info@mekan.com

Akka Antedon Hotel

5
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Geniş alana kurulu yesillikler icinde havuzu olan, iskelesi duzgun ve yemekleri çok başarılı olan ve personeli çok ilgili bir otel... 13 yıl önce
    Otele çok fazla beklentiler içerisinde gitmedik. belki bundan dolayı belkide otelin güzel oluşundandır güzel bir tatil geçirdik ve otelden memlun ayrıldık.
    konum, tesis özellikleri ve personel olarak otel çok başarılı. tam dolu olmasına rağmen restaurant, havuz, bar yada diğer yerlerde asla çok fazla kalabalık olmuyor.
    odalar gayet temiz ve hergün çok güzel temizleniyor. personel çok güler yüzlü ve ilgili. bunların yanı sıra otel tamamen aile konseptinde. nereye baksanız çocuk var. bu çocuksuz aileler için biraz sıkıntılı.
    birde yemekler hemen hemen hergün aynı. çok fazla çeşit yok ve lezzetler okadar iyi değil. bunun dışında akka antedon güzel bir tatil için iyi bir tesis.
    13 yıl önce
    Ağustos 2012'de yani gecen hafta konakladığımız otelden cok memnun kaldık. otelin en güzel yanı 24 saat yiyecek, içecek servisinin olması. gece 23:00'e kadar dondorma, gece büfesi, tüm gün acık pastane, deniz ve havuz kenarlarında bulunan dozlaplardan soda, meyveli soda, ayran, su, meyvesuları olması oldukca güzel hizmetleri. otelin tabiki kusurları var. havuz temizliği yeterli değil, gün icinde klor ve temizlik yapılmalı. denizden cıkanlar tas, kum ne varsa havuza tasıyor ki tatil donusu 5 yasındaki oglum kulaklarından mikrop kaptı. hausekeeping ile oda temizliği konusunda 3 gün ugrastık. bir gün dus temizlenmemisti, balkonda copler, bardaklar alınmamıs ve temizlenmmeisti,yastık kılıflarından biri eksikti. ertesi gün yine 3 yastık kılıfıda takılmamıstı, çarşaflar kırıs kırıstı ve havlu eksik konulmustu. otelin hausekeeping ve temizliğe acil aksiyon alması gerekiyor. bunun dısında odada cay, kahve makinası, minibar,bazı odalarda ıkı adet dus( biri kuvetli biri normal dus), terlik konulması güzel olan yanları.o o bircok otelde konakladım ki bir ay oncesinde belek'te 2 kat yüksek ücret verdiğimiz bir otelden cok daha iyi hizmet aldıgımızı soyleyebilirim. onumuzdeki yıl birkac eksiği olmasına ragmen tekrar gitmeyi dusunuyoruz. 13 yıl önce
    One of the best hotel in service and smile :) tnx 13 yıl önce
    Aksam falan degil de kahvalti dehset :) 13 yıl önce
    Sıradan bir hotel.. 13 yıl önce
    Oldukca genis bahce ve yesil alana sahip...rahatlatici bir etkisi var... 13 yıl önce
    Iskele guzel ama herkes garip garip yer tutuyor sabahin korunde! 14 yıl önce
    Herşey güzel 1 şey hariç.
    25 haziran 30 haziran tarihleri arasında 3 aile otelde konakladık ve güzel bir tatil geçirdik.
    kapı girişindeki karşılamadan, personelin yakın ilgisinden, özellikle mutfak çalışanlarına hazırladıkları enfes yemeklerden dolayıçok teşekkür ederiz. çaylar demleme, türk kahvesi ücretsiz, yeni rakı. 12 saat dondurma servisi ve diğer tüm ikramlar harikaydı. sauna ve hamam keza aynıözelliklerde odalar büyük ve rahat ufak bir sorun klima sistemi yetersiz. havuz ve deniz bölümünde büyük otel ve müşteri çokluğu olmasına rağmen hiç bir şezlong sorunu yaşamadık. havuz büyük ve temiz. çocuk kulübüçok güzel.
    kaydıraklar bu büyük tesise göre ufak kalmış.
    anfi tiyatro yetersiz.
    en önemlisi ise bu otele bay kabul edilmiyor denildi.
    fakat bir dersane toplantısı vardıki yaklaşık 200 erkek katılımcı ve sıcak hava ortamında takım elbise ve kravatlı arkadaşlar ortalarda dolaşıp durdu. bu toplantıların sezon ortası değil de başka bir dönem yapılması daha iyi olurdu veya eşleriyle birlikte katılmaları daha uygun olurdu nerede kaldı bay kabul eldilmeyen tesis özelliği. çok dikkat çektiler bunun haricinde başka bir şikayet olmadı.
    14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN