info@mekan.com

Villa Pine Garden Otel

2.8
Toplam 12 Üye

İşletme Yetkilisine Mesaj Gönder

 

YORUMLAR

    Süper sevimli bır butik otel..odalar,yemekler guzel..işletmeciler çok ilgili..şiddetle tavsiye edilir.. 13 yıl önce
    En sirin ve en ilgili isletmeciye sahip butik otel... tavsiye ederim 13 yıl önce
    Murat E.
    1 Yorum 0 Takipçi
    Yurtdışında benzerlerinde konakladığım renkli oda konseptini Türkiye 'de ararken Villa Pine Garden 'a rastladım. 5 günlük tatilimiz için rezervasyon yaptırdığımda iki defa hatırlatmama rağmen onay mailinin gelmemesi ilk endişemi doğurdu ve devamı da geldi. İlk 2 gece kaldığımız Beyaz Oda da saç kurutma makinesinden jakuziye, duşlardan ısıtma sistemine, kapanmayan balkon, tuvalet kapılarına kadar birçok şeyin bozuk ya da kırık olduğunu gördüm.Şikayetimi belirtmeme rağmen çözüm getirilmedi.Tatil havamızı bozmamak için bu durumları görmezden gelmeye çalışırken son 3 gece konaklayacağımız Pembe Oda 'ya geçtik ve şöminenin her odada olmadığı, yanlış bilgilendirme yapıldığını öğrendim. Oda yüksekliğinden dolayı, odanın yarısında eğilerek yürümem gerekti. Aynı gün otel görevlileri kapıyı çalmadan odaya girmeye çalıştı. Sabahında ise kuş sesleri yerine duvarda gezen kırkayak ve örümceklerle uyandım. Çıkış yapacağımız gün kendi ekstralarımız dışında, İKRAM diye belirtilen çay,kahve,pasta servislerinin de içinde bulunduğu 100 küsür liralık ek bir ödeme ile karşılaştık. Ekstrada, kahvaltıdaki çaydan ve önceden anlaşarak ödemesini yaptığım akşam yemeğinde içtiğimiz suya kadar uzanan uzun bir liste vardı.Yemekler ve mezeler güzeldi ama yanında su bile içilmemeli.
    Son sürpriz ise kendi web sitelerinde de yazan "Toplu taşıma araçları ile gelenler için ücretsiz Ağva Merkez servisimiz vardır." sözünün gerçek olmadığıydı. Arabada yer olmadığını tatlı-sert bir biçimde belirttikleri için taksi çağırmalarını rica ettik. Yarım saat çağrıldığını düşündüğümüz taksiyi bekledik ve otobüsümüz kaçtı. Başka bir taksi ile 1,5 saat sonra kalkacak olan otobüse ulaştık.
    Çalışanların güler yüzü ve yemekler dışında profesyonellikten uzak bir tatil yeri.Kimseye tavsiye etmiyorum; fotoğraflara aldanmayın.
    13 yıl önce
    Detaylar son derece guzel dusunulmus , sicak bir atmosfere sahip,kaliteli bir isletme anlayisi.tek kelimeyle bayildim.ozellikle odalar super. 13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN