info@mekan.com

Tost Bildiklerim

3.5
Toplam 2 Üye
  • 0 (212) 296 90 46
  • Teşvikiye Mah. Prof. Orhan Ersek Sok. No:11/A Şişli / İstanbul
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Hastasıyım. bir tostun içine hayal edebileceğiniz her şeyden koyun! ne dilerseniz. hepsi burda. bu arada salataları hem sağlıklı hem de çok lezzetli. 10 yıl önce
    Muh-te-semmm!!! nuarli ispanak pestolu panini favorim 10 yıl önce
    Herşey harika! farklı ve sağlıklı hafif öğünler için tavsiye edilir 10 yıl önce
    Klasik tost deneyın hele kepekli olan miss 10 yıl önce
    Deniz Toraman
    20 Yorum 14 Takipçi
    Eğer bilerek gitmiyorsanız önünden geçerken farketmenin zor olduğu bir yer Tost Bildiklerim, çünkü tabelaları yok =) En azından şimdilik. İçeride dekor çok sade ve gri temalı, New York'ta bir kafeye girmiş gibi hissediyorsunuz. Alt katta değişik grupların beraber oturabileceği büyük bir masası ve üst katı var. Çok çeşitli tostları var, somonlusundan avokadolusuna kadar değişik şeyler deneyebilirsiniz. Siparişlerin gelme süresini tost için değil, normal yemek gibi düşünebilirsiniz, malzemelerden dolayı olsa gerek biraz bekliyorsunuz. Fiyatlar da tost fiyatı değil. Kısacası adına aldanıp amaan kaşarlı tost yeriz diye düşünmeyin. Değişik bir yer, canınız hafif birşeyler yemek istiyorsa iyi bir alternatif. 11 yıl önce
    Deli Heights
    5 Yorum 29 Takipçi
    Söz konusu yemek olunca, yaratıcı olan her şeyi takdir ediyorum. Tost bildiklerim'e daha gitmeden öncelikle ismi, ardından da "tost"a katabildiği yorum için zaten + puanı vermiş olarak gidiyorum. Yani 4,5 puanın 0,5'i buradan. Ama gerisi lezzetinden!
    Tost, iki dilim ekmeğin arasına peyniri domatesi koymaktır diyorsanız yanılıyorsunuz. Buradaki tostlar o bildiklerinizden değil. Ben ızgara somonlu T23'ü denedim. Seçmek zor olmadı. :) Çok başarılıydı gerçekten. Hem de oldukça doyurucu. Biz girince alt kattaki büyük masada, açık mutfağın tam önünde oturduk. Oldukça modern ve simple bir dekora sahip, her şey minimalist, tasarım ve rahat.. Farkı sadece sundukları yemeklerde ya da hizmetlerinde değil, sağladıkları atmosferde de yaratmışlar, bu yüzden de hiç bir şey "emanet" durmuyor. Gerçek bir konsept var. Zorlama olmadığını anlamak zor değil :)
    Uzun uzun oturmalık bir mekan değil, yiyip kalkacaksınız. Bu sebeple kalkıp uzaklardan gelmeye gerek yok, ama zaten buralarda oturuyor / çalışıyorsanız ya da Nişantaşı'na yolunuz düştüyse, alışveriş arasındaysanız vs. aklınızda olsun. Kaçırmayın. Menüde bir sürpriz var, TB25. Akıllıca bir hareket. Özellikle kadın müşterilerin atlayamadığını düşünüyorum. Nutella ve muzdan cok içindeki fıstık ezmesinin oranını çok beğendim. Snickers seviyorsanız, bunu da seveceksiniz :) Eğer zaten yemek yediyseniz bir tane alıp paylaşmanızı öneririm. İki ısırık bile yeterli olacaktır :)
    11 yıl önce
    Oturumu daha rahat olabilirdi. salatasi da tostuda denenmeli.. 11 yıl önce
    Tost olan bi yerde cay olmamasi. unacceptable! :) 11 yıl önce
    Tb08 nuar, fesleğen ve ıspanağın müthiş uyumu yummyy :) kesin deneyin 11 yıl önce
    İcerdeki oturma yerleri saka gbi 10 dk oturabilene odul verilmeli 11 yıl önce
ÇALIŞMA SAATLERİ
Tümünü Gör
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN