info@mekan.com

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

3.8
Toplam 4 Üye

YORUMLAR

    Otel çok güzel. odalarda merkezi sistem klima olmasa daha iyi olacaktı. 12 yıl önce
    Kısa bir hafta sonu tatili için Mayıs ayı başında eşim ve oğlumla geldik. Diğer yorumları okuyunca bir miktar şaşırıyorum, çünkü biz bunların neredeyse hiç yaşamadık; belki de burada veya benzeri sitelerde yazılan uyarıları dikkate aldılar.
    1. Tüm otel çalışanları, inanılmaz güler yüzlüydü, hepsine teşekkür ediyorum.
    2. Otel, sanırım eski bir otelmiş ama yenilenmiş, mefruşatları yeni ve temiz. Otel odaları klasmanına uygun, temiz ve bakımlı.
    3. Havuz biraz daha büyük olabilirdi ama bahçe düzenlemeleri, su kaydırakları, snack kafesi, havuz barı gayet güzel.
    4. Çocuk kulübü ve havuzu var ve kullanışlı.
    5. Plajdaki düzenlemelerini az buldum. Tente vb. aksamlar daha iyi yapılabilirdi.
    6. Yemekler klasik, bol çeşitli ama pek de lezzetli olmayan otel yemekleri.
    7. Biz Mayıs ayı başında gittiğimiz için, gece animasyonları yoktu; gündüz de katılımcı olmadığı için pek bir şey olmadı. Ben zaten pek sevmediğim için, bu sessizlik hoşuma gitti. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.
    12 yıl önce
    Hotel çalışanlari guler yüzlü yemekler icecekler on numara spa si hic iyi degil 12 yıl önce
    Güler yüzünüz evimizi aratmadı..teşekkürler 12 yıl önce
    Otelin çalışanları güler yüzlü ve ilgili,pozitif insanlar.yemekler mükemmel,otelin dizaynı ve odalar güzel,ekonomik açıdan da ideal,şiddetle tavsiye ediyorm 12 yıl önce
    Bos bos oturuyoruz 12 yıl önce
    2012 yılı itibariyle yenilendiğini duyuran oteli bir de benden dinleyin.
    Basık ve sürekli insan, yağ ve et kokan bir yemekhanesi olduğunu belirterek başlamak istiyorum. (vejeteryanlara kesinlikle önermiyorum). Menüsü zengin ancak o kadar karışık bir yemek dizilimi var ki elinde tabakla yemekhanenin içinde dönüyor, sürekli birileriyle burun buruna geliyorsun. Yemeğe 5-10 dk erken gelir ya da geç kalırsan şansın yok, direk kapıdan geri çevriliyorsun:) Çalışan personelin geneli kaba, yeterli eğitimi almamış, sizinle her an münakaşaya girecek potansiyelde (ki örneklerini bizzat gördük). Bar, lobi ve pastane kısımlarında çalışanlara sözüm yok, çoğu güleryüzlü, seviyeli ve daha kaliteli.
    Otelin genel temizliği orta seviyede. Odaya bakan personelin üstünkörü yaptığı temizlik, her gün (abartısız söylüyorum) odayı dağınık bırakıp gitmesini saymıyorum :)
    Denizi sürekli dalgalı ve ince kumdan dolayı kirli bir görünüme sahip. Yüzme bilmiyorsanız uğramayın bile. Havuzu kullanmadığımız için yorum yapamıyorum. Geçerken gördüğüm kadarıyla temiz görünüyordu. Teknik servis diye birşey hiç beklemeyin, 6 günlük tatilimiz boyunca bozuk olduğunu gördüğümüz bir kaç aksaklığı defalarca dile getirmemize rağmen yaptıramadık . Çoğunluğu rus turist. Bakışınız nasıldır bilmiyorum ama oldukça gürültülü insanlarla birlikteydik. Eğlence&animasyon konusuna gelince; havuzda su topu haricinde sahilde sanırım yine toplarla birşeyler yapıyorlardı, Ancak sürekli top kaybolduğu için personelden azar işiten yerli misafirleri gördükten sonra gerisini görmeye gerek kalmadı. Akşamları daha tatmin edici, ister anfi tiyatroda günlük animasyonları izleyin, ister elinize içeceğinizi alıp daha sakin müzik yapan bölüme geçin.
    Bu kadar sözden sonra özetle diyebilirim ki 5 üzerinden 3 verdiğim otelin puanını düşüren en büyük etken personel. Bu kadar emeğe, masrafa yazık. Gözümü, kulağımı kaparım tatilime bakarım diyecek genişlikteyseniz size iyi tatiller, ama benim tekrar tercihim kesinlikle olmaz. (merak edenlere...; çocuksuz, 2 kişiydik)
    13 yıl önce
    Merhaba. Otel girisi şık ama resepsiyon da ilgi zayif, neredeyse tum personel asik yuzlu, yemekler fena digil, klimalar sure ayarli o nedenle otel cok sicak. Odalarda klima suresini takip etmezseniz, pisersiniz. Ama odalar temiz. Ancak temizlikci kalitesi dusuk, sabah sesleri cok yuksek koridorda dolasiyorlar, sefleride ayni.
    Otel aile agarlikli yabanci turist kalitesi fena digil. Otel yonetimi ilgisiz. Animasyon ekip cok kotu, disaridan gelen gosteri ekipleri guzel, personel egitimi yapilmadigi kesin. Bu otele fiyatlar dusukse gidilir. Aksi taktirde cok memnun kalmazsiniz. Bunlarin disinda bircok puruz var ama tum otellerde var zaten bunlar. Crystal hotel tat beach.
    13 yıl önce
    Gece hayatı sıfır ama görkemli bir otel yemekler ise idare eder... 13 yıl önce
    Yemekler pek iyi değil 13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN