info@mekan.com

Tusan Beach Resort Hotel

5
Toplam 1 Üye

İşletme Yetkilisine Mesaj Gönder

 

YORUMLAR

    Wi-fi is not free of charge. 12 yıl önce
    Hersey harika.... 12 yıl önce
    Soyledigim sarkilarla tusana ışık birakiyorum (: 12 yıl önce
    Berbat ötesi bir yer. hizmet sıfır. paranıza yazık. 12 yıl önce
    Muhtesem mekan 12 yıl önce
    Bu ay da gidilecek bir mekan 12 yıl önce
    Lovely hotel with nice people and the best annimation-team of kusadasi 12 yıl önce
    Çocukluk otelim olarak severek anımsadığım, yenilenmiş yüzüyle temelini hala barındıran ama temiz bir havaya sahip olan, ufak tefek aksaklıkların olduğu(odalardaki elektrik şalterleri atıyor filan:)) 12 yıl önce
    Otel lüks ama internet berbat, enteresan bir koku var, odalara terlik koymuyorlar, koca otele spor salonu die 2 alet koymuşlar. 12 yıl önce
    Otelin restaurant kısmıçok kötüydü. tabaklar sanki hic yıkanmamıs gibiydier. orda calısan bir garsona bunlar yıkanmıyomu diye sordugumda siliyoruz hanımefendi cevabını alınca şok oldum. cünki temiz diye aldıgım tabagın altına bakmamıstım hic sırada yemek almak icin bir baktım üstüm ketcap ve mayonez tabagın altı kötü durumda. çay almak için gittigin zamanda orda calısan bayan arkadaslarda sanki evdeymişcesine sen ver ben verdim diye sürekli tartısma halindeler. tek söyleyebilecem en iyi şey animasyon ekibi mükemmel insanlar.
    müsterilerle teker teker ilgilenme sansi bulup memnun ediyorlar. burdan tekrar tesekkür etmek istiyorum dj koray bey ve ekibine.
    13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN