info@mekan.com
Gultekin Uğur

Gultekin Uğur

6255
puan
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Çay Tarlası & Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çay Tarlası çok merak ettiğimiz bir mekandı, en sonunda bir öğlen uğrayabildik. Menüde 4-5 çeşit ürün var ve biz de lezzetli olduğunu duyduğumuz ürünleri denemek istedik. Önden bir muhlama arkasından da menemen söyledik. Çok muhlama yemişliğim yok fakat bu muhlama yediklerim arasında en lezzetlisiydi diyebilirim. Peyniri tereyağı çok lezzetliydi ve mısır ununu abartmamışlardı. Menemen de lezzetliydi fakat muhteşemdi diyemeyeceğim. Üstüne de bir laz böreğini paylaştık. Bu laz böreği de daha önce yediklerimden biraz farklıydı tamamen muhallebiden oluşmuştu. Lezzeti güzeldi. Üstüne de çok lezzetli iki çay içince değmeyin keyfimize. Üç kişi çaylar da dahil 30 TL ödedik. Tıka basa da doyduk. Bu arada ekşi mayalı ekmekleri de çok başarılıydı. Oğuz Bey'den duyduğumuza göre köfteleri de iyiymiş. Dışarıda oturayım derseniz bildiğiniz kaldırımda yemek yiyorsunuz, neredeyse sokaktan geçenler bir çatal muhlamanızdan alacaklar gibi :) Arada gelinip muhlama sündürelecek bir mekan, tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Bizim Köfte, Altunizade'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"omşumuz olan Bizim Köfte’den sık sık paket servis alıyoruz. Bir akşam da mekanda köftelerini yemek istedik. Bütün köfteleri çok lezzetli. Ben özellikle bizim köfteyi çok beğeniyorum. Kaşarlı köfte ve karışık köfte sipariş ettik. Karışık köfte, acılı, kaşarlı, bizim ve parmak köfteden oluşuyor. Bir tabakta tüm lezzetlerini deneyebiliyorsunuz. Porsiyon oldukça doyurucu. Yanında getirdikleri acı sosu da çok beğeniyorum. Mekan güzel ve servis başarılı. Girişte ücretsiz otoparkı var. Kaşarlı köfte 15 TL, Karışık köfte 22 TL. Köfte için fiyat biraz yüksek fakat kaliteli malzeme ve lezzeti düşünürseniz değeceğini düşünüyorum. Tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Hai Sushi'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Hafta sonu bir öğlen, sınırsız sushi yemek için gittik fakat gittiğimizde bu promosyon bitmişti. Gelmişken biz de golden set menülerinden aldık. Menü, 34 parça ve California Kani maki, Maguro Nigiri, Ebi Salad, Midori Tobiko, Boston Roll Maki, Sake Nigiri, Spicy Sake Maki, Spicy Tuna Maki, Ebiten Maki, Yahata Maki, Unagi Temaki ve Sashimi Moriawase’den oluşuyor. Fiyatı 118 TL ve iki kişiye fazlasıyla yetiyor. İçeriği de kaliteli, pirince boğulmuyorsunuz. Bahçesi sakin ve servis kaliteli. Sınırsız sushi başlarsa tekrar gideceğiz. Sashimi seviyorsanız yediğim menüyü tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Çanak Kebap & Katmer, Kadıköy'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Acıbadem caddesi üzerinde bulunan bu mekana bir öğlen gittiğimde şişten Ali Nazik kebaplarını denedim. Şiş lezzetliydi fakat altındaki yoğurtlu patlıcan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yoğurdu başarılı değildi. Kuru patlıcan dolmaları her zaman çok lezzetli. Buranın çoğu kebabının lezzetini genelde 3-4 puanlık buluyorum. Sanırım yöresel yemekleri daha başarılı. Ortam ve servis ortalama. Şişten Ali Nazik 26 TL. Bu mekanın ilk zamanlarını da çok iyi bilirim. O zamanlar fiyatları çok uygundu ve sık sık gelirdik. Bu lezzet ve fiyatlar için arada gidilebilir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
"Oğlumla Optimum AVM’de iken fastfood yerine sağlıklı bir şeyler yemek için buraya girmeye karar verdik. Uzun zamandır da buranın ciğeri yemiyorduk. Yayla çorbası, birer porsiyon ciğer ve cacık aldık. Çorba ortalama, cacık fena değildi. Ciğer ise daha önce yediklerimle yakından uzaktan alakası yoktu. Edirne ciğeri bu ise zaten yenmez. Resimden de gözükeceği gibi unları topak topak olmuş ve fazla pişmişti. Daha sonra rahatsız ettiği için de yağlı olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı yemek yiyelim derken sağlıksız bir öğün oldu. Porsiyon 13,5 TL civarıydı. Uzun süre gitmem ve tava ciğeri de yemem herhalde. Burası da hızlıca şube sayısını artırıp kaliteyi bozan mekanlar arasında yerini aldı..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Kasap Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bir pazar günü arkadaşlarımla dönerini denedik. Farklı şubelerde farklı lezzette döneri olan bir marka. O gün Beşiktaş şubesinde yediğimiz döner güzeldi, sadece kesim tam düzgün olmadığı için bazı kısmı kalın bazı kısımları inceydi. Mekanın içi siyah kullanıldığı için çok kasvetli. Her masada I-pad’ler var. Siparişinizi beklerken onunla oyalanabiliyorsunuz. Menüyü, duvara yansıttıkları görüntüden görebiliyorsunuz. Belli gramajlarda döner var. Bir gramaj seçip dürüm değil de porsiyon istediğinizi söylediğinizde o gramaj için porsiyon getiremiyoruz diyorlar. Bunu da menüde belirtmemişler, bu konuyu menüde düzeltmeleri gerekiyor. Porsiyon olması için 120 gr’lık dönerini tercih ettik. Döner tahtanın üzerinde ve kocaman iki lavaşın arasında geliyor. Maalesef ki lavaşların çoğu yenemediği için çöpe gidiyor. 120 gr’lık dönerleri 15,6 TL’ydi. Asım Usta’nın yanında şansı var mı bilemedim. Belki servis ve ortam anlamında müşterilerini kapabilir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
"Sipariş olarak Shredded bbq beef pizza ve sallanan etler tercih ettik. Pizzanın eti düşündüğümden az olmak ile birlikte lezzeti fena değildi. Sallanan etleri beğenmedim. Köftede ekşi bir tat vardı garsona bozuk mu acaba diye sorduk. Başka bir kişi gelip bu ekşiliğin köftenin baharatlarından kaynaklandığını açıkladı. Tavuk şiş yavan ve lezzetsizdi. Diğer şişler fena değildi. Yanında getirdikleri garnitürler de lezzetsizdi. Sonuç olarak ben pek beğenmedim. İçecek olarak aldığımız zencefil ahududu aromalı limonata güzeldi. Pizza 26,5 TL, Şişler 38,75 TL, Limonata da 9 TL. Ortam ve servis başarılı. Getirdikleri boyama kağıtlarıyla çocukları da düşünüyorlar. Bana göre yediklerim için fiyatlar abartılı ve lezzetler vasat..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Rumeli Hisar Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çok methedilen kahvaltısını denemek için bir cumartesi sabahı gitmeye karar verdik. Bir gün önceden rezervasyon için e-mail atmıştım, normalde rezervasyon yapmadıklarını fakat bizim için yapacaklarını söylediler. Gittiğimizde şansımızdan mı rezervasyondan mı bilemedim, içeride güzel bir masa bulduk. Aracımı valeye vermek istemediğimden ileride İspark otoparkına gittim nasıl oluyorsa orada da valeler vardı mecburen verdik ve gün boyu 15 TL istediler. Bu bölgede kahvaltı etmek istiyorsan, kahvaltı parasının yarısını otoparka veriyorsun bu saçma geliyor fakat mecburen katlandık. Önden söğüşler, zeytinler, peynirler ve bal-kaymak hızlıca geliyor. Yanlarında menemen ve paçanga böreği de sipariş ettik. Çeşit çeşit ekmeklerden oluşan bir ekmek sepeti de kahvaltı ile geliyor. Ekmekler çok lezzetliydi. Gelen kahvaltılıklar ortalama, menemen fena değildi. Bal-kaymak kaliteliydi. Kahvaltının yanında aldığımız paçanga böreği muhteşemdi. Hiç bu kadar bol malzemeli paçanga yememiştim. Çayları güzeldi ve çay servisleri neredeyse hiç aksamadı. Kahvaltı boyunca çay beklediğimi hiç hatırlamıyorum. Kahvaltıda çay konusu çok hassas, ya bu şekilde çay servisi yapabileceksin ya da masaya termos koyacaksın. Diğer bütün durumlar keyifsiz bir kahvaltıya sebep oluyor. 2,5 kişi 70 TL hesap ödedik. Değdi mi? Otopark ücreti hariç değdi..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Erkonyalılar Etli Ekmek & Kebap'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bir öğlen bu bölgede işim olduğundan hızlıca bir yemek yemek için uğradım. Döner tercih ettim. Döneri kıyma katkılıydı ve lezzeti fena değildi. Porsiyonu 16 TL. Aynı tabakta turşu, domates ve yeşillik ile sunuyorlar. Kıyma katkılı bir döner için bence porsiyon fiyatı yüksek. Servis hızlı. Mekanın ortamı kebapçı modunda. Bu fiyata civarda çok daha iyi dönerler var iken bence hiç şansı yok. Bir başka sefere belki de Konya lezzetlerini denemek lazım..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Güler Osmanlı Mutfağı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çoğu zaman önünden geçtiğimiz fakat bir türlü deneme fırsatı bulamadığımız Güler Osmanlı Mutfağı'na bir akşam gitmeye karar verdik. Restaurant küçük yaklaşık 6-7 masa var. Dekorunda, altın sarısı ve şerbetler hakim. Ali Bey önden soran yemez çorbası dedikleri içeriği sürekli değişen çorbadan ikram etti. Çorba fena değildi. Daha sonra masamıza bir kaç çeşit şerbet getirerek tattırdı. Demirhindi ve Hürrem şerbeti başarılıydı. Ana yemeği düşünürken ve Osmanlı tabağı alalım demişken, bir baktık iki tane Osmanlı tabağı geldi masamıza. Aslında biz bir tane bu tabaktan alıp başka bir yemek daha denemek istiyorduk fakat gelmişken de geri göndermek istemedik. Sipariş konusunda, seçenekleri sunup müşterinin karar vermesini beklemeleri bana göre daha doğru. Osmanlı tabağı içinde yedi çeşit yemek olan bir tabak. Bir tabak bir kişiye fazla ve ağır gelecektir. Ortaya bir tane almakta fayda var. Sanırım uzun süre ısıtıldığı için yediğim yemeklerin etleri kurmuştu ve lezzetleri birbirine yakın çok çeşit vardı. Beğendili et yemeği ve pilav başarılıydı. Üstüne de padişah tatlısı aldık yani arası kaymaklı irmik tatlısı. Tatlı fena değildi fakat kaymağı biraz daha bol olsa daha başarılı olur diye tahmin ediyorum. Ali Bey dükkanında her konuda çok çaba sarf ediyor ve elinden geldiğince sizi memnun etmeye çalışıyor. Bu konuda kendisini takdir ettim. 3 kişi 70 TL civarı bir hesap ödedik. Bir şişe de (1 lt) demirhindi şerbeti aldık, o da sanırım 14 TL'ydi. Pidelerinin başarılı olduğu söyleniyor onu deneyemedim. Bir daha ki sefere artık..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Bebek Kasap & Steak House'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bebek Şenliğini ziyaret ettiğimizde duman altı standlardan yemek yemek yerine daha önce adını sıkça duyduğum bu mekan aklıma geldi. Oğlum da hamburger istediği için burayı denemeye karar verdik. Mekan ara sokakta daha önce önünden geçmiş olmama rağmen fark etmemiştim. Dış masalardan birine oturduk ve siparişlerimizi verdik. Mexicana, cheese ve kasap burger sipariş verdik. Kasap burgerde bana göre karamelize soğan eksikti ve kendilerinden rica ettim, ricamı kırmadılar. Füme et fena değildi. Kasap burger'in etinin lezzeti, yağlılığı ve kıvamı harikaydı. Keyifle yedim ve herkes burgerinden memnun kaldı. Baharatlı patatesin lezzeti ve çıtırlığı güzeldi. 3 kişi içeceklerle 80 TL ödedik. Yolum düşerse mutlaka tekrar uğrarım..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Brasserie Polonez'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Caddenin lezzeti ve ortamı ile en başarılı mekanlarından birisi olan Brasserie Polonez'i bir öğleden sonra ziyaret ettik. Mekan çok büyük olmasına rağmen neredeyse tamamen doluydu. Bizi karşılayan bayan arkadaş, bize uygun bir masa da göstererek görevini tamamlamış oldu. Bu karşılama durumu bile müşteri memnuniyeti için önemli, mekanda boş yer var mı? diye oraya buraya gitmenize gerek kalmıyor. Masaya oturduğunuzda önden güzel ekmekler ile birlikte yağ,peynir,zeytin tabağı geliyor. Menü çok büyük ve bir şeylere karar vermek uzun sürebiliyor. Pepper steak ve X-large bonfile orta pişmiş siparişi verdik. İçecek olarak da çilekli limonata ve Efes filtresiz aldık. Pepper Steak'in kıvamı ve lezzeti çok başarılıydı fakat x-large bonfile maalesef orta değildi ve kurumuştu. Limonataları lezzetli. Yemeğin üstüne de kahve ikram etmeleri güzel oldu. 3 kişi 105 TL civarı hesap ödedik. Ortam, servis ve lezzet başarılı olduğu için tekrar gelirim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Tarihi Kısıklı Fasulyecisi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çömlek eskiden Kısıklı bölgesindeydi. Buradan geçerken hep Çömlek'in kuru fasulyesi aklıma gelir. Tarihi yazıları bazen yanıltıcı olsa da denemek için beni cezbetmeye yetiyor. Bir akşam buranın kuru fasulyesini denemek için mekana geldik. Kısıklı dönüşünde tam köşede olmasından dolayı park sorunu problemli gibi gözükse de hemen yan tarafında aracınızı bırakabileceğiniz kapalı bir otoparkı var. Kapalı mekanından ziyade içeride bulunan süs havuzlu iç bahçesinde kuru fasulyelerimizi yemeyi tercih ettik. Taş fırında pişen etli kuru fasulye, pilav ve cacık sipariş ettik. Etli kuru fasulye çok yağlı ve ağır değil gayet lezzetliydi. Pilav ortalama, cacık başarılıydı. Üstüne şöyle güzel bir laz böreği yiyelim dedik ama tatlı tam bir hayal kırıklığı oldu. Ortam güzel, servis ortalama. Etli kuru fasulye 12 TL, güveçte pastırmalı kuru fasulye 13 TL, pilav 4 TL, cacık 5 TL, laz böreği 6 TL. Kuru fasulye, pilav ve cacık üçlemesi burada afiyetle yenir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Takanik Balık, Suadiye'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Taka Anadolu Yakasında. Dekor ve Mobilyalar ambiyansa uygun, girişteki turşu kavanozu dekoru hoş olmuş. Bahçesi de açık havada yemek yemek ve sohbet için uygun. Servis yapan elemanlar servisi aksatmasalar da acemiliği biraz hissediyorsunuz. Biraz da güler yüzlü olmalarını tavsiye ediyorum. Porsiyonlar öncelikle gözünüzü doyuruyor, arka arkaya sipariş vermeden yedikçe sipariş vermenizi tavsiye ederim. Sunumlar ortalama, görüntüleri lezzetli. Başlangıç ikramı olarak gelen turşu ve patlıcan közleme fena değil. Balık çorbasında balık tadını daha baskın hissetmek istediğim için benim için ortalama. Balık köftesi, böreği ve kalamar tava ortalamanın üzerinde. Peynirli salatası harika, sadece onu yemek için bile gidilir. Dil şiş, dil değil büyük olasılık Panga. Sıcak helva ağır bir tatlı olsa da balığın üstüne güzel gidiyor. Fiyatlar ortalama ve biraz üzerinde ama genel olarak ailecek balık yemek için uygun. Porsiyonlar da büyük olduğu için uygun fiyata rahatlıkla doyabilirsiniz. Kişi başı 35-70 TL. Ailecek gidilebilecek ve balık, ara sıcak yenilebilecek ortalama bir mekan.."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Kuleli Yakamoz Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Mekanda sunulan soğuk mezelerin tamamı lezzet olarak ortalama ve üzerindeydi. En beğendiklerim beyaz peynir, deniz börülcesi ve yoğurtlu semizotuydu. Ara sıcak olarak ızgara kalamar, güveçte tereyağlı karides, balıklı krep ve tavuklu krep vardı. İlk defa halka kesilmiş ızgara kalamar yedim, şef suyunu kaçırmadan ızgara edebildiği için başarılıydı. Balığın tadının hakim olmasını istediğim için balıklı krebin biberiyesini baskın buldum. Tavuklu krep ve güveçte tereyağlı karides çok başarılıydı. Restaurant sahibinin oğlu hemen önce olta ile yakaladığı istavritleri tam kararında kızartılmış olarak sundu. Şu zamana kadar yediğim en taze ve lezzetli istavrit tavaydı diyebilirim. Ana yemek olarak levrek pirzola, beğendili levrek, yakamoz sarma ve yufkalı bonfile sunuldu. Hepsini iyiydi yalnız levrek pirzola ve yufkalı bonfilenin lezzeti harikaydı. Tatlıların hepsi bana göre başarılıydı. Volkanik çikolatanın torpiliyle en başarılısıydı diyebilirim. Hibiskuslu şerbetleri ve bol köpüklü türk kahvesiyle kapanış tam oldu. Ana yemek fiyatları 20-45 TL arasında ve porsiyonların oldukça doyurucu olduğunu söyleyebilirim. Manzara olarak Anadolu yakasının en başarılı konumlarından birinde. Alkollü içecek servisleri yok..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Revma Balık Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Başlangıç, ara sıcak, ana yemek, tatlı, hepsi dört dörtlük. Arnavutköy'ün köprüyü görmeyen bölgesinde olmasına ve önünde de tekneler bulunmasına rağmen, bahçesi keyifli. Bu hızda ve kalitede servis şu zamana kadar aldıklarımın içinde en iyilerden biri diyebilirim. Çok koordineli bir şekilde eksiksiz servis yapıyorlar. Yemeklerin ve mezelerin sunum şekli ve porsiyon boyutları yeterli. Tuzda deniz levreğinin sunumu ölçülü ve başarılıydı. Yediğimiz her şey özenli ve lezzetliydi. Beyaz peynir, mezeler, özellikle lakerda muhteşemdi. Soğanlı domates salatasına bayıldık. Kalamar tavanın sosu, yumuşaklığı ve lezzeti yerindeydi. Meyve ikramdı. Ucuz değil, çok pahalı da değil ama hesabı öderken hala damağınızda o harika lezzetler kaldığı için hesabı sonuna kadar hakkettiğini düşünüyorsunuz. Ortalama içkili kişi başı 90-140 TL. Garsonların sizi mekanın lezzetli ve iddialı oldukları lezzetlere yönlendirmeleri hoşuma gitti. Ayrıca her konuda lezzetlerinin başarılı olması da takdire şayan. Bana göre Arnavutköy'ün en başarılı balıkçılarından biri. Umarım fiyatlarını çok artırıp kalitelerini bozmazlar..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Mosquito Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
""Şöyle iyi, böyle iyi kahvaltısı var" dediler geldik ama karşılaştığımız sunumu güzel olan gayet ortalama bir kahvaltıydı. Mekanın içeride güzel ama sıkışık bir iç bahçesi var. Kahvaltımızı orada yaptık. Üstte pervanelerin olması güzel, kahvaltı yaparken hiç ter dökmedik. Servis ortalamaydı. Çay için sürekli istekte bulunmak durumunda kaldık. Zor bir durum değil, kahvaltı yapan birinin bardağı boş ise doldurulur, temel prensip budur. Beyaz peynir ve portakal suyu güzeldi, onlar dışındaki her şey ortalamaydı. Tek kişilik kahvaltı limitsiz çay dahil 16,5 TL, portakal suyu 6 TL. Fiyatı fena değil onun dışında bir özelliği yok. Belki kahvaltı dışında başka yemekleri için uğranmalı..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Tribeca Akatlar'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Polonya Simidi, Cidden Lezzetli. Çok sessiz sakin bir bölgede, bahçesi huzurlu ve müşteri profili kaliteli. İnsan bahçesinden kalkmak istemiyor. Servis oldukça hızlı. Bageller ve salataların görüntüleri iştah açıcı, sıcak bageller güzel bir sepette baharatlı patates kızartması ile servis ediliyor. Bagel olarak sade krem peynirli ve üç peynirli denedim. Krem peynirli olan soğuk, diğeri sıcak servis ediliyor ve ikisi de çok lezzetliydi. Steak salata kaliteli malzemeleriyle harikaydı. Fiyat, kaliteli malzeme kullanıldığı için fena değil fakat yine de yüksek. Minimum kişi başı 40-70 TL ile kalkılabilir. Konumu, bahçesi, servis hızı, kalitesi ve lezzetleri için defalarca gidilebilecek bir mekan, Tebrikler..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Set Balık Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bu bölgeye geldiğimizde aklımıza ilk gelen mekanlardan birisi Set Balık. Gittiğimiz cumartesi akşamı tabii ki dış bölge doluydu. Biz de dışa yakın iç bölgede oturduk. Ortam alabildiğine aksiyon ve gürültü. Garsonlar o kadar hızlı ki siz de yerken o tempoya ayak uyduruyorsunuz. Ben böyle ortamda balık yemeyi sevmiyorum. Balık yerken biraz yavaşlık ve huzur olmalı. Soğuk meze olarak kırlangıç ve pekmezli yoğurt aldık. Kırlangıç buraya her geldiğimde sipariş verdiğim bir meze, çok beğeniyorum. Pekmezli yoğurt da fena değildi. Ortaya peynirli salata, ara sıcak olarak da balık pizza ve balık cağ kebabı aldık. Peynirli salata güzel, balık pizzanın ise hastasıyım. Balık cağ eskiden cağ şişlerinde geliyordu ve lezzeti cidden cağ gibiydi. Tehlikeli olduğu için cağ şişlerini kaldırmışlar gelen bildiğiniz balık şiş olmuştu. Balık zaten çok yavan ve şiş çok lezzetsizdi. Bu şiş de kullandıkları balık herhalde pangaydı, hiç beğenmedim. Üstüne de kalamar tava söyledik, Yunanistan'dan sonra bize porsiyon o kadar ufak geldi ki garsona bu bir porsiyon mu diye sormaktan kendimizi alamadık. Kalamar tava başarılıydı. Bu mekanda çok başarılı lezzetler de var beğenilmeyecek lezzetler de var. Yoğun bir zamanında buraya pek gelmemek lazım. İki kişi birer duble rakı ile 100 TL nakit ödedik. Bu bölgede, bazı nokta atışı lezzetleri için gelinebilir bir mekan..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Burger@, Acıbadem'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bu hamburgercinin daha önce paket servisini deneyip beğenmemiştik fakat bir de hamburgerini yerinde tatmanın daha iyi olabileceğini düşünerek mekanı ziyaret ettik. Mekan Küçük Çamlıca tepesinde bulunuyor. Bu konumdan dolayı tepeden şehri ve denizi görebiliyorsunuz. Manzarası ve önünün açık olmasından dolayı dış balkonu oldukça ferah. Büyük fatburger menü ve çocuk menüsü aldık. Fatburger, large seçim de yapınca oldukça büyük olarak servis edildi. Hamburger büyüktü fakat köftesi çok kalın değildi. Menü de veya hiç bir yerde köfte gramajı ile alakalı bilgi yoktu, bana göre gurme burger sattığını iddia eden bir mekanda bu bilgiler olmalı. Köftesi yani etin lezzeti vasattı. İç garnitür malzemeler fazlaydı ve birbirinin tadını bozan ve bastıran malzemeler vardı. Patatesi hiç beğenmedim. Çocuk menüsü deyince ufacık kara kuru burgerler geliyor (Genelde çoğu mekanda böyle). Çocuklara da yazık, biraz malzeme ilave edilmeli. Gelen burger bu şekilde olmayınca peynir ilavesi ve benim fazlaca olan iç malzemeler ile takviye yaptık. iki kişi 38 TL hesap ödedik. Bence bu fiyat için hamburgerleri başarısız, tekrar gideceğimi pek zannetmiyorum..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Köşem Karadeniz Pide'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çoğu zaman önünden geçtiğim fakat hiç dikkatimi çekmeyen bir mekandı. Geçenlerde bu bölgede işimiz varken uğramaya karar verdik. Dış masalar da olmasa mekan çok küçük. Dışarısı dolu olduğu için içeride bir masaya oturduk. Kaşarlı kıymalı ve kaşarlı kuşbaşılı pide söyledik. Pideleri beklerken de tereyağ ve pide ikramı yaptılar. Tereyağ ve malzemeleri kaliteli. Pide malzemesi yeterli, doyurucu ve hamuru çok kalın değil. Oğlum pidesini bitiremediği için her iki pideden de tattım. Kavurmalı kaşarlı güzel fakat kıymalı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kıyma harcında çok soğan vardı ve beni rahatsız etti. Bence pidede kullandıkları kıyma harcını acilen düzeltmeleri gerekiyor. Soğan, harca tabii ki lezzet veriyor fakat fazlası bana börekçilerin yaptığı malzemeyi aklınca çoğaltma mantığını düşündürtüyor. Servis hızlı. İçeceklerle iki kişi 35-40 TL ödersiniz. Arada pide yemeye gelirim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
P.F. Chang's'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Etiler'de işimiz olduğu bir gün fırsat bu fırsattır diyerek uğradık. Mekanın ortamı hoş, karşılama başarılıydı. İç bölgede bulunan masamıza geçip siparişlerimizi verdik. Mekanın en başarılı ve popüler ürünü olan Dynamite siparişi verdik. Her ikisini de denemek için Dynamite Shrimp ve Dynamite Scallop karışık olarak aldık. Deniz tarağı sevdiğim için her ikisini de beğendim. Karidesin suyu dış kaplamanın içinde hapsolarak piştiği için yerken çok keyif alıyorsunuz. Porsiyonlarının büyük olduğunu bildiğimizden ortaya da Mongolian beef söyledik. Soya kullanılan her yemek gibi bunda da tuz oranı biraz fazlaydı ve yeşil soğanın fazla olması bana biraz gereksiz geldi. Et yumuşak ve lezzetliydi. Yanında da Filtresiz Efes ile harika bir yemek oldu. Yemekten önce sosların içeriklerini garson arkadaşın anlatması başarılıydı. Gittiğim dönem Wings Black için %15 indirim vardı. iki kişi içeceklerle 70 TL civarı bir hesap ödedik diye hatırlıyorum. İddialı olan tatlılarını o gün tadamamıştık. En azından bir kadeh Dynamite için gelinir.."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Seven Kebap'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Aylardır gitmek istediğim bu kebapçıya geçenlerde gittim. Mekan ara sokaklarda, harita uygulaması vs. kullanmazsanız bulmak oldukça zor. Boş olan dış masalardan birine oturduk. Siparişlerimizi beyti sarma ve iskender olarak verdik. Uzun bir bekleyişten sonra acaba başlangıçlar gelmeyecek mi diye kendi kendime düşünürken terayağ, balon pide, salata ve ezme masaya geldi. Sanırım balon pidenin pişmesi beklendiği için başlangıçların masaya gelmesi biraz uzun sürüyor. Bence salata ve ezme, balon pide ve tereyağdan önce servis edilebilir. Salata, tereyağ ve balon pide harikaydı. Ezmeyi de beğendim. Tereyağ bana göre buranın kilit malzemesi, her şeye lezzet vermiş. Ana yemek olarak aldığımız beyti sarma ve iskender de lezzetliydi. Kıymada kuzu yada koyun etinin kokusu var, benim için gayet iyi fakat bu şekilde beğenmeyen kişiler çıkabilir. İki kişi içeceklerde 30-35 civarı bir hesap ödedik. Sonuç olarak hem lezzet hem de fiyat açısından ben memnun kaldım. Buralardan geçerken uğrayacağım bir kebapçı oldu..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Oguz Arslan'ı takip ediyor. 9 yıl önce