info@mekan.com

Club Ortakent Hotel

4
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Bodrum'a gelip ortakent'i gormeden gitmeyin derim :) 13 yıl önce
    Arkadaşlar 22-26 ağustos arası esim ve iki kızımla birlikte süit odada konakladım. ben de yorum ları okudum şunu söylemeliyim ki 3 yıldızlı bir otele ve ödediğim ücrete göre otel gayet güzel 5-6 yıldır aynı otelin müdavimi olan insanlarla tanıştım restoran,şef,restoran ve bar çalışanları gayet güler yüzlü odalar gayet iyi otel konumu iyi didim tur personeli (alper bey) bizi kapıda karşıladı tatil boyunca günde 3-4 kez memnuniyetimizi sordu animasyon şefi (hakan bey) sayesinde güzel bir tekne turu yaptık otelde 5 yıldız konforu aramak yanlıştır fakat verdiğiniz paranın karşılığını alacagınızı tahmin ederim. otelin bence tek eksiği temizlik personelinin yetersizliği. önümüzdeki yılda tekrar gitmeyi düşünebileceğim bir otel. 13 yıl önce
    Çalışanlar hepsi çok ilgililer ancak otel vasat maalesef. biz 11 aylık kızımla gitmiştim hemen bebek yatagını getirdiler, otel yemeklerinden yiyemediği için odamda be bişiyler hatırladım, elektrikli ocak, elektrikli su ısıtıcı verdiler, bayan bi yöneticileri var adını unuttm cok yardımcıydı, calısanlarda öyle, ama otelin kendisi maalesef vasattı.
    ayrıca havuz bir cok gördügüm otele göre cok temizdi, kızımı gonul rahatlıgıyla soktum..
    ama otel denize sıfır geçiyor, ama bana göre uzun bir yürüyüş yolu var, sahildeki alanı cok dar sezlong bulamıyorsunuz, tüm sahil güzel ama nedense bu otelin önü taşlık metal bir iskele ile yuruyup girebiliyorsunuz.. yemekler 3 günlük menü dönüyor, her sabah yumurta sadece..
    bir daha aynı oteli düşünmem..
    13 yıl önce
    Sts otelden iki gün önce geldim.. ilk önce otel personelinin güler yüzlü olması sizi karşılaması mükemmel, odaların temizliği hergün yapılıyor extra birşey isterseniz hemen hallediliyor, havuz temizliği hergün yapılıyor ve deniz sahiden mavi bayrak akvaryumda yüzüyorsunuz sanki..... yemek konusuna gelindiğinde ilk önce sabah kahvaltısında öğle ve akşam yemeğinde sizi gülen yüzüyle karşılayan bir şef var teşekkürler şefimize herkesle tek tek ilgilendiği için.. yemeklerde ve yemek yenen bölümde eksikler var... yemeklerde biraz daha çeşit gerekiyor, et yemeklerine biraz çeşit lazım zeytinyağlı yemekler mükemmel.. 13 yıl önce
    Burda babadan restoranı var kavurması ve pilavı çok güzel 13 yıl önce
    20 yildir tatilimden çalan trafik isiklarindan, bodrumu kurtaran belediyeye tesekkkurler 13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN