info@mekan.com

Tranquilla Nehir Evi

5
Toplam 5 Üye
  • 0 (216) 721 73 77 , 0 (532) 407 19 54
  • Rami Yeni Mah. Kurfallı Köyü Nehirboyu Cad. No:9 Ağva Şile / İstanbul
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Ortam, muzikler, kahvalti, yemekler mukemmel. calisanlar guleryuzlu ve ilgili. nehrin kenarinda, yesillikler icinde huzurlu ve muhtesem bir yer.. 12 yıl önce
    Ortam super muzik guzel yemekler harikaaaa 12 yıl önce
    Müzik seçimleri harika. aynı parçayı ikinciye dinlemedik. kahvaltı ve akşam yemeği de enfes. muhakkak görülmesi gereken bir mekan. 12 yıl önce
    Domatesi ve peyniri harika 13 yıl önce
    Merhabalar, balayımızı geçirmek için İstanbul' a çok uzak olmayan ve kafa dinlenebilecek bir yer ararken Ağva'ya rastladık. İnternetten otellere bakarken Tranquilla uygun gibi geldi. Oraya varışımız akşam dokuzu buldu, yemeğimiz geldi ve herşey güzel başlamıştı.
    Ancak alışık olduğumuz şekilde bir otel bilgilendirmesi yapılmadı. Temizlik ne zaman, sorun olduğunda kim ilgilenir vs. neyse kaldığımız süre boyunca odamız temizlenmedi "belki de talep ediliyordu" odamızda TV ve Telefon yoktu "balayında olduğumuz için gerek mi duyulmadı" bunlar anlaşılabilir şeyler deyip üzerinde durmadık.
    Ancak otelden ayrılacağımız gün organizasyon yoktu. Saat ikide olan otobüs için birbuçukta taksi çağrılmasını istediğim halde 5 dakikada orada olacağımızı söyleyerek 13:45'te çağırdılar, o da zaten saat 13:58'de geldi. Otobüs durağına gittiğimzde otobüsümüz gidiyordu. Görevli kişi biletin 15 dk önceden alınması gerektiğini söyledi ama oteldeki kimse bizi bu konuda uyarmamıştı.
    Kendilerini yardım için aradık, en azından Şile'ye kadar bırakmalarını rica ettik ancak tavırları oldukça sertti. Taksiyle gidebileceğimizi söyleyerek birde tavsiyede bulundular "otobüsle İstanbul'a 20 TL'ye gelebilecekken, şile'ye 50 TL vermemiz gerekiyordu" neticede İzmit üzerinden ulaştık evimize. Kendilerini buradan tekrar kınıyorum.
    13 yıl önce
    Burayi gormeniz gerek super 13 yıl önce
    Doğa muhteşem.. nehir kenarında ahşap evler harika.. kahvaltısı zengin.. çalışanlar güler yüzlü.. akşam yemeğinde balık tavsiye edilir.. 13 yıl önce
    Aksam yemeği ve bütün tatilimiz boyunca ortam superdi. 14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN