info@mekan.com

Hotel Riu Kaya Belek

5
Toplam 3 Üye

YORUMLAR

    Öncelikle bu tesise gitmek isteyenler iyi araştırsın veya herşeye hazırlıklı olsun. antalyada bir tatilimin son iki gününü bu otelde gecirmek istedim. giriş yaptım ve herşey cok güzel gececek gibiydi lakin odaya cıktıgımızda odalar cok kötü rutubet kokuyordu. tesisi dolaşmak icin aşagı indik ve havlu alıp denize gittik cocuklarım susamıştı denizden su almak icin havuz başına kadar gittim buda 5 dk mı aldı bir su makinası etrafda yok kendi cabanla resturantlardan temin ediyorsun. havuza cıktık jeznok sayılı yer bulamadık bulsanızda her 10 kişiye bir şemsiye düşüyordu.
    akşam yemege gidelim dedik kapıda kuyruk var icerdekiler cıkmadan siz giremiyorsunuz. acık büfe ama biz girene kadar bişey kalmazdı bu yüzden cocuklarımı aracımla dışarda yedirmek zorunda kaldım ve gece yarısı oteli terk edip başka bir tesiste kaldım.
    buda bana iyi bir deneyim oldu. bu benim ve ailemin düşüncesidir herkes saygı duysun lütfen.
    13 yıl önce
    Tatil icin dogru tercihlerden bir yer. 13 yıl önce
    Hersey mukemmeldi 13 yıl önce
    I suggest the pizzas 13 yıl önce
    Good place, but not all the personal are nice ;) 14 yıl önce
    2011 ağustos ayında daha önce başka bir otelden memnun kalmayıp kaya otele geldik. otel güzeldi, temizdi. yemekleri özellikle güzeldi. çocuklar için yedirecek bolca yiyecek vardı. tek eksikliğini hissettiğim kutu meyve suyu yoktu :(. tatlıları, personelin saygısı ve otele ilk gittiğimiz gün odamıza gönderilen meyve sepeti ile şarap takdire şayandı. bir gün türk gecesi yapıldı ki çok hoştu. bu arada animasyon grubunun son derece efendi oluşu, başka yerlerdeki gibi eğitimsiz ve bağıran çağıran tipler olmamasıçocuklu aileler için tavsiye sebeplerinden birisidir sanırım. bir de çocuk havuzu ve klübünün olduğu tarafa da küçük bir bar yapılırsa süper bir otel olacağı inancındayım. tüm çocuklu ailelere tavsiye ediyorum... 14 yıl önce
    Don't leave towels by the pool and then go away - this marks you as Russian. 14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN