info@mekan.com
Oguz Arslan

Oguz Arslan

165
puan
Vücudun kendi kendini iyileştirmesi ve dinç hissetmesini sağlayan işkembe çorbasının protein değerinin çok yüksek olması ve kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde bağışıklığı yükseltmesi ve de iyi bir çinko kaynağı olmasından dolayı vücudu savunan hücrelerin daha aktif rol almasını sağlar. Bu faydalı çorbayı ağız tadıyla içebileceğiniz mekanların listesini sizler için çıkardık.
İstanbul’da yaşayan ve aktif sosyal hayatı olan herkes ayda en az bir iki gününü Taksim’de geçirir. İstanbul’un hemen hemen her anlamda merkezi olan Taksim’de her zevke ve her bütçeye uygun alternatif mekân önerilerini sizin için derledik.
Balığın keyfi bir başkadır, özellikle de taze ve iyi pişirildiğinde. Tabii yanında mezelerle renklendirmeden de eksik kalır balık sofrası. Bu iki lezzetin de neredeyse dört dörtlük yapıldığı en iyi balık restoranlarını burada bulacaksınız.
Tatlı severlerin mutlaka her gün bir kere tatlı krizleri tutar fakat bu durumda bile en iyilerini isterler, aniden tatlı krizi tutanlar için gitmeleri gereken en tatlı mekanlar.
Şüphesiz ki her Türkiye'ye gelen turist'in mutlaka yemeden gitmediği bir lezzetdir döner. Tabii bizimde dönere düşkünlüğümüz aşikar, bu yüzden her köşede bir dönerci görmeniz mümkün fakat biz en iyilerini listeledik.
Zengin Osmanlı mutfağının en güzel örneklerini tadabileceğiniz, İstanbul'daki mekanları buradan bulabilirsiniz. Damağınızda adeta bayram hissi yaratacak bu yemekleri denemeden ölmek istemeyeceksiniz!