info@mekan.com

Oktoberfest'te Disney Kızları

18 Eylül 2015
Oktoberfest'te Disney Kızları
Almanların  vazgeçilmez festivali Octoberfest’in 182.’si cumartesi günü başlıyor! Tam tamına 16 gün süren Octoberfest dünyanın en büyük festivallerinden.

Festivalin tarihi 1800’lere dayanıyor. 1810 yılında Bavyera’nın kralı Ludwig’in evliliğini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, çok rağbet gördüğünden her sene kutlanmaya devam etmiş.

Bu seneki festival için Pure Costumes Disney prenseslerinin festivali hangi birayla kutlayacağını gösteren bir infograf hazırladı. 1,5 milyon nüfuslu Münih, prenseslerle birlikte bu yıl epey kalabalıklaşacak. 

Ölmeden önce yapılacaklar listenize Octoberfest'i eklemeyi unutmayın!

october fest disney girls

Alice'in tercihi: Delirium Tremens

Alice, biranın yarattığı baş dönmesi ile kendi harikalar diyarına çoktan yol almış. Başka bir şey söylemeye gerek var mı ?

delirium tremens

Anna'nın tercihi: Glueh Kriek

Servis edilen kirazlı ale, baharatlı sıcak bira Anna’nın donmuş kalbini çözmeye yardım edebilir. Bu da onun soğuğu yenmesi ve kız kardeşini ıssız bir hayattan kurtarması için ihtiyacı olan tek şey gibi!

glueh kriek

Ariel'in tercihi: Corona

Sıradanlıktan çok uzakta kendi sahilini Corona sayesinde bulmuş gibi gözüküyor Ariel.

corona

Aurora'nın tercihi: Russian River Pliny the Younger

Ayakkabıları bir kenara iteleyip birasını yanına alıyor. %11 alkol oranıyla Aurora'ya neden uyuyan güzel dendiğini merak bile etmiyoruz! :)

russian river pliny the younger

Belle'in tercihi: Rose Petal Imperial Golden Ale

Gül düşkünü Belle birasının içinde de gül olup olmadığını soruyor. En iyisi öğrenmesi için birisi ona Rose Petal Imperial Golden Ale getirsin!

rose petal imperial golden ale

Cinderella'nın tercihi: Leinenkugel’s Harvest Patch Shandy

Madem Cinderella bir kabak ile yollara düşüyor biz de içeceği şeyi tam olarak biliyoruz. Bu bira kabak turtası tadında ve Cinderella’nın tüm düşlerini gerçek kılıyor. 

leinenkugel's harvest patch shandy

Elsa'nın tercihi: Coors Light

Dünya’daki en soğuk şey nedir? Tabii ki Elsa! Buzdan kalesinde yalnız kalan Elsa bu bira sayesinde kendisini evinde hissedecek.

coors light

Jasmine'in tercihi: Modern Times Fortunate Island

Jasmine yeni bir dünya görmek istediğinde eminiz ki Modern Times Fortunate Island ona yepyeni dünyaların kapılarını aralayacak. Yemyeşil greyfurt ile yapılmış, ferahlatıcı, egzotik ve benzersiz bir lezzet. Kulağa çok iyi geliyor!

modern times fortunate island

Merida'nın tercihi: Guinness Irish Stout

Tamamen İrlandalı olmadığını biliyoruz fakat oralarda bir yerlerde yaşadığından eminiz. Bunun yanında asi ve kendine has tarzı var. Fakat sakın ona küçük prenses demeyin! Yoksa elindeki kupayı kafanıza doğru fırlatır!

guinness irish stout

Mulan'ın tercihi: Tsingtao

Ülkesini çok seviyor ve onun için her şeyi yapmaya hazır. Bu yüzden tek içeceği içecek Tsingtao. Zavallı kız ülkesi için nelere katlanıyor.

tsingtao

Pocahontas'ın tercihi: Eel River Triple Exultation

Bu çılgın bira tamamen doğal, organik ve %9.7 alkol içeriğine sahip. Her Disney prensesinin yorucu hayatında gün sonu enerji ihtiyacını yeteri kadar karşılıyor. Sizi sarsabilir fakat Pocahontas'ın bunu su gibi içeceğinden eminiz.

eel river triple exultation

Rapunzel'in tercihi: Bud Light

Hayatı boyunca hapsedildi, dışarısı hakkında pek bilgisi yok ve çocuk gibi. Bira içmeye yeni başlayacağı için Bug Light ile devam edeceğini düşünüyoruz. Zavallı şey!

bud light

Snow White'ın tercihi: Hoegaarden Original White Ale

Prensesler arasında en dürüst olana beyaz bir ale yakışır! 6’lı Hoegaarden’den sonra derin bir uykuya dalacağından da eminiz.

hoegaarden oridinal white ale

Tiana'nın tercihi: Heineken

Parası şimdilik buna yetiyor, fakat bira sloganının dediği gibi, "İyi bira iyi bir kutuyu hak eder". Biz de öyle düşünüyoruz Tiana, bu yüzden fazla çalış ve daha iyisi için daha çok çalış!

heineken

Tinkerbell'in tercihi: Once Upon a Time East India Pale Ale

Bira perisi diye bir şey olduğunu duyduk fakat Tinkerbell onlardan biri değil! Sadece büyülü Tinkerbell’in gecesini güzel bir şişe Once Upon a Time East India Pale Ale ile bitirdiğini biliyoruz.

one upon a time east india pale ale
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Her yıl düzenlenen pop, caz, rock, metal, yiyecek-içecek ve daha birçok festival düzenleniyor. Biz de 2018 yılının en dikkat çeken birbirinden eğlenceli ve lezzetli festivalleri sizler için araştırıp yazalım istedik. Gelenek haline gelmiş olan festivaller, ilk d…
Türkiye'nin en büyük açık hava gurme lezzet festivaline davetlisiniz; GurmeFest! İstanbul'da yapılacak olan festivalde en seçkin yeme-içme markalarıyla birlikte lezzetli mi lezzetli bir gün geçireceksiniz. Açık Hava Gurme Lez…
Denizsiz bir bozkır şehri olan Ankara'nın en keyif alacağınız meyhanelerini sizleri için yazdık. Keyifli okumalar. Sokakbaşı Behzat Ç severlerin çok iyi bildiği bir mekan olan Sokakbaşı, öyle çok özelliği bulunan bir meyhane olmasa da Behzat Ç t…
Baharı damarlarımızda hissedebileceğimiz Nisan ayında, birbirinden özel konserlerde eğlenceye doyacağız! İstanbul'da olan ve kaçırılmaması gereken bu özel konserleri sizler için derledik, programınıza eklemeyi unutmayın! :) Ólöf Arnalds Ólöf Arna…
Türkiye'de kahvaltıların olmazsa olmazı, en önemli ürün çaydır. Kahvaltısıyla nam salmış bir mekana gidiyorsunuz ve size çay olmadığını söylüyorlar. Tepkiniz ne olurdu? İşte Çaykur'un reklamında Türk halkının tepkilerini çok n…
Günlük yaşantımızda veya iş hayatımızdaki yoğun tempo içerisinde stresli olmamak mümkün değil. Stresi yiyeceğiniz besinlere bağlı olarak en aza indirgemek ise mümkün. Bu yazımızda sizleri hem sakinleştirecek hem de stresinizi azaltacak sağlıklı besinlere değindik…
Aniden gelen karın gurultusuna, işten yorgun argın dönen ve mutfakta çok mesai harcamak istemeyenlere ilaç gibi gelecek pratik ve leziz yiyecek çeşitleri karşınızda! Kızarmış Marshmallow Çizgi filmler sayesinde sevdiğimiz ateş başında bir çubuğa dizilip …
Instagram hesabında paylaştığı eğlenceli yemek sunumları ile ünlenen Samantha Lee'nin sayfası birçok insana harika fikirler aşılıyor. Yumurtaların çizgi film karakterlerine, kreplerin kardan adama meyvelerin ise çiçek buketlerine dönüştüğü bu …
Cadılar Bayramı yaklaşıyor! Tatlı ihtiyacınızı karşılarken aynı zamanda eğlenebileceğiniz harika cupcakeler şimdiden bayramınızı renklendirmeye hazır. Ürkütücü olanından en sevimlisine kadar Cadılar Bayramı temalı tüm cupcakeler bu yazıda! Hayalet Cupcake Hayalet Cupca…
Artık neredeyse hepimizin bakmadan duramadığı bir instagram hesabı var, değil mi? Yok mu? Bizce bu yazıdan sonra gördüklerinize kayıtsız kalamayacak ve kendinize hemen bir hesap açacak ya da mevcut hesabınızdan, sıradanlıktan çıkarak farklı  ayakkabılar ve değişik şekill…
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN