info@mekan.com

Moda'nın En İyi Kahvaltıcıları

14 Nisan 2016
Moda'nın En İyi Kahvaltıcıları
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız?

Passenger



Moda’da kahvaltı dendiğinde tüm tabularınızı yıkacak ve dolu dolu menüsüyle karar vermekte zorlanacağınız Passenger, Cocotte’uyla kahvaltınızı tam bir şölene çeviriyor. Yumuşacık tombik ekmeğin içinde pastırma, yumurta ve kaşar olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.



Passenger Kahvaltı ve Passenger Sıcak Kahvaltı, porsiyon olarak oldukça büyük. Kaliteli ürünlerden hazırlanan tabakların gözdesi süt reçeli ve tereyağı. 



Passenger, tıka basa doyacağınız leziz bir kahvaltı için Moda’da en iyi kahvaltı mekanları arasında ilk sırada yer almayı hakediyor.



Vejetaryen yemekler ve alkol de bulunan mekanın küçük sahnesinde karşılaşacağınız güzel sürprizlere de hazır olun.

Pişi Breakfast & Burger



Son 5 yıldır Beşiktaş’ın en gözde kahvaltıcısı olan Pişi, sonunda Kadıköy’e geldi. Kızarmış ekmek hamurunun pek çok çeşidini bulabileceğiniz Pişi, henüz çok kısa süredir Moda’da olmasına rağmen müdavimler edinmeye başlamış. 



Kendi yaptıkları acuka, kurutulmuş domates, söğüş ve bir kahvaltının olmazsa olmazı lezzetli beyaz peynirden oluşan Pişi Tabağınız için, kaşarlı, mantarlı, kıymalı, sosisli, sucuklu, salamlı, sade ya da çikolatalı tercihler yapabilirsiniz. 



Tabi yumurta çeşitlerini de atlamayın. Kasap sucuğundan yapılan Sucuklu Yumurta kahvaltı sofranızı şenlendirecek.

Naan Bake Shop



Kendi fırınlarında yaptıkları enfes ekmeklerle Moda’da çok beğenilen Naan Bake Shop, kahvaltısıyla da oldukça iddialı. Croque Naan, kahvaltıların en çok tercih edilenlerinden.





Moda Kahvaltısı iki kişi için oldukça doyurucu ve sağlıklı. Buna bir de Naan’ın doğal ve mis gibi ekmekleri eklenince kahvaltı keyfi tamamlanmış oluyor.


Deli No:14



Tanyu Hanım’ın kendi mutfağından, Deli No:14’e taşıdığı ve başka yerlerde kolay kolay bulamayacağınız lezzetler Moda’nın en iyi kahvaltıları arasında yer almayı başarıyor. Sağlıklı menüsüyle dikkat çeken Deli No:14’ün, şarküteri ürünlerinden oluşan kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra, Vegan Kahvaltısı da mutlaka denenmeli. 



Vegan Kahvaltı içerisindeki pişmiş acuka ve muhteşem rengiyle pancarlı humus, kahvaltı tercihi için oldukça farklı ve leziz.



Tanyu Hanım’ın babaannesinin tarifiyle hazırladığı, elmalı ve havuçlu portakal reçeli, diğer tüm reçeller gibi pancar şekeriyle pişirilmiş. Kahvaltıya damga vuran bu portakal reçeli’ni ve diğer çeşitleri Deli No:14’den kavanozlarda satın alabilirsiniz.

Naga Putrika



Yeşillikler arasından başka bir dünyaya yolculuğa çıkacağınız ve şehrin tüm karmaşasından uzaklaşacağınız Naga Putrika, kendinizi bir Ege kasabasındaymışsınız gibi hissettirebilir. 



Menüden ''Köyceğiz Kahvaltı''sını fotoğrafladığımız Naga Putrika’da muhlama, çeşit çeşit yumurtalar ve tatlılar da deneyebilirsiniz. Ege otları ve enfes domates soslu kızartmasıyla Köyceğiz Kahvaltı adeta, ‘’Hadi gel köyümüze geri dönelim’’ diyor :)

Modapark



Moda sahil’de güzel bir yere konuçlanmış olan Moda Park, zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Kahvaltı tabaklarının yanı sıra, hafta sonları 09:00 ve 14:00 saatleri arasında olan Brunch’da 23 çeşit peynir, mezeler, meyveler ve kahvaltıya dair pek çok seçenek sunuluyor. 





Sıcak ve soğuk olmak üzere iki çeşit kahvaltı tabağı bulunan Moda Park’da çaylar sınırsız ikram ediliyor.

180 Coffee Bakery



Moda’da alternatif kahvaltı arayanlara en doğru adres kesinlikle 180 Coffee Bakery. Klasik Türk Mutfağı kahvaltılarından biraz uzaklaşmak isterseniz, 180 Coffee Bakery’nin iki özel lezzetini mutlaka denemelisiniz.



Mekanın en çok tecih edilenlerinden biri olan Eggs Benedict, bacon ile hazırlanmış ve içinden yumurta şelalesi akan iştah kabartıcı bir tat.



Ekmek üzeri lezzetleri sevenlere bir öneri de Avokado Mash. Avokadolu bir karışımın üzerinde yumurta ile servis edilen baconlı bu tabak da oldukça çok tercih ediliyor.
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
Ramazan, bereketin sembolü olarak en çok sofralarda kendini gösterir. Ramazan’ın yaklaşmasıyla başlayan alışverişlerde ve hazırlanacak yemeklerde özellikle seçilen iftarlıklar Türk Yemek Kültürü’nün neredeyse temel taşlarını oluşturur…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN