info@mekan.com

Club Magic Life Waterworld Imperial

4
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Ucuz etin yahnisi. kustah calisanlar. basarisiz yemek. eko raki. keko viski. asla... 12 yıl önce
    Daha önce de 2001 yılında aynı otelde kalmıştım. Tabii ki o zaman aynı alanda 1500 kişi konaklıyorsa bu sene gördüğüm sonradan yapılan binalarla 2500 kişiden fazla kişi konaklaması sebebiyle bir kalabalık mevcut.
    Ancak tüm magic life otellerinde konaklamış biri olarak şunu söylemek doğru olur ki magic life otellerinde standart hiç düşmez ve aradığınız hemen her şeyi bulursunuz. Bu yıl palace binasında konakladık bu bina daha önce de var olan bir bina olduğu için oldukça eskimiş ve odalar çok kötü durumda kesinlikle yenilenmesi gerekiyor.
    Yemekler ve yiyecek zenginliği konusunda hiçbir sıkıntı yok herkes mutlaka kendine göre bir lezzet bulabiliyor. Oldukça büyük olan bu otelde mekan değiştirerek çeşitli snack'lerde yada ana restoranda farklı yiyecekler bulabilirsiniz.
    Magic life grubu daha önceleri sadece alman turistlere hitap eden bir gruptu ancak geçtiğimiz yıllarda rus bir tur şirketi ile birleşince doğal olarak rus turistlerde gelmeye başlamış.
    Bu açıdan ilerleyen zamanlarda rus turistler eski alman turistler dönemindeki nezih ve elit tatil ortamını bozacaklar gibi görünüyor. Ayrıca pastaneleri ve meinl kahveleri de oldukça güzel. İyi tatiller.
    13 yıl önce
    beverages are standard low quality as you would expect from an all inclusive resort. The food is delicous though. try the soups. 14 yıl önce
    The Turkish a la carte is the best. Don't bother with the thai or the brasilian ones... 14 yıl önce
    Real the best place in turkey 14 yıl önce
    Herşey harika yemekler güzel, herkes çok güleryüzlü. bir çok otele gitmeme rağmen sadece burda olan birsürüözellik gördüm. fakat herşeyin yanında oteldeki animasyon ekibinden yerdeki ağaç isimlerine kadar keşke almanca olmasaydı. neredeyse bütün uyarılar, duyurular almanca yapılmakta. otel haritası bile almanca. yakında buna bir çözüm bulunursa harika bi otel olur. 14 yıl önce
    Das mit dem guten kaffee kann ich bestaetigen. Und wlan geht auch super dort. 14 yıl önce
    Guten Kaffe gibt es in der Wunderbar ! WMF presto ! 15 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN