info@mekan.com
Adım Adım Gurme

Adım Adım Gurme

2000
puan
Yemeyi, içmeyi, gezmeyi çok ama çok seviyoruz. Bunları da paylaşıyoruz!...
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Pelin Koroglu'yu takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Gezenler Kulubu'yu takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Kangurular K.'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Fuat Şimşek'i takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Erdi Karakütük'ü takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Gultekin Uğur'u takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Num Num Cafe & Restaurant, Panora Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Panora AVM'nın yemek katında bulunan Num Num kocaman balkonu ve güzel manzarasıyla AVM içerisindeki diğer yemek yerlerinden daha farklı. En son ziyaretimizde balkon dolu olması sebebiyle içerideki geniş salonda yemeğimizi yedik. Garsonlar güler yüzlü. Menü hakkında bilgi sahibi ve seçenekler konusunda yardımcı. Biz atıştırma olarak peynirli nachos, yemek olarak Tavuklu Caesar Pizza yanında da bir sürahi naneli limonata tercih ettik. Nachos bol malzemeli, sosları en başta avakado sos olmak üzere çok başarılıydı. Tavuklu Caesar Pizza incecik çıtır hamur üzerine güzel bir şekilde soslanmış tavuk parçaları, parmesan ve ortasında sezar soslu çıtır marullarla servis ediliyor. Pizza kendi kulvarında, malzeme kalitesi, sunumu olarak, başarı sayılabilir, ama o kadar çıtır hamurlu pizzayı ben tercih etmiyorum. İki kişi paylaşmamıza rağmen çok kısa sürede soğudu ve ısırıldığında dağıldı. Naneli limonata tam bir serinletici. İçerisinde taze naneyle blenderdan geçirilmiş. Şekeri iyi ayarlanmış. Başarılı. AVM içerisindeki diğer fast food restoranlara göre tercih edilesi bir yer olduğunu düşünüyorum."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Leman Kültür, Kavaklıdere'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"estekar Caddesinde bulunan Leman Kültür'ü boş bulmak genellikle zor. Bu kadar tercih edilen bir yer olmasına rağmen yer bulup ta bir masaya yerleştiğimde servisin bu kadar kötü olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Yemekler içecekler ne kadar kaliteli, lezzetli olursa olsun bir yerde verilen servis zayıfsa ben orayı bir daha tercih etmiyorum. Yeni servis edilmeye başlanan ıspanaklı pancarlı pizzayı ve çikolatalı sufleyi denedim. Pizza standart bir lezzetten öteye geçememişti. Hamur mayasız sert ama çıtır değildi. Belirgin bir lezzeti yoktu. Üzerindeki malzemeler uyumluydu ama pizza denilince önce hamurunu konuşan biriyim. Çikolatalı sufle tatlı olarak fena değildi ama yeterince kabarmamıştı. Mekan kalabalıktan ötürü çok gürültülü, masalar arasında 20 cm yok. Yandaki masanın konuştuklarından bazen karşındakini duyamıyorsun. O kadar gürültüden zaten mekanda müzik çalıyor muydu hatırlayamıyorum. Bir daha tercih etmeyeceğim bir işletme."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
The Soul Pub'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ankara'ya ne zaman gelsem uğramadan ayrılmadığım yer "The Soul Pub". Mekan iki katlı. Dip dibe masaların olduğu bir bahçesi mevcut. Sıcak samimi bir yer. Akşam altı, altı buçuktan sonra üst katta servis başlıyor. Diğer zamanlarda alt kat ve bahçesi rahatlıkla ihtiyacı karşılıyor. Garsonlar güleryüzlü, oldukça yardımsever ve tez canlılar. Servis kalitesi bir bara göre bence oldukça üst seviyede. Servis hızlı, biralar soğuk bardaklarda servis ediliyor. Yanına da genellikle küçük bir tabak fıstık ikram ediliyor. Yemekler öksüz doyuran. Hem muadil barlara göre çok lezzetli, hem de ciddi anlamda çok doyurucu. Burada bir sebzeli krep yesem bile ağzımın tadıyla mutlu bir şekilde yiyorum ki şimdiye kadar çok çeşit yemek denememe rağmen yok bu olmamış dediğim bir yemekle karşılaşmadım. Bira tabakları çok güzel. Wrapler çok lezzetli. Hafta içi akşamları iş çıkışı bir iki bira içilip, bir şeyler atıştırmak için biçilmiş kaftan. Hafta sonu öğlen birası çok iyi gider. Müzikler çok iyi seçilmiş. Ses iyi ayarlanmış. Her güne özel bir kampanyaları oluyor. Menüyü verirken haberdar ediyorlar sizi. Yaklaşık üç senedir uğrak yerim olan soul pub'ta şimdiye kadar bir terslikle karşılaşmadım. Benim için mekanın istikrarı çok önemli bir kıstas. Zor beğenen bir insan olmama rağmen buraya gönül rahatlığıyla 5 puan veririm. Herkese de tavsiye ederim."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Müessese'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Arkadaşlarım sayesinde geç kalmış bir keşifti "Müessese" benim için, ama arayı çabuk kapatıp kısa zamanda üç defa ziyaret etme imkanı buldum. Her ziyaretim ayrı bir mutluluk oldu benim için. Ne verilen hizmetin kalitesi değişti, ne servis hızı, ne de yediklerimin lezzeti. Garsonlar hep güleryüzlü. Arı gibiler. Her gittiğimde ringolardan sipariş ediyorum. Hem göze hem damağa hitap ediyor. Neyi yiyeceğini şaşırıyor insan. Meyvesinden, yeşilliğe, acukadan nutellaya, reçeller, zeytinler her şey var bu tabakta. Pankeklerin kıvamı, lezzeti mükemmel. Pişiler hemen kızartılıp sıcacık geliyor önünüze, üfleye üfleye yemelik... Rafadan yumurtalar öyle kaynatılıp bekletilmiş değil. Daha yeni sudan çıkarılmış. İşte bütün bu ince düşünceler burayı 5 yıldızlı bir kahvaltı mekanı yapıyor bence. Mekan için tek ufak bir eleştirim olabilir o da ekmekler. Ekmekler ya iyi muhafaza edilmiyor ya da beklemiş oluyor. Hiç bir gittiğimde tazecik, çıtır bir ekmek yemedim malesef. Buna da dikkat edilse fevkaladenin fevki olur diyor, susuyorum."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
IF Performance Hall, Ankara'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Her ayın son 10 günü içerisinde mutlaka ve mutlaka Zakkum grubuna ev sahipliği yapan mekandır. Son tadilattan sonra mekan daha da genişlemiş o daracık halinden biraz da olsa kurtulmuş. Eskiden hemencecik girişte solda bulunan sahne tam karşı tarafa taşınmış ve genişletilmiş. Ses sistemi iyi. Canlı performans aralarında çalınan şarkılar başarılı seçiliyor. Mekanın alkol konusunda belirli ölçüleri yok. Bir kadehte meyve suyu içerken, diğerinde oldukça sert bir karışım içebiliyorsunuz. Neyse ki bira standart... Pazartesi kapalı olan mekan, cuma, cumartesi günleri iğne atsan yere düşmeyecek kıvamda oluyor. Hafta içi gidip başarılı seçilmiş grupları dinlerken, içkinizi yudumlayabileceğiniz iyi bir mekan olduğunu düşünüyorum. Zaten Ankara'da çok bir alternatifi yok."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Petra Roasting Co.'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Akşam yedide kapılarını kapatan Petra'ya en sonunda denk getirip bu haftasonu uğrayabildik. Bir kahve evi için inanılmaz geniş bir mekana sahip Petra. Dekorasyonu retro çizgiler taşıyor ve çok şık. Çok geniş kapalı alan dışında dış mekana da birkaç bank atmayı ihmal etmemişler. Baristalar arı gibi çalışıyorlar. Kahveler siz siparişi verdikten hemen sonra çekiliyor, tartılıyor, hazırlanıyor ve tam ağzınıza layık bir şekilde servis ediliyor. Kahveler bu kadar taze çekilince de tam olması gerektiği gibi buram buram alıyorsunuz bütün aromaları kokudan, tadından. Her kahve severin mutlaka yolunu bir şekilde buraya düşürmesi gerektiğini düşünüyorum."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Cha'ya Galata'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cha'ya hem dekorasyon olarak, hem servis olarak beni çok mutlu eden bir çay evi oldu. Hep aynı içecekleri içmekten sıkıldıysanız, yeni aromalar peşindeyseniz bence kesinlikle ziyaret etmelisiniz burayı. İki defa ziyaret ettiğim mekandan içeri girdiğimde zaman sanki daha yavaş işliyor benim için, hareketlerim ağırlaşıyor. Ev gibi dekore edilmiş mekan cidden rahat edebilmeniz için tasarlanmış. Menü önümüze geldiğinde biraz şaşırmadık değil. O kadar çok çeşit var ki. Ama karar vermenizi biraz kolaylaştıracak bir koku seti eklemeyi ihmal etmemişler dekorasyona. Kalkın ayağı ve koklayın çay tomurcuklarını. İlk gittiğimde Rooibos Vanilla Tea denedim. Vanilya aromalı kırmızı bir çay bu, her yudumda beni ayrı mutlu eden bir aroması oldu. İkinci ziyaretimde White Melon from Cha'ya Tea denedim. Rooibos'a göre daha hafif aroması olan bu çay buram buram kavun kokusuyla bizi mutlu etti. Çayların servisleri çok şık. Menüde kahvaltı servis ettiklerini de gördüm bir dahaki ziyaretimde kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Bence siz de bir uğrayın."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Begüm Ölçer'i takip ediyor. 9 yıl önce
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Valonia'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ihlamurdere caddesi üzerinde bulunan Valonia 2 katlı. İçeriye girdiğinizde mis gibi bir çikolata kokusu geliyor burnunuza. Giriş katında Valonia çikolatalarının satışı var. Turistik ürünler de bulunabiliyor. Ayrıca bir kaç rahat koltuk ve masa da koymuşlar. Ama asıl üst kat servis için ayrılmış. Bir balkonu da bulunuyor. Görece büyük bir mekan. Masaların çok büyük bir çoğunluğu dolu. Biz giriş katında oturmayı tercih ettik. Sağımıza solumuza bakarken menümüz önümüze geliverdi. Kahve ve yanında bitter çikolata soslu ıslak kek tercik ettik. Bir porsiyonu paylaştık ki mutlaka siz de öyle yapmalısınız. Servis gerçekten çok hızlı, garson güleryüzlü, yardımseverdi. Islak kek tatlı gibi bir tatlıydı, hafif değil ama yerken sizi bambaşka yerlere götürüyor. Çikolatası mükemmel bir kalitede, yumuşacık, dışındaki bol çikolata yetmezmiş gibi keki kaşıkladığınızda ortasından da çikolata akmaya başlıyor. Yanında iki parça çilekle servis ediliyor. Americano kahveye mükemmel eşlik etti. Ziyaretimizde tek bir pürüz yaşandı. Şöyle ki çikolatayı çok beğenince eve de bir kaç parça truffle, çikolata götürmek istedik. Ama malesef çalışan 3 kişi de başka şeylerle uğraştıklarından bir türlü bizimle ilgilenmediler. Ben de en sonunda daha fazla beklemek istemedim, hesabı ödeyip mekandan ayrıldık. Masaya servis, al götürden daha hızlıydı diyebilirim. Eğer bir çikolata severseniz mutlaka ziyaret etmeniz gerekir diye düşünüyorum."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Fıccın Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"aksim'deysem, karnım acıktıysa, yemek yemek için 3 5 mekan say deseler ilk aklıma gelecek yer Fıccın olur sanırım, En başta Fıccın bulunduğu sokakta tek bir yerken zamanla neredeyse tüm sokakta yayılıyor. Çerkes yemekleri ve mezeler konusunda gerçekten çok başarılılıar. Her ne kadar ev yemeklerini de denemek istesem de her gittiğimde patatesli çerkes mantısı siparişi veriveriyorum. İnce mantı hamurunun içerisine patatesli bir harç konularak yapılıyor ve suda haşlanıyor. Öyle Kayseri mantısı gibi küçük küçük değil. Bir parçayı ikiye keserek tüketebiliyorum ben. Üzerine sarımsaklı ya da normal yoğurt ve kırmızı biberli yağ gezdirilerek servis ediliyor. Ve tam benim damak tadıma hitap eden bir lezzeti var. Meze konusunda gerçekten çok başarılılar. Denediğim hiçbir meze beni mutsuz etmedi. Her zaman taze, porsiyon tatmin edici. Meze tabakları da mevcut. Ama çerkes tavuğunun yeri her zaman ayrı bende. Mantını yanına siparişe eklemeden geçemiyorum. Restoranın adını aldığı Fıccın da mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Güzel bir salatayla servis ediliyor. Taksim'de güzel, kaliteli, taze yemek yemek isterseniz bence Fıccın'a da bir şans vermelisiniz."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Kaset Bistro'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kaset Bistro Beşiktaş'ta saklanmış bir yer gibi, bilen geliyor, kendi çapında kalabalık sayılabilir. Salaş bir dekorasyonu var. Çalışanlar samimi, servis hızı güzel. Duvarlardaki afişlerden yemek, içecek, tatlı şekilde menüleri olduğu anlaşılıyor. Ben aç değildim denemedim ama bir daha ki sefere denemek güzel olabilir. Mekan aynı zamanda hayvan sever. Kedileri diyet mamayla beslediklerini yazmışlar, müşteriler onları zararlı şeylerle beslemesin diye. Ayrıca tam kapı üzerinde güzel bir akvaryum duruyor. Hoş bir dekorasyon ayrıntısı."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Yücetepe Kır Gazinosu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Uzun zaman önce bir ada turunda Aya Yorgi'ye tırmanıp, ziyaret ettikten sonra bir yorgunluk atıp manzaranın tadını çıkarmak için oturmuştum. İyi ki de oturmuşum. Böyle iyi hizmet alıp, mükemmel manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz az yer vardır sanırım. Servis çok hızlı. Bira yanına patates kızartması, peynirli börek sipariş ettik. Patates ev patatesi, börek yufkadan ama o da el yapımıydı. (Hesap öderken içeride saran teyzeyi gördüm.) Mutfak açık mutfak bir göz atıp öyle de sipariş verebilirsiniz. Menülerinde bir kaç ızgara ve meze de bulunuyor. Bu sefer deneyemedim ama mutlaka dememek gerektiğini düşünüyorum. Yorgunluk atmak ve manzaranın keyfini çıkarken bir şeyler atıştırmak için biçilmiş kaftan burası."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Astek Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Osmanbey, Pangaltı metro çıkışından yürüme mesafesinde olan Astek Meyhane bir ara sokakta bulunuyor, görece küçük bir tabelası var. Sık sık ziyaret eden kemik bir müşterisi bulunuyor. Meyhane bir arka, bir de ön bölümden oluşuyor. Arka taraf sigara içilebilen üstü açılabilen camekanlı bir odacık. Ön taraf sigarasız bölüm. Duvarlarda ünlü, ünsüz Astek müdavimerinin fotoğrafları çerçeveletip asılmış. Pek de güzel durmuş. Meyhane deyince güzel meze şart. Burada bütün mezeler lezzetli, özenli. Topik favorim ama hepsi ayrı ayrı lezzette ve taze. Ara sıcak olarak Paçanga Böreği. Biz eşimle paylaşamıyoruz bir taneyi yarım yarım, illa ki ikimiz de birer tane yiyoruz. Paçangayı çok severim ama burası kadar iyi yapan yer henüz bilmiyorum. Gerçekten son noktayı koymuşlar. Patates, ev patatesi, siparişi veriyorsun, hemencecik o an atıp yağa sıcak sıcak getiriyorlar önüne. Yanına mutlaka yoğurt. Nereden tedarik ediyorlar bilmiyorum ama bir süzme yoğurtları var ki patatese inanılmaz eşlik ediyor. Ana yemek olarak da köftesi bir harika dostum. Kırmızı eti pek tercih etmeyen biri olmama rağmen bu arkadaşlar köftede de olayı bitirmiş. Bizim Astek'te sipaişimiz fiks, hiç mutsuz ayrılmadık buradan. İçecek olarak rakı, bira ve çeşitli yerel, dünya şaraplarını bulabiliyorsunuz. Ama bizim bu menünün yanına en çok buz gibi bira yakışıyor. Son olarak da mevsim meyveleri ikram olarak masayı süslüyor. Daha ne istersiniz ki bir meyhaneden. Bu arada bir de biz maç seyretmek için de burayı tercih ediyoruz. Maç günleri gitmeden rezervasyon şart!"
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
"Plazalara yakın konumda bulunan Komşu Kasap, şöyle lezzetli bir burger arayanların mutlaka uğraması gereken bir burgerci. Değişik pek çok çeşidi bulunan burgerlerden bir çoğunu denedim hepsi çok leziz ama kekiklinin yeri ayrıdır benim için. Bir de birçok burgerci gibi soğandır, domatestir, maruldur koymuyorlar, gerçekten sade burger köftesinin lezzetini alıyorsunuz, ekmek de iddiasız, sade bir lezzette. Sipariş verirken menü fiyatı daha uygun görünüyor olsa bile tavsiye etmiyorum çünkü patetesleri gerçekten çok başarısız, gereksiz yere kalori almaya da gerek yok. Güzel burger yemek isteyenlerin mutlaka yolu buraya düşmeli bence."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Devrez Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gece dışarıdasınız, eğlenmişsiniz tam eve dönmek üzereyken böyle tatlı bir açlık olur ya, işte doğrudan gideceğiniz adres burası. Çünkü o saatte ne yerseniz ağır gelir ama şöyle sıcacık bir çorba, kızartılmış çıtır çıtır ekmek ve masa üzerine serpme bol limonlu salata, , işte aradığınız bu olabilir. Burayı keşvetmemizin üzerinden nereden baksanız on sene geçti ama bu meşhur mercimek çorbasının lezzeti hiç değişmedi. Her zaman mükemmel, her zaman kıvamında. Servis çok hızlı, daha masaya yerleşemeden bile gelip sipariş alıyorlar. Bizim sipariş fiks, masadaki kişi sayısı kadar çorba.Siparişten sonra garson masa üzerine bir naylon seriyor, üzerine taze soğan, maydonoz, kıvırcık, dereotu, roka ve domatesi bir sanatçı gibi yerleştiriyor. Üzerine de limon sıkıp ayrılıyor. Hemen ardından kızarmış ekmekler ve sofranın baş solisti çorba bakır tabağında yanında servis ediliyor. Hem göze hem damağa hitap ediyor bu sofra. Üzerine de sıcacık demli çay ikram ediyorlar. Bu aralar gece gittiğimizde kapısında sıra olmasından anlaşılıyor ki Devrez çoktan civardaki aspavalara rakip olmuş bile. Mutlaka denenmesi gereken bir lezzet."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Kantin'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Uzun zamandır gitmek istediğim "Kantin" e en sonunda bu hafta sonu gitme fırsatı buldum. City's AVM nin hemen arka sokağında yer alan mekan kendini bir esnaf lokantası olarak tanımlıyor. İki katlı 3 4 basamakla aşağıya inip kendinize mis kokulu ekşi ekmeklerden alabilirsiniz ya da vitrinden seçtiğiniz bir kaç atıştırmalık lezzetle ayakta leziz bir şeyler yiyip yolunuza devam edebilirsiniz. Biz üst katta oturup tadını çıkara çıkara yemeğimizi yedik, sohbet ettik. Çok sade, bembeyaz bir dekorasyona sahip olan Kantin'de menüler günlük olarak belirleniyor. Fix bir menüleri yok. Duvara asılmış bir kara tahtaya o gün ne servis ettiklerini yazıyorlar. Benim gittiğim gün menüde balık olarak Zahterli Levrek vardı, ben onu tercih ederken masadaki arkadaşlar pazı tavuk sarma ve schnitzel tercih ettiler. Ortaya da roka ve avakodolu bir salata söyledik. Zahterli levrek masanın yıldızı oldu. Portakallı, limonlu ve az kremalı bir sosla servis edilen levrek ağızda lezzet patlamalarına neden oluyordu. Bir de ekşi mayalı ekmeği sosa bandıra bandıra yiyince değmeyin benim keyfime. Pazı sarma tavuk bir diğer yıldızdı. Tavuk deyince gerçek bir tavuk öyle gdolu lezzetsiz bir şey servis edilmedi. İçerisinde limon kabuğu parçaları vardı ki bu inanılmaz bir aroma katmıştı tavuğa. Bunların yanında malesef schnitzel gölgede kaldı. Tatlı olarak vişneli mozaik ve çikolatalı kahveli tart sipariş ettik. Tart çok kıvamında değişik aromalar bulunduran bir tatken mozaik sıradan mozaik tadından öteye geçemedi. Fiyatlandırmaya gelecek olursam. Tamam her şey çok kaliteli, özenle seçilmiş malzemelerden yapılıyor bunu kabul ediyorum ama bence bulunan fiyatlardan 5 7 tl kadar daha uygun olsa bence mükemmel olurdu."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Draft Gastro Pub'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Caddenin ortalarında bulunan Draft Gastro Pub, cafe Cadde'nin üst katında yer alıyor. Mekan tasarımı üzerine gerçekten çalışılmış. Vitrinde sergilenen içeceklerden tutun, bar tasarımlarına, masa sandalye seçimleri, aydınlatma, her şey mükemmel bir uyumda, ince bir zevkle dekore edilmiş. Bira çeşitliliği güzel ama böyle bir mekan için daha çok fıçı bira bulundursalar tadından yenmez bence. Atıştırmalıklar çoğu bara göre daha lezzetli ve çeşit bol. Her damak tadı düşünülmüş menü hazırlanırken, pizzadan tutun pideye, hamburgere, deniz ürünlerine, salatalara kadar genişleyen güzel bir menüleri var. Pizza margarita denedim ve hem hamur olarak hem peynir olarak beni mutlu etti birayla da iyi gitti. Hem garsonlar hem de barmenler gerçek anlamda yardımsever ve işlerini güler yüzle yapıyorlar. Servis hızlı. Lezzetli atıştırmalıklar ve bira çeşitliliği ziyaret sebebi kesinlikle."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
Seorabeol Korean Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"İstanbul'da gittiğin diğer Kore Restoranına göre değerlendirme yapınca burası malesef hem lezzet hem de servis kalitesi olarak sınıfta kaldı. Etli bir noodle, deniz ürünlü pankek ve etli çin mantısı şipariş ettik. Masa çeşitli ikram meze çeşitleriyle donatıldı. Çin mantısı masada en beğenilen şey olurken deniz ürünlü pankek sınıfta kaldı. Pankek çok miktarda taze soğan içeriyordu ki bu da pankekten alınan lezzeti gölgeliyordu.Mezeler de genel olarak lezzetsizdi. Gel gelelim servise; garsonları laubali konuşmalarıyla sinirlerimi bozdu, gereksiz, yersiz espriler ve menüyle ilgili yardımcı olma konusundaki tavırları gerçekten rahatsız ediciydi. Eğer Kore yemeği diyorsanız İstanbul'da daha iyi restoranlar olduğunu biliyorum. Bir de kişi başı 7 TL servis bedeli eklendiğini de yazmadan geçemeyeceğim."
Adım Adım Gurme
74 Yorum 36 Takipçi
İncirli Şaraphane'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kuruçeşmede 3 katlı bir restoran kompleksinin en alt katında bulunuyor İncirli Şaraphane. İçeri girdiğinizde bir anda geniş bir şarap kavına da girmiş oluyorsunuz. Dekorasyon genellikle ahşap ağırlıklı. Loş. Çalışanlar güleryüzden ziyade çok kibar ve nazik insanlar. Türkiye'deki butik olarak şarapçılık yapan birçok üreticinin ürünleri çeşitli rekolteleriyle kavda bulunabiliyor. Kav tabi ki sadece Türk şaraplarıyla dolu değil, Fransa'dan Arjantin'e oradan İtalya'ya, Amerika'ya kadar birçok ülkede üretilen şaraplara burada ulaşmanız mümkün. Eğer şarabı alır götürürseniz belirli oranda bir indirim de yapıyorlar. Kavda gezinerek şarabımızı seçtikten sonra masamıza oturduk. Ortaya füme, funghi ve carne pizza sipariş ettik. Pizzalar taş fırında pişiriliyorlar. Bu üçünün arasında lezzet olarak füme benim en hoşuma giden oldu. Romantik akşam yemekleri için tercih edilebilir. Güzel şaraplar keyifle yudumlanabilir."