçireceksiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL.

Kaya Ramada Plaza İftar



Kaya Ramada Plaza Hotel’in tartışmasız kalitesinde sevdikleriniz, arkadaşlarınız ya da ailenizle özlediğiniz iftar sofralarında buluşacak ve canlı fasıl keyfi ile lezzetinize güzel tınılar eşliğinde keyif katacaksınız. İftar menülerinin zenginliği ve lezzeti ile tadına doyamayacağınız bir akşam yemeği sizleri bekliyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 55 TL.

Double Tree By Hilton Avcılar İftar



Alıştığımız Double Tree By Hilton Avcılar kalitesi, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ile de sizleri bekliyor. Geleneksel ramazan ruhunu en derinden hissedeceğiniz, lezzetli yemekler eşliğinde sevdiklerinizle birlikte sıcak bir ortamda olmak sizleri eminiz çok mutlu edecek. Harika lezzetler ile donatılmış menü ve Double Tree By Hilton Avcılar kalitesi ile bir araya gelen iftar yemeğiniz unutulmaz olacak. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 69 TL. 

Wyndham İstanbul Old City İftar



Hatıralarınızda yer alan Ramazan ruhunu eski İstanbul sokaklarında, 5 yıldızlı Wyndham İstanbul Old City’de yaşamaya ne dersiniz? Kapalıçarşı’ya yaklaşık 400 metre mesafede bulunan Wyndham İstanbul Old City’de kaliteli hizmet ve güleryüzlü personeller eşliğinde geçireceğiniz harika bir iftar yemeği sizleri bekliyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 39.90 TL. 

Point Hotel Barbaros İftar



İstanbul’un can damarı Barbaros’ta yer alan Point Hotel Barbaros, misafirlerine konaklama konusunda verdiği kaliteyi yemek anlamında da yaşatmak için harika bir menü hazırladı. Muhteşem boğaz manzarası eşliğinde tadına doyum olmayacak lezzetleri sofranıza getirecek olan Point Hotel, Yeşilçam konsepti ile dekore edilmiş restoranında sizleri iftar yemeğine davet ediyor. Yemeklerin lezzeti yanında canlı fasıl ile de kulaklarınızın pasını silecek olan otelin iftar menüsünü mutlaka denemelisiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 60 TL.

Titanic Business Hotel Bayrampaşa İftar



Merkezi konumu ve panoramik İstanbul manzarası eşliğinde, sevdikleriniz ile birlikte kusursuz ve lezzet dolu bir Ramazan akşamı yaşamak için Titanic Business Hotel Bayrampaşa Alesta Restaurant sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli seçenekleri bulunan açık büfede yaşayacağınız iftar keyfi ile Alesta Restaurant size Ramazanın alışmış olduğunuz gelenekselliğini tekrar yaşatacak. Titanic Business Hotel’in ayrıcalıklı dünyasına Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL. 

Radisson Blu Hotel Şişli İftar



İstanbul’un en hareketli merkezlerinden biri olan Şişli’de yer alan Raddison Blu Hotel Şişli kendinizi adeta 5 yıldızlı bir oteldeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacak. Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte, Ramazan ayında da sizleri bu konfor ve lezzet dolu dünya ile bir araya getirmeyi planlayan otel, bünyesinde yer alan Steak N More İstan’Bull'da sizlere harika bir iftar fırsatı sunuyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL.

Gorrion Hotel İstanbul'da Birbirinden Özel Lezzetlerle Dolu İftar Yemeği Menüleri 

Kaliteli hizmetin adresi Gorrion Hotel'de Ramazan ayı boyunca tadına doyulmaz lezzetlerle dolu iftar menüleri sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle beraber geleneksel Ramazan ruhunu yakalayacağınız hoş bir akşam geçirmek isterseniz Gorrion Hotel'de envai çeşit iftar yemekleri ile dolu bir gönül sofrası sizlerle olacak! Gorrion Hotel iftar menüsünü Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz 1. menü 57.50 TL, ikinci menü ise 75.50 TL.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN