info@mekan.com

Coffeetopia

4.8
Toplam 14 Üye

İşletme Yetkilisine Mesaj Gönder

 
Gezenler Kulubu
45 Yorum 65 Takipçi
Gezenler Kulubu Coffeetopia'ya bir resim ekledi 9 yıl önce
Ayla An
6 Yorum 1 Takipçi
Coffeetopia'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bir mekanı sevmem için sadece lezzet, dekorasyon değil çalışanların ilgisi de çok önemlidir. Coffeetopia daha içeri adım atar atmaz sizi güler yüzle karşılayan çalışanlara sahip. Bu nedenle direkt artı puanı alıyor. Yoğun ve sıcak bir gün içerisinde gittiğim için ice latte aldım. Tabii her kahvesever gibi lattenin bol sütle kamufle edilmiş kahve olduğunu bildiğimden içten içe "aslında bu güzel kahvelerini tam olarak deneyemedim" diye huzursuz olmuş olsam da 450ml devasa şişesi ve tatlı sunumuyla ice latte beni gayet mutlu etti. En kısa zamanda tekrar gidip hem vitrinde görüp gözümün kaldığı tatlılarını hem de deneyemediğim kahvelerini deneyeceğim. Yolu Sirkeci/Eminönü'nden geçen herkese tavsiye olunur :)"
Merve Arınık
3 Yorum 1 Takipçi
Coffeetopia'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"@mekancom kahvekulubu sayesinde kesfettigim, serif basaran'in anlatimiyla daha da guzellesen mekan. kahveleri gercekten harika. sadece yolunuz dusunce degil, ozel olarak kahve icmeye gidebileceginiz bir yer"
İko Keşifte
209 Yorum 86 Takipçi
Coffeetopia'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"#mekancomkahvekulubu ile ikinci etkinliğim burası oldu. Bu etkinlikte bulunduğumuz için bence çok ama çok şanslıydık. Mekan sahibi Şerif Başaran kahve konusunda bir duayen. Barista ve kahve eğitimleri veriyor, SCAE (Avrupa Nitelikli Kahve Derneği) tarafından düzenlenen kahve yarışmalarında jüri olarak aktif görev alıyor. O kadar güzel şeyler öğretti ki bizlere kahveye olan merakımız daha çok arttı diyebilirim. Dört çeşit çekirdekle cupping (tadım değerlendirmesi) yaptık. Gövde özelliğinin nasıl belirlendiğini ve asiditesi yüksek olan kahvelerin daha değerli olduğunu öğrendik:) Kendi çapımızda puanlamaya çalıştık:D Kahvelerin yanında gelen tuzlu ve tatlı çeşitlerin hepsi çok güzeldi. Benim gözüm döndü hatta:) Hangisinden yiyeceğimi şaşırdım, gerçekten çok lezzetliydiler. Kahveden iyi anlayan bir arkadaşım -kaliteli çekirdek mide ağrıtmaz- demişti de inanmamıştım:). Nereye gitsem latte içer yine de midem ağrırdı, sade içtiğim kahvelerin ağrısından söz etmek bile istemiyorum:) Ama burada içtiğim filtre kahve gram ağrıtmadı, arkadaşımın sözü doğrulanmış oldu:D Mekan personelinin de çok güleryüzlü olduğunu belirtmeliyim, başka yerlerde olmayan en önemli özellik. Burası benim bir numaralı 3. dalga kahvecim oldu. mekan.com'a bana bu şansı verdiği için çok teşekkür ederim:)."
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN