info@mekan.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar

28 Eylül 2015
Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar

Türk Kültürü'nde kahvaltı vazgeçilmezimiz. Donatılmış, kalabalık masalarda uzun uzun oturup hem kahvaltı yapar hem de uzun saatler sohbet ederiz biz. Tabii bir başka açıdan bakarsak özellikle hafta sonları sabah uyanmak, üstüne kahvaltı hazırlamak birçoğumuza oldukça zor gelebiliyor. Fakat üzülmeyin, sizi bu dertten kurtaracak bir çok kahvaltıcı kapılarını açmış sizleri bekliyor :). Farklı kahvaltı lezzetleri sunan, samimi ortamlarıyla hem karnımızı doyurup hem de sohbetimize ev sahipliği yapan Beşiktaş'taki kahvaltıcıları sizler için araştırdık.


Reçel Türevleri

Ev yapımı reçeller eşliğinde kahvaltı yapmak ister misiniz? Bu isteğinizi Reçel Türevleri her biri Adana’dan gelen reçelleriyle karşılayabilir. Her şey doğal olarak servis ediliyor ve tam tamına 45 çeşit reçel mevcut! Siz de mevsimden mevsime değişen bu reçelleri tatmak isterseniz yolunuzu küçük prens temalı bu kahvaltıcıya düşürmeyi ihmal etmeyin. Mantarlı kaşarlı omletleri ise mutlaka denenmesi gereken lezzetlerinden. Gelen her misafire gülümseyen işletmecisinden, çalışanına kadar herkesin pozitif enerji yaydığı bu mekana bayılacağınıza eminiz.

Reçel Türevleri
Fotoğraf Kaynak: foursquare.com

Reçel Türevleri

Reçel Türevleri Kahvaltı

Çakmak Kahvaltı Salonu

Müdavimlerinin vazgeçemediği tek kahvaltıcı diyebiliriz. Samimiyeti, sıcaklığı ile aile ortamlarındaki kahvaltı sofralarını aratmıyor. Salaş bir ortamda iyi servis anlayışı ile kahvaltı keyfini sabah-akşam yapabilirsiniz. 

çakmak kahvaltı

çakmak kahvaltı

çakmak kahvaltı

Siyah Cafe & Breakfast

Zengin menüsündeki 5 çeşit kahvaltı seçeneği ile tıka basa doyabilirsiniz. Ferah, geniş bir ortamda kahvaltı yapmak isteyenler mekanın dış bölümünü tercih etmeliler. Fakat farklı aksesuarlarla dizayn edilmiş, modern ve daha samimi bir iç mekan da sizleri bekliyor. Maç günleri Beşiktaşlıların tercih ettiği mekanda çalışanlarının samimiyeti de mekana aşık olmanız için başka bir neden.

Siyah Cafe & Breakfast

Siyah Cafe & Breakfast

Siyah Cafe & Breakfast



Elevit Kahvaltı & Ev Yemekleri

Kahvaltının yanında ev yemekleri de mevcut. Geç saatlere kadar hizmet veriyorlar. Kahvaltı yapmaya gittiğinizde menüdeki İkimize Yeter kahvaltı seçeneğini muhakkak denemelisiniz.

Elevit Ev Yemekleri & Kahvaltı

Elevit Ev Yemekleri & Kahvaltı

Elevit Ev Yemekleri & Kahvaltı



Limos

Güne rengarenk bir ortamda, kitapların arasında, farklı tasarımdaki duvarların içerisinde başlamak insana enerji veriyor. Bu enerjiyi size Limos yeteri kadar sağlıyor! Geniş iç ve dış mekanı ile öğrencilerin tercihi olan mekan birçok organizasyona da ev sahipliği yapıyor. Kahvaltısı sayesinde tercih edilse de yemek servisiyle de misafirlerine tam hizmet veriyor.

Limos

Limos

Limos

Peynir Ekmek

İsminin aksine bir çok kahvaltı çeşidi mevcut. Semt sakinlerinin de oldukça fazla tercih ettiği mekana özel kahvaltı tabağını denemelisiniz. Renkli iç mekanının dışında, dışarıdaki samimi masalarında oturarak sokağın hareketine tanık olabilirsiniz.

Peynir Ekmek

Peynir Ekmek

Peynir Ekmek

Bi Kahvaltı

Kahvaltıcılar Sokağı’nın oldukça fazla tercih edilen kahvaltıcılarından. Pişileri kahvaltıya gelen misafirlerinin oldukça çok hoşuna gidiyor. Doğal patates kızartması, serpme kahvaltısı ile güne güzel başlamanız mümkün.

Bi Kahvaltı
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

bi kahvaltı

bi kahvaltıFotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Zeytindalı Cafe

Samimi ev ortamında kahvaltı imkanı sunuyor. İçeride gelen misafirlerinin resimleriyle süslenmiş duvarları var. Mekana biraz erken gitmenizde fayda var yoksa yer bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.


zeytindalı cafe

zeytindalı cafe

zeytindalı cafe
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Fiskos Cafe

Yoğun hafta içi temposunda kahvaltı yapmak pek mümkün olamıyor. Anne eli değen kahvaltı çeşitlerinde aradığınız ev ortamını, ev kahvaltısını burada bulmanız mümkün. Siz kahvaltınızı yaparken arka fonda çalan 70 ve 80’lerin harika müzikleri güne keyifli başlamanıza yardımcı oluyor. Sıklıkla gelen müdavimlerle karşılaşmanız mümkün.

Fiskos Cafe

Fiskos Cafe

Fiskos Cafe



Cafe Faruk Kahvaltı

Kahvaltıcılar Sokağı’nın en büyük mekanına sahip kahvaltıcısı diyebiliriz. Hafta içi ve hafta sonu oldukça yoğun. Fiyatlarının uygunluğu ile de oldukça popüler olan kahvaltıcı 10 senedir misafirlerine kahvaltı keyfi yaşatıyor.

Cafe Faruk Kahvaltı

cafe faruk kahvaltı

Cafe Faruk Kahvaltı

Güney Kahvaltı

Küçük ve şirin bir kahvaltıcı olan Güney Kahvaltı’da genelde dışarıda oturuluyor. Öğrencilerin daha çok tercih ettiği mekanda serpme kahvaltı menüde en çok tercih edilenler arasında.

Güney Kahvaltı

Güney Kahvaltı

Meyveli Kahvaltı

Mekan klasik kahvaltı sofralarından sıkılanlar için çok uygun! Kahvaltının yanında servis edilen doğal meyveler güne daha da enerjik başlamanızı sağlıyor. Kahvaltıcılar arasında tek olan vegan menüye sahip. Menüde vegan kahvaltı ve tatlı seçeneklerini bulmanız mümkün.

meyveli kahvaltı

meyveli kahvaltı



Elizi Kahvaltı Dükkanı

İsminden de anlaşılacağı üzere mekan el emeği ile yapılmış. İçeriden dışarıya her şey işletmeci tarafından yapılıp tasarlanmış. Renkli bir ortamda doğal ürünler ile kahvaltı yapmak isteyenlerin uğrak noktası. Doğal olmayan şeylere karşı olan mekan farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Gittiğinizde mekana özel olan Elizi Kahvaltı Tabağı’nı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Elizi Kahvaltı Dükkanı

Elizi Kahvaltı Dükkanı

Otlangaç Kahvaltı

Dinlendirici müzik eşliğinde, samimi ortamında uzun saatler boyunca kahvaltı yapabilirsiniz. Hafta sonları yer bulamama telaşına girmemeniz için rezervasyon yapmanızda fayda var. Tüm gün kahvaltı yapmaya gelenlerin olduğu mekanda Otlangaç Menü oldukça popüler.

Otlangaç Kahvaltı

Otlangaç Kahvaltı

Otlangaç Kahvaltı


Pişi Breakfast & Burger

Kendisini diğer kahvaltı mekanlarından ayıran şey farklı lezzetlerde yaptıkları pişileri. Çikolatalı ve  peynirli pişileri son derece popüler olsalar da sunulan karışık pişi tabağında da farklı lezzetlerle karşılaşmak mümkün. Bu kadar popüler olmasına rağmen hızlı servisiyle de müdavimlerinin gönlünü kazanmış.

Pişi Breakfast & Burger

Pişi Breakfast & Burger

Minoa

Kitaplıkta kahvaltı yapılmayacak diye bir şey yok! Minoa, Şef Gökhan Karakaya şefliğinde sunulan eksiksiz bir kahvaltı menüye sahip. Kahvaltı tabağınızı dilediğiniz farklı ürünlerle oluşturabileceğiniz Minoa’da kahvaltı tabağı dışında seçenekler de mevcut. Bu seçeneklerden biri olan vanilyalı yoğurt ve taze meyvelerle birleşen granola tamamen Minoa tarafından yapılıyor. Kahvaltıdan sonra gününü kitap okuyarak geçirmek isteyenler de hemen bir kitap satın alıp hayal dünyasının kapılarını aralayabilir.

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Minoa
Fotoğraf Kaynak: neredekal.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Minoa
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Minoa
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Akali

Çevresine göre fiyatları oldukça uygun olan Akali, memleketleri olan Marmaris’ten getirilen marmelat ve yerel peynirlerle çeşidin bol olduğu serpme kahvaltılarının yanında kendi üretimleri olan harika kruvasanları da servis ediyorlar. Kahvaltı dışı seçenekleri de dilediğiniz gibi seçmekte özgürsünüz.

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar AkaliFotoğraf Kaynak: mybeautifulcookbook.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Akali
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Akali
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Cake House

Beşiktaş’ın telaşından sıyrılıp Evlendirme Dairesi’ne doğru ilerlediğinizde sağ tarafta göreceğiniz rengarenk Cake House zengin kek ve tatlı menüsünün dışında kahvaltı konusunda da uzman. Bol tost çeşitleri ve ev yapımı börekleriyle süsledikleri kahvaltı tabaklarını muhakkak deneyin.

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Cake HouseFotoğraf Kaynak: ondokuzseksensekiz.wordpress.com​

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Cake House
Fotoğraf Kaynak: notonlyistanbul.com

Beşiktaş'taki Kahvaltıcılar Cake House
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN