info@mekan.com

Fırsat Bu Fırsat'tan Seçkin İftar Mekanlarında %50'ye Varan İndirim

9 Haziran 2016
Fırsat Bu Fırsat'tan Seçkin İftar Mekanlarında %50'ye Varan İndirim
Fırsat siteleri bundan tam 6 yıl önce hayatımıza girdi. Daha öncesinde yeme içme olsun, güzellik olsun birçok işletmeden ve hizmetten haberdar olamıyorduk. Haberdar olduğumuz işletmeler ise sadece çevremizdeki birkaç işletmeden ibaretti. Şu an ise bu siteler sayesinde yüzlerce işletmeden ve bu işletmelerin hizmetlerinden haberdar olmakla kalmıyor, bu hizmetlerden çok daha uygun fiyata faydalanabiliyoruz. Bu hem son kullanıcı olarak bizlerin birçok farklı mekanı deneyimlemesine imkan verirken, işletmelere de satış garantili reklam olanağı sağlıyor. Önceden yeni müşterilere ulaşmak isteyen mekanlar, hiçbir satış garantisi olmayan ve çok daha maliyetli reklam kanallarını kullanmak durumunda kalıyorlardı. 

CVK Hotels & Resorts Park Bosphorus

CVK Bosphorus Hotel’in şahane manzarası ve kaliteli menüleri eşliğinde bir iftar sofrasına ne dersiniz? Deniz manzarası eşliğinde, lezzetin ve kaliteli hizmetin tadını çıkaracağınız CVK Hotels & Resorts Park Bosphorus sizi ve sevdiklerinizi, iftar menüsü ile en iyi şekilde ağırlayacak. Bünyesinde bulundurduğu IZAKA ve Gümüşsuyu Restaurant’da hazırladığı farklı içerikli menüleri ile lezzetin doruklarına ulaşacağınız CVK Hotels & Resorts Park Bosphorus ile harika bir akşam geçireceksiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz IZAKA Restaurant fırsat menüsü 119 TL, Gümüşsuyu Restaurant menüsü ise 79 TL. 



Radisson Blu Hotel Şişli'de Zengin İçerikli Açık Büfe İftar Menüsü

İstanbul’un en hareketli merkezlerinden biri olan Şişli’de yer alan Radisson Blu Hotel Şişli kendinizi adeta 5 yıldızlı bir oteldeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacak. Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte, Ramazan ayında da sizleri bu konfor ve lezzet dolu dünya ile bir araya getirmeyi planlayan otel, bünyesinde yer alan Steak N More İstan’bull'da sizlere harika bir iftar fırsatı sunuyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menünün fiyatı 59 TL. 



Üsküdar Sözbir Royal Residence Hotel'de Boğaz Manzarası Eşliğinde İftar Yemeği

Sözbir Royal Residence Hotel, Ramazan ayı boyunca sevdiklerinizle keyif ve lezzet dolu iftar geçirmeniz için Osmanlı mutfağı lezzetlerini sunuyor. Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ile inşaa edilen otelin kaliteli ve güler yüzlü hizmetini çok seveceğinizden, oteli her daim tercih edeceğinizden eminiz. Siz değerli misafirlerini Ramazan iftar menüsü ile ağırlamayı bekleyen Sözbir Royal Residence Hotel’in 2 farklı menüsü bulunuyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz beyaz etli menü 49.90 TL, kırmızı etli menü ise 59.90 TL.



Point Hotel Barbaros’ta Boğaz Manzarası ve Fasıl Eşliğinde Açık Büfe İftar Menüsü

İstanbul’un can damarı Barbaros’ta yer alan Point Hotel Barbaros, misafirlerine konaklama konusunda verdiği kaliteyi yemek anlamında da yaşatmak için harika bir menü hazırladı. Muhteşem boğaz manzarası eşliğinde tadına doyum olmayacak lezzetleri sofranıza getirecek olan Point Hotel, Yeşilçam konsepti ile dekore edilmiş restoranında sizleri iftar yemeğine davet ediyor. Yemeklerin lezzeti yanında canlı fasıl ile de kulaklarınızın pasını silecek olan otelin iftar menüsünü mutlaka denemelisiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 60 TL.



Wow İstanbul Hotel'de Ramazan Boyunca Devam Edecek Olan İftar Menüsü

WOW İstanbul Hotel her zaman olduğu gibi iftar menülerinde de kalitesini ortaya koyuyor. Alanında ödüllü aşçıların hazırladığı lezzetlerini, her daim misafirlerinin beğenisine en güzel şekilde sunan WOW ana yemekten tatlıya kadar her kategoride Ramazan ayı içerisinde de oldukça iddialı. Türk ve Osmanlı lezzetleri ile donatılmış açık büfesinde tattığınız bu lezzetleri uzun süre unutamayacaksınız. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 49 TL.



5 Yıldızlı Wyndham İstanbul Old City'de Tadına Doyulmaz İftar Yemeği

Hatıralarınızda yer alan Ramazan ruhunu eski İstanbul sokaklarında, 5 yıldızlı Wyndham İstanbul Old City’de yaşamaya ne dersiniz? Kapalıçarşı’ya yaklaşık 400 metre mesafede bulunan Wyndham İstanbul Old City’de kaliteli hizmet ve güleryüzlü personeller eşliğinde geçireceğiniz harika bir iftar yemeği sizleri bekliyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 39.90 TL. 



Kaya Ramada Plaza Turkuaz Restaurant'ta Canlı Fasıl Eşliğinde Enfes Açık Büfe İftar Menüsü

Kaya Ramada Plaza Hotel’in tartışmasız kalitesinde sevdikleriniz, arkadaşlarınız ya da ailenizle özlediğiniz iftar sofralarında buluşacak ve canlı fasıl keyfi ile lezzetinize güzel tınılar eşliğinde keyif katacaksınız. İftar menülerinin zenginliği ve lezzeti ile tadına doyamayacağınız bir akşam yemeği sizleri bekliyor. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 55 TL.



Dedeman Hotel İstanbul'da Ayrıcalıklarla Dolu Tadına Doyulmaz Açık Büfe İftar Menüsü

Özel menüleri ile iftar sofralarınıza tat katacak olan Dedeman Hotel İstanbul, orucunuzu sevdiklerinizle beraber, keyifli ve lezzetli şekilde açmak için açık büfe iftarı ile sizleri bekliyor. Tüm Ramazan ayı süresince farklı yemek seçenekleri, limitsiz çay, kahve ve Ramazan şerbeti ile lezzet dolu bir akşam geçireceksiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL.



5 Yıldızlı Ortaköy Princess Otel Kalitesinde Ramazan Boyunca Harika Lezzetler İle İftar Keyfi

Ortaköy Princess Otel’in harika mutfağından çıkan, usta ellerin özenle hazırladığı lezzetlerden oluşan iftar sofrası sizleri bekliyor. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte, lezzetli ve keyif dolu bir atmosferde yiyeceğiniz akşam yemeği size kendinizi geleneksel iftar sofranızda hissettirecek. Alıştığınız kalite ve lezzeti Ramazan’da da hissettirecek olan Princess Hotel’de yerinizi ayırtmayı unutmayın. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 54.90 TL.



Dedeman Bostancı Hotel'de Canlı Müzik Eşliğinde Enfes Açık Büfe İftar Menüsü

Dedeman Bostancı Hotel’in yıllardır alıştığınız kaliteli ve tazecik lezzetler ile hazırlanmış iftar menüsü bu sene de sizi çok mutlu edecek ve lezzete doyuracak. Tadına doyum olmayan iftar yemekleri, samimi atmosferi, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ile kendinizi çok özel hissedeceğiniz Dedeman Bostancı Hotel, iftar menüsü ile sizleri ağırlamaya hazır. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 56 TL.



Galatasaray Adası Suada Club'da Ramazan Boyunca Tadına Doyulmaz Lezzetlerle Dolu Günlük İftar Menüleri

Galata Adası'nda bulunan Suada Club'ın benzersiz kalitesi eşliğinde enfes lezzetlerle dolu bir Ramazan akşamı geçirmek istiyorsanız Galatasaray Adası'nın büyüleyici atmosferinde geleneksel Ramazan ruhunu en güzel şekilde yaşayacak ve sevdiklerinizle beraber muhteşem bir iftar sofrasında harika vakit geçireceksiniz. Her güne farklı bir iftar menüsü hazırlayan Suada'nın Fırsat Bu Fırsat üzerinden ulaşabileceğiniz uygun fiyatlı menüsü yalnızca 78 TL.

Suada Club

Titanic Business Hotel Bayrampaşa Alesta Restaurant'ta Zengin Açık Büfe ve Canlı Fasıl Eşliğinde İftar Yemeği

Merkezi konumu ve panoramik İstanbul manzarası eşliğinde, sevdikleriniz ile birlikte kusursuz ve lezzet dolu bir Ramazan akşamı yaşamak için Titanic Business Hotel Bayrampaşa Alesta Restaurant sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli seçenekleri bulunan açık büfede yaşayacağınız iftar keyfi ile Alesta Restaurant size Ramazan’ın alışmış olduğunuz gelenekselliğini tekrar yaşatacak. Titanic Business Hotel’in ayrıcalıklı dünyasındaki Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 59 TL. 



Double Tree By Hilton Avcılar Ganos Restaurant'ın Profesyonel Mutfağından Enfes Tatlarla Taçlandırılmış İftar Menüsü

Alıştığımız Double Tree By Hilton Avcılar kalitesi, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ile de sizleri bekliyor. Burada geleneksel ramazan ruhunu en derinden hissedeceğinize eminiz. Lezzetli yemekler eşliğinde sevdiklerinizle birlikte sıcak bir ortamda olmak sizleri eminiz çok mutlu edecek. Harika lezzetler ile donatılmış menü ve Double Tree By Hilton Avcılar kalitesi ile bir araya gelen iftar yemeğiniz unutulmaz olacak. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menünün fiyatı 69 TL. 



Boğaza Nazır Çubuklu Hayal Kahvesi'nde Tadına Doyulmaz Lezzetlerle Dolu İftar Menüsü

Türkiye'deki en sevilen mekanlardan olan Hayal Kahvesi Çubuklu, Ramazan boyunca sizlere kaliteli hizmet eşliğinde enfes lezzetler sunmaya devam ediyor. Boğaza nazır konumu ile o eşsiz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz Hayal Kahvesi'nde sevdiklerinizle birlikte leziz bir iftar yemeği yemek için Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü sadece 74 TL.

Hayal Kahvesi Çubuklu

Elite Hotel Dragos'ta Havuz Başında Canlı Fasıl ve Enfes Açık Büfe İftar Menüsü

Dragos A la Carte Restoran iftar yemeği ile hem Türk hem de Dünya Mutfağı’nın tadı damağınızda kalacak lezzetlerini Ramazan ayı süresince siz değerli konuklarına sunuyor. Kaliteli hizmeti ve usta ellerden çıkan lezzetleri ile hazırlanan menüsünü, canlı fasıl eşliğinde deneyimleyeceğiniz Elite Hotel Dragos sevdikleriniz ve sizi en iyi şekilde ağırlamak için hazır. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 49 TL.



Boğaz'ın ve Üsküdar'ın İncilerinden Kız Kulesi'nde Eşsiz Manzara Eşliğinde İftar Yemeği

Kız Kulesi her daim manzarası ve atmosferi ile vazgeçilmez lezzet mekanlarından olmuştur. Mekan iftarda da hazırlayacağı tazecik malzemeleri ve lezzet dolu menüsü ile sizleri bekliyor olacak. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabileceğiniz menü 119.90 TL.



Meşhur Üsküdar Filizler Köftecisi'nde Tadına Doyulmaz Lezzetlerle Dolu İftar Yemeği Menüsü

Kız Kulesi manzarasına sahip Filizler Köftecisi’nde köfte, piyaz ve yanında iftariyelikler ile hem hesaplı hem de keyifli bir iftar yapabilirsiniz. Fırsat Bu Fırsat üzerinden en uygun fiyat ile ulaşabilceceğiniz menü 64 TL. Filizler Köftecisi ayrıca sahurda da açık. 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN