info@mekan.com

Casablanca Boutique Hotel

4
Toplam 1 Üye
  • 0 (252) 455 45 15 , 0 (252) 455 47 71
  • Rami Yeni Mah. İstiklal Cad. 74. Sok. İçmeler Marmaris / Muğla
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Bahar D.
    1 Yorum 0 Takipçi
    mayıs ayının ikinci haftası içmeler casablanca oteldeydik eşimle yaklaşık bir yıl önce evlendik fakat balayı yapamamıştık bu tatil ve bu otel bizim icin iyi bir fırsat oldu. ilk olarak personele teşekkürlerimi sunmak istiyorum çok güler yüzlü çok nazik ve cana yakınlar kendimizi yıllardır orada yaşıyomuşuz gibi hissettik emrah bey seyfi bey müslüm bey ve diğer bütün personel harikaydı. otelin temizliği mimarisi şahane. 10 üzerinden 10 verebilirim ancak 9 veriyorum çünkü otelde kaldığımız 5 gün boyunca hiç türkce müzik calınmadı ve yabancı misafirlerin okuması için bir çok ingilizce kitap bulunmasına rağmen yerli misafirler hic düşünülmemiş yinede tekrar marmarise gidersek yine casablanca otelde kalmayı isterim . 12 yıl önce
    Herkese mutlu ve umutlu bir sabah diliyorummm:))) 13 yıl önce
    herşey mükemmel.mutlu olarak ayrıldığım ender mekanlardan.tüm otel personeline sonsuz teşşekkürler. 13 yıl önce
    Aksam ustu latte iyi gider.. 13 yıl önce
    Nice cosy small hotel. Relaxing modernly decorated in white. Good service. Has a small pool as well as the beach just in front of the hotel. Enjoyable bar with occasional live music. 14 yıl önce
    Otel mimarisi super, kahvalti sade ama malzemeler lezzetli. Serviste sorun yok. Butik otelde icmeler'in en iyilerinden. Tavsiye edilir. 14 yıl önce
    Casa & blanca butik otele eşimle beraber, 10-15 temmuz tarihleri arası 5 gece 6 gün konaklamak üzere gittik. otele vardığımızda saat öğlen on iki bile olmamıştı ama odamızın hazır olduğunu söyleyerek bizi çok mutlu ettiler. oda çok güzeldi, tıpkı resimlerinde görüldüğü gibiydi.
    genel itibariyle, otelden memnun kaldık diyebilirim. yemekler az çeşitli ama lezzetliydi. yiyecek açısından yalnızca tatlıları beğenmedik. bir de ilginç olarak, her şey dahil konseptin içerisinde ayran ve ice tea dahil değildi. bu çok garibimize gitti. bira bile dahilken ayran ve ice tea dahil değil. öte yandan yemekhanenin klimalarıçok yeterli değildi. hele sabah kahvaltılarında ve öğlen yemeği ve çay saati zamanlarında yemekhane epey sıcaktı.
    otel genel anlamda temiz olmakla beraber, odaların temizliği de her gün yapıldı. temizlik ve hijyen açısından bir kusur göremedik.
    eşimle ben havuzu pek sevmeyiz ama bu tatilimizde havuzcu olduk. sebebine gelince, deniz bizi birhayli hayal kırıklığına uğrattı. deniz çok kirliydi. yandaki otellerden birinde bir sürü tekne vardı ve bu teknelere takılı olan şişme botlarla macera, heyecan yaşamak isteyen insanlar için birkaç dakikada bir sürat turu yapılıyordu. bu da deniz suyunun üzerinde teknelerden gelen yağ tabakalarının oluşmasına, ortamın mazot kokmasına, suyun bulanmasına, daha ilerilerdeki yosun parçası ve benzeri şeylerin kıyı tarafında toplanmasına neden oluyordu. güya mavi bayraklı bir plaj ama daha önce mavi bayraklı plajlar görmemiş olsak "neyse" diyeceğim. kısacası, içmelerin denizi sınıfta kaldı. otelin yapması gereken çok da bir şey yok ama en azından diğer otellerle beraber o tekne olayına itiraz etseler en azından iyi bir adım atmış olurlar. bir de, bu otel 16 yaş altıçocuk kabul etmemesine rağmen, yan otellerden veya yerli halktan gelen çocuklarla doluydu otelin plajı. bu da denizin çok kalabalık olmasına sebep olmuştu. halbuki denize ve plaja da bu kuralı koyarsa daha memnun edici olurdu otel.
    havuz ise ufak ama denize göre kesinlikle daha keyifliydi. şezlongları falan çok tarzdı. bazen müzik seçimi iyi olmuyordu ama varsın o da öyle olsun.
    bir günümüzü de tekne turuna ayırdık. jolly tur'un görevli personelinin organize ettiği tura katıldık. bu turda durulan koyların denizleri güzeldi neyse ki. fakat daha önce arkadaşlarımın dediği bazı koylara, mesela turtle diye bir yere götürmediler. turunç adlı bir yerde bir buçuk saat gereksiz yere beklettiler, hemen sonrasında gidilen ve enfes bir denizi olan yerde ise yarım saat bile durulmadı. otel yönetiminin bu konuda yapacağı bir şey olmasa gerek, fakat tekne turlarıyla ilgili jolly tur'un personeline durumu anlatıp bilgilendirebilirler belki.
    otel çalışanlarından dem vuracak olursam; plaj görevlisi hariç tüm birimlerin çalışanları güleryüzlü idi. hiç surat astıklarını görmedik. plaj görevlisine gelince, ortalık yerde kaba ve küfürlü konuştuğuna birkaç kez şahit oldum. biz de plaja ilk ayak bastığımızda, hangi alanın otele dahil olduğunu kavrayamamışken, bu görevli epey kaba ve azarlayıcı ses tonuyla herkesin içinde bizi rencide etti. sanki her gün oradaymışız da daha ilk andan itibaren her şeyi bilmek zorundaymışız gibi.özetleyecek olursam; mükemmel değil (özellikle deniz konusunda) ama birçok anlamda tatmin edici bir otel ve tatildi. gidecek olanlara tavsiye edebilirim. bir tavsiyem de şu olacak: eğer tekne turuna katılacak olursanız, jolly tur ile değil, içmeler kordon boyunda tezgah kurmuş olan tur düzenleyicilerine başvurun.
    14 yıl önce
    Very nice decoration but cheaply done. All inclusive service provided with cheapest goods, still might be a good choice if you won't stay more than 2 nights. 15 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN