info@mekan.com

Cesars Temple De Luxe Hotel

4.3
Toplam 3 Üye

YORUMLAR

    Harika otel personel sonderece güler yüzlü hizmette kusursuzlar ama animasyon eksik türkçe bilen animatorde olsaymis iyi olurdu 12 yıl önce
    2012 eylül ayında anı turdan aldığımız otele gitmek için yola koyulduk. Anı turdan tek ricamız temizlik ve denizin güzel olmasıydı. Oteli gördüğümüzde mimarisine bayıldık. İçeriye girdik 2 yaşındaki ikiz kızlarımızla birlikte kendi aracımızla geldiğimiz için çok yorgunduk, biran önce odamıza yerleşmek istiyorduk.
    Resepsiyondaki beyfendi bize 4 oda gezdirdi hepsi çok kötüydü. En son villa odasında karar kıldık fakat resmen tuvaletler temizlenmemiş kir içinde kalmıştı. Anı turu arayıp bizi başka bir otele göndermesini istedik fakat hiç ilgilenmedi oteli aradıklarını fakat 2 günlük paraları yanar kalmasalar bile demişler resmen bizi zorunlu kalmaya mahkum ettiler.
    Yemekleri çok kötü 2. gün hastalandım ve hastanede serum yedim. Çocuklarımla eşim çok zor durumda kaldı. Yemekler o kadar kötü ki bilemiyorum ruslar da zaten mide yok. Denizi güzel olsun dedik oda sürekli dalga ve bulanık sizin anlayacağınız biz bu tatile fazla para ödedik ve 6 günümüz sıkıntılı geçti kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    13 yıl önce
    11 agustos 2011 de tatilden döndüm. otel konsept ve konum olarak muhteşem bir yerde. otelde snack bar, büyük havuz, kaydıraklı havuz, plaj ve barı, mini clubu çok güzel konumlandırılmıştı. otelin %95 i rus ve bir kısım çalışanlarda rus'tu. rus'lara çok takılmıyorsanız memnun kalacağınız aile konseptli bir otel. nerdeyse tüm odaların en 1 çocuğu vardı, çocuklu ailelere tavsiye edebilirim. yemekler ve açık büfe süperdi.
    türk müşteri çok az olduğu için personelin türk müşterilere yaklaşımıçok iyiydi. sadece bir iki kötü servis personeli dışında tüm ekipten pozitif bir elektrik aldık. örneğin kaydıraklı havuz bardan soda için limon istediğimde limonu az olduğundan bar görevlisi veremeyeceğini iletti ! ilginç ki ben o limonun parasını peşinen ödemiştim aslında. bunun gibi 1 - 2 olumsuzluk dışında sorun yaşamadık. tüm ekibe özellikle bize çok güzel bir oda veren resepsiyon görevlisi mine hanıma, mutfak şefi fatih beye çok teşekkür ediyoruz.
    13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN