info@mekan.com

Yeni Yıla Nasıl Girerseniz Öyle Geçer: Yemek & Eğlence Mekanları

5 Aralık 2014
Yeni Yıla Nasıl Girerseniz Öyle Geçer: Yemek & Eğlence Mekanları
Yılbaşını evde geçirmek yerine dışarıda hem dans edebileceğiniz hem de leziz yemekler yiyebileceğiniz mekanları mı aramıştınız? Bu sene plan yapmadan mekan.com’un sizler için hazırladığı yılbaşı rehberine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
 
FLAMINGO
Yılbaşı gecesi Yunanistan’dan ünlü bir DJ getirecek mekanın 200 çeşitlik şarap kavından istediğiniz şarap çeşidini seçebilir, eşsiz menüsünden dilediğinizi sipariş verebilirsiniz. Kişi başı fiyat 650 TL. 



VOGUE
Dünya Mutfağı’nın özel lezzetlerini sunan, panoramik Boğaz Manzarası ve atmosferiyle İstanbul’un gözde mekanlarından olan Vogue’un menüsünde kestane çorbası, siyah trüflü kereviz kökü, 70’ten fazla sushi & sashimi büfesi ve sorbe bulunuyor.  Vogue Restaurant’ta yemeğinizi ünlü çağdaş Türk ressamların tabloları eşliğinde yiyorsunuz. Kişi başı fiyat 425 TL + KDV.



İOKİ
Yılbaşı gecesi muhteşem bir akşam yemeği için İoki Kandilli ve İoki İstinye restoranları sizleri bekliyor. Ayrıca İoki şeflerinin, “kişiye özel” konseptiyle sunduğu catering hizmetinde sushiler tamamen istediğiniz gibi hazırlanıp anında adresinize teslim ediliyor.
Şef Keizo Okita yönetiminde restoranın yılbaşı için beğeninize sunduğu İoki’nin en özel lezzetleri arasında “Karides Tempura”, salatalık, acı ton balığı ve İoki sos’tan oluşan “İstanbul Ebi Roll”, etrafı kızarmış patatesle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan “Tornado” bulunuyor.



MAMA SHELTER
Dünyanın en yenilikçi tasarımcılarından Philippe Starck tarafından dizayn edilen Mama Shelter’ın restoranında canlı DJ performansı olacağı mekanın yılbaşı menüsü lezzetli Fransız-Türk spesiyallerinden oluşuyor.  Kişi başı fiyat 99 Euro.



LA PETITE MAISON
The Troubadours’un canlı şovlar yapacağı eğlencede yılbaşına özel Fransız Mutfağı lezzetleri misafirlere sunulacak.



PROPAGANDA
Propaganda’nın  DJ’leri Low Earth, Indhira ve Gökberk, gece boyunca kabinde house’dan yeni dönem R&B’ye uzanan türler arası misafirlerine müzik yolculuğu yaşatırken 21.00'den 23.30'e dek  İspanya’nın en iyi İtalyan Restaurant’larından Xemei’nin şefleri Maximo ve Stefano Colombo tarafından hazırlanan menü ile özel lezzetler misafirlere servis edilecek. Partiye kişi başı giriş ücreti 50 TL.




SORTIE
Boğaz’ın gözde lezzet ve eğlence duraklarından biri olan Sortie, yılbaşı gecenizi unutulmaz kılmak için çok özel bir program hazırladı. Yılbaşı menüsünde; mercimek çorbası, Ege lezzetleri, mücver, gavurdağ salatası, kestaneli hindi veya mantar soslu bonfile ve tatlı olarak da bademli mausse olan Sortie ardından misafirlerine sınırsız eğlence sunuyor.
Restoran kişi başı: 160 Euro
Club kişi başı: 150 Euro
Restoran & Club kişi başı: 295 Euro
Loca 10 pax için: 1900 Euro (1 şişe şampanya ikram +1 kişi fiyatı 250 Euro)



 
LACİVERT
Boğaz’ın kıyısındaki konumuyla açıldığı günden beri İstanbul’un en beğenilen restoranlarından biri olan Lacivert, yılbaşı menüsünde fincanda safranlı kırlangıç balığı çorbası, porçini, kuzu etli tart, buharda pişmiş pazıya sarılı fener balığı, iç pilavlı hindi rulo gibi birbirinden leziz tatlarıyla limitsiz yerli içki ile misafirlerini ağırlıyor. DJ performansının da olacağı yılbaşı eğlencesinde yemeğin kişi başı fiyatı 350 TL.




UNTER
Yılbaşında Dünya mutfağı ya da füzyon lezzetlerle girmek yerine klasik Türk Mutfağı ile girmek istiyorsanız Unter,  bu isteklerinizi karşılayabilir. Yılbaşı menüsünde kokoreç, kuzu kaburga, közlenmiş biber, patlıcan salata, ızgara enginar salata gibi lezzetler olan mekanda canlı DJ performansı da olacak. Kişi başı fiyat ortalama 100 TL.



FIAMMA
İtalyan şef Vittorio Sindoni ve şef Erdal Kılıç’ın hazırladığı yılbaşı menüsünde başlangıç olarak apple-passion fruit kokteyl verilecek. Ardından başlangıç olarak et terrine, burrata peynir ve taze enginar salatası. Parmesan ve siyah trüflü risotto, kalamar, karides ve yengeç etli ravioli, fırında kuzu kaburga, kaymaklı ve karamel soslu hurma puding de menüde bulunuyor. Kişi başı fiyat 295 TL.



MİKLA
Mekanın yılbaşı menüsünde sekiz ayrı yemekten oluşan Premium yerli şarap eşleşmeli bir tadım menüsü bulunuyor. Bir kadeh şampanya ile başlayacak olan gece de humus, kuru bonfile, ıstakoz, lagos, cevizli fıstıklı baklava var. DJ performansı olacak gecede kişi başı fiyat 280 Euro.



LUCCA
Lucca DJ’lerinin misafirlere eşsiz bir eğlence sunacağı gecede Lucca’nın menüsünden istediğiniz tatları sipariş edebilirsiniz. Özellikle kokteylleri ile fark yaratan mekanın yılbaşı menüsü Aralık ortası netleşecek.



CENTO PER CENTO
Nişantaşı’nın sevilen mekanlarından Cento Per Cento’da oldukça keyifli bir yeni yıl gecesi sizi bekliyor. Aperitif olarak Prosecco köpüklü şarap ve iştah açıcılar, mini arançini, sığır etli füme, tuzlu grissini, zeytinli bruschetta, başlangıçlar, ikinci tabaklar, ana yemekler ve tatlı sunulacak. Kişi başı fiyat 275 TL.



CİBALİKAPI BALIKÇISI
Yeni yıla DJ performansları ile değil de taş plak kayıtları, Türk Sanat Müziği ile farklı bir giriş yapmak isterseniz Cibalikapı Balıkçısı'ndan çok keyif alabilirsiniz. Yılbaşı için özel bir menü bulunmayan mekanda, 10 kişi ve üstü gruplara fiks menü, iki kişilik misafirlere tadım menüsü sunuluyor.  Kişi başı fiyat ortalama 150 TL.



ELEOS
Hem Rumca hem Türkçe şarkılar eşliğinde İstanbul manzarası ile yeni yıla girmek ister misiniz? Menüde soğuk deniz ürünleri tabağı, Ayvalık usulü kabak, ıstakoz kavurma, kestaneli fener kavurma var. Limitsiz Yeni Rakı ve şarap verilecek gecede kişi başı fiyat 170 TL.




BEYMEN BRASSERIE
Yılbaşı menüsünde enginar, kuşkonmaz salata, karidesli ravioli, dana ilikli bonfile, kaz ciğeri ve frambuazlı milföy olan mekanda gece geç saatlerde mercimek çorbası ve köfte-ekmek de ikram edilecek. Limitsiz yerli ve yabancı içkilerin servis edileceği gecede kişi başı fiyat Aralık ortası netleşecek.



RAIKA
The Marmara Hotel’in en üst katında eşsiz bir manzaraya sahip olan mekanın yılbaşı menüsünde ballı hardallı ızgara kontrfile, ızgara kuzu ciğer, tarhunlu balkabağı püresi, yoğurtla servis edilen kuru, taze meyve-sebzeler olacak. DJ performansının da olacağı gecede limitsiz yerli içki ile sunulacak menünün kişi başı fiyatı 400 TL.



ULUS 29
Yılbaşı menünüzü kendiniz seçebileceğiniz mekanda DJ performansı ve özel kutlamalar da olacak. Kişi başı ortalama fiyat 350 TL.



360
360 İstanbul, yılbaşı gecesinde sizi biraz gerilere götürürken bir yetişkin olduğunuzu da unutmuyor. Herkesin en güzel çocukluk anılarının başrolündeki sirklerin, yetişkinler için hazırlanan versiyonu 360istanbul’da yeni yıl için perde açıyor. Eğlenceli bir sirk havasında hazırlanan program, yemek sırasında başlayan sürpriz şovlar ile gece boyunca devam ediyor. Kişi başı fiyat 750 TL.


 
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

WOW Istanbul Hotels & Convention Center : Ajda Pekkan  Süperstar Ajda Pekkan muhteşem repertuarı ve eşsiz sahne şovları ile yılbaşı gecesi WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da sevenleri ile buluşuyor. Suada Club – Galatasardasay Adası : MFÖ…
2015 yılına merhaba demek için hazır mısınız? Yaklaşan yılbaşıyla beraber yılbaşı sepetlerini kendiniz için alabilir, veya sevdikleriniz için alıp hediye edebilirsiniz. Lotus Şarküteri & Gurme ve Kahvaltı Evi  Ortaköy'de 24 saat hizmer veren Lotus Şa…
Şarküteri kelimesi Fransızca sakatat ürünleri satan yerleri ifade eden "Charcuterie" kelimesinden geliyor olsa da ülkemizde mezeleri, içkileri veya kahvaltılık çeşitlerini barındıran dükkânlar olarak biliniyor.  Nezih Gurme Market 1962 …
ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI Türk ve dünya mutfağından seçenekler sunulacak Laledan Restoran'da 24-25 Aralık 19.00'da Noel Yemeği verilecek. Noel yemeğinin fiyatı 240 TL. Gala yemeğinden sonra geceye devam etmek isteyenler için Çırağan Balo Salonu'nda…
EELENCE Yılbaşı gecesi 90’lar havası yaşamak isteyen, sabaha kadar dans etmek isteyenlere tam tamına hitap eden mekanın giriş ücreti Aralık’ın ikinci haftası belli olacak. CHANTA Popüler Türkçe parçalar, R&B partileri, DJ performansları ve Chanta…
Boğaz’ın eşsiz güzelliği, önünden geçeceğiniz saraylar, camiiler, yalılar, tarihi eserler  ve özel lezzetler... Yakamoz Boğaz Turu ve Catering Organizasyon, faaliyete geçtiği günden bu yana, düzenlediği turlar ve catering hizmetleri ile İstanbul…
2000 yılından itibaren hizmet veren Bosphorus Tekne Turları, uzman kadrosu, profesyonel rehberleri, ülke genelinde birlikte çalıştığı oteller ve araçlarıyla alanında fark yaratan, piyasadaki şirketlerden farklı anlayış biçimine sahip olan bir tur firmasıdır.  Ye…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN