info@mekan.com

Iberostar Bellis Hotel

5
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Horse riding and small zoo 13 yıl önce
    Cocktails : Fruit Punch for girls & Evergreen for men ! Great cocktails ! 14 yıl önce
    Excellent guest relations and welcome service at the front desk, corner suit is great, may be becausr of the early season but the hotel is just peaceful and silent 14 yıl önce
    Bo otelde geçen sene eşimle balayında kaldık. öncelikle rezervasyonumuzu yaparken bungalow deemize rağmen bizi ilk gün otel alanının tamamen dışında , eskiden personelin kaldığı küçüçük odalara almaları oldu. odaya girdiğimizde iki adet tek yatak ve üçüncü bir ek yatak olduğunu gördük. yani oda kesinlikle bizim için hazırlanmamıştı. seyahat ecentemizi arayıp hatanın düzeltilmesini istedik ama otel çalışanlarının tutumu çok kötüydü. nihayet bir gün sonra düzeltmeyi kabul ederek bizi gerçek bungalowlara aldılar ama orada da çift kişilik bir yatak vermediler.
    yemekler genelde güzeldi ve boldu. ancak 5 gün kalmamaıza rağmen bir gün bile a la cart da yemek yiyemedik. saat 3,te insanların üst üste çıkıp rezervasyon yaptırdığı yerde rezervasyon yaptıramadık.
    diğer büyük problemse temizlik. odalar temiz görünüyor ama havuza güenmeyin. 5.günün sonunda ben de sinüz,it eşimde de kulak iltihabıçıktı. gittiğimiz doktor havuz suyundan kaynaklanabileceğini söyledi.
    otelin yeşil doğasının yanında en güzel yanı animasyonu, gerçekten çok başarılı bir ekip, onlar da olmasa ne yaprdık bilmiyorum.
    18 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN