info@mekan.com

Calista Luxury Resort Hotel

0
Toplam 0 Üye

YORUMLAR

    SPA'sı güzel, yemekler ortalama, çocuklu aileler için uygun. 13 yıl önce
    So salty foods!!! ıyyyygggghhh 14 yıl önce
    The cookies they give with coffee are great! 14 yıl önce
    10 aylık bebeğimizle birlikte gittiğimiz bu otel için harika diyemiycem. otelin artıları yanında eksikleride var maalesef.
    odaları gayet güzel minibar temizlik gibi konularda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. bizim için en büyük sıkıntı saat gece 12 ye kadar süren partiler ve tesisin küçük olması nedeniyle yüksek müzik sesinin odadan duyulması oldu. bebeğimiz ve biz aşırı rahatsız olduk uyumak için hergün 12 yi bekledik. küçük bir tesis denize mesafeside odadan biraz fazla. ikinci olumsuz nokta denizi çok dalgalıözellikle öğleden sonraları.
    gece animasyonları yok denecek kadar az.1-2 gün düzgün animasyon vardı onun dışında parti diye birşey çıkartmışlar açık hava disco gibi dj müzik çalıyor herkes bakıyor.
    yemekler çok süper olmamakla birlikte güzel sayılır kalite iyi ama verilen paraya göre çok ekstra birşey yok. portakal sularına para almamaları hergece yapılan ızgaralar artıları diyebiliriz. bizim için en güzel tarafıda çocuklar için bir clubun olmasıçocuğumuzla bayağ vakit geçirdik.
    havuzlar bayağ iyi büyük ve temiz.
    personel ilgi alakası fena sayılmaz. genel itibariyle güzel bir otel fakat bazı sıkıntılar oldu.
    herkese iyi tatiller.
    14 yıl önce
    Very good for famaliy with kids. Very poor internet speed, its impossible to make skype call. 14 yıl önce
    Glamour & luxury 14 yıl önce
    traumhaftes Hotel, toller Service, exzellentes Essen, sehr schöne Zimmer ... was will man mehr?!? Kann man wirklich nur empfehlen! Zu buchen unter http://www.golf-extra.com/ 14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN