info@mekan.com

Büyük Abant Oteli

3.5
Toplam 2 Üye

YORUMLAR

    Yemekler müthiş, odaların hepsi bakımlı ve yenilenmiş kesinlikle kalınmalı 14 yıl önce
    Yemekler güzel, personel guleryuzlu.. otel biraz daha yatırımı hakediyor. 14 yıl önce
    Odalarin bir kismi bakimda bir kismi yenilenmis ana restoran oldukca havadar yemekler cok cesitli ve ya carpici tatlara degil ama yeterli ve lezzetli odalar kucuk ve hafif rutubet kokusu var 14 yıl önce
    Geyikli bar'da, süper göl manzarası 14 yıl önce
    Mecbur kalmadikca burada kalinmamali. oldukca eskive bakimsiz. calisanlar da kaba 14 yıl önce
    Otel güzel, konumu süper, çalışanlar iyi, yemekler güzel ve temiz ama içecekler tam hüsran. konaklama yarım pansiyon yemek yanında su dışı herşey ekstra. kola bardakta geliyor gazı kaçmış ama 6 lira . gidin görün gezin eğlenin yiyin ama içmeyin yada kutu içecek isteyin yoksa ayrılırken hersey dahil oteller
    de verilen kalitedeki kolaya faiş fiyat ödersiniz. aman dikkat...
    15 yıl önce
    Otele girdiğiniz andan itibaren beyazla kaplanmışçevreyi gördüğünüzde işte bu diyebileceğiniz yer. abant doğasıyla gerçekten muhteşem bir tatil yeri ben kışın kaldım göl donmuştu ağaçlar bembeyaz havası süper herşey harika.
    otele gelince abantın en eski oteli zaten ve bu eskiliğe rağmen gayet temiz bir otel. yemek çeşiti çok fazla değil ama tat açısından gerçekten iyiler. özellikle tatlı açısından çok başarılılar.
    bütün gün karda gezip sonra sakın sıcak havuza girmeyin derim çünkü arkasındanda sıcak bir duş aldığınız anda kendinizi direk yatakta yorgunluktan sızmış bulursunuz =)
    fiyat olarak evet pahalıözellikle yarım pansiyon konseptine göre. 2 kişi 380 tl sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil. bunun dışında suda içseniz parasınıödüyorsunuz.
    ama dilerseniz benim gibi kırmızışarapınızı alıp, akşam üzerinize battaniye serip bankta oturup göl kenarında doğum gününüzü eşinizle yada sevgilinizle kutlayabilirsiniz. =)
    15 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN