info@mekan.com

Işıl Club Bodrum Hotel

3
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Sakın gelmeyin içkileri berbat ve cimri yemekler irenç. temizlik ve çalışanlar iyi ama 12 yıl önce
    Buraya gelirken bir daha düsünün derim, ozellikle ets ile gelmeyin. otelde toplanti var diye sacma bir oda verdiler, extra yatakta yatmak zorunda kaldik. yemekler 3 öğünde cok zayif. 13 yıl önce
    Işıl clup te yemekleri çeşitlendirirler sahili büyütür ve şezlong sorununu halleder sivri sineklere çözüm olarak sineklik taktırırlar ise bölgenin en güzel oteli olma yolunda süper bir personel var tertemiz bir tesis tebrikler 13 yıl önce
    Cost benefit ratio is low! heryer havlu dolu, sezlonglar kimse olmadan doldurulmus, very congested, yemekler kotu! gelmeyin bence 13 yıl önce
    Bu tesise 2011 eylül ayında ilk defa gittik, memnun kaldığımız için bu sene de haziran ayında ilk tatilimizde burayı seçtik. öncelikle akvaryum gibi muhteşem bir denizi var, denizin üstündeki 10-15 kişilik küçük iskelelerde rahatça güneşlenebiliyorsunuz.
    yemekler şahane, bütün gün yiyecek birşeyler var, tüm personel güleryüzlü, ilgili, servis iyi. animasyon ekibi sıcakkanlı, eğlenceli, akşamları 1 saatlik hoş gösterileri oluyor.
    odalar ferah modern dekorasyonlu ve temiz.
    bu tesiste bizi sadece bu sene sinekler rahatsız etti, gece klimayı açıpuyuyamayacağımız için balkonu açtık ve sineklerden uyuyamadık. yanınızda sinek tableti götürmeniz lazım.
    genel olarak değerlendirmek gerekirse, seneye bir daha gidebiliriz...
    13 yıl önce
    Le soir c'est plus sympa à l'étage mais il faut attendre que les guêpes soient couchées 13 yıl önce
    Ben ve eşimin görüşüışıl club adlı tesisin aldıgı paranın %20sini bile haketmemesi.
    gerek ets gerek internetten yaptıgımız arastırma (otelpuan) kalan müşterilerin cok memnun oldugu, denizin cok güzel oldugu, yemeklerin çeşitliliği ve güzelliği..
    18temmuzda ayak basana kadar bu gibi olumlu yorumlarla mutlu bir şekilde işletmeye gittik..ama yorumların abartılı oldugunu ilk gün hatta ilk saatlerde anladık..
    odaya girdigimizde agır bir tuvalet kokusu vardı, temizlettirdigim halde 1 hafta boyunca yinede o koku kendini hep tekrarladı..
    otelde şezlong sorunu var, millet sabahın körü uyanıp havlu seriyor, hem havuza hem deniz tarafına havlu bırakıyor bazen denize girmesede gün boyu o havlu orda duruyor.bu tabiki müşterilerin ayıbı ama esas komik olan, görevliden istendinde üzerinde havlu bulunsun bulunmasın şezlong alıyor bi yerden size getiriyor. denize giriyoruz bi cıkyoruz şezlong gitmiş, soda almaya vs. gidiyoruz geliyoruz şezlong gitmiş..
    yemekler hiiiiiç abartıldıgı gibi güzel degil çeşitlilik sıfır! ben gurme degilim ama bir agız tadım var. bulamaç gibi yemekler ben resmen aç kaldım. sürekli aynı yemekler size buradan sayabilirim, giden olursa zaten 1 hafta onları yiyerek hatta yiyemeyerek gecirebilirler.. bu arada arıların istilası da kaçınılmaz masa bulup otursanız bile arılardan yemek yiyemiyorsunuz..
    acıkçası 2. gün ets rehberine gidip bu oteli neye göre önerdiklerini sordum, gercekten verilen paraya degmeyen haketmeyen bir otel. oda bizi haklı buldu, hatta 6 oda gelse 4 odanın transfer istedigini biraz iyi tatil yapan insanların burayı hiç ama hiç begenmedigini ve bu parayı haketmedigini söyledi...
    animasyonda cok yetersiz.. kısacası1 hafta için 4000tl havaya attıgımızı düşünüyoruz.. artık gerisi size kalmış. ama otelin kendini ya cooook düzeltmesi yada fiyatını hakettiği yerlere indirmesi lazım.
    13 yıl önce
    Merhaba temmuz başıışıl club'da kaldık. ets görevlisine fotoğraflardan oteli beğendiğimi söyleyince, voyage, rixos ayarında merak etmeyin dedi. ama maalesef aynı ayarda değil ama fiyatları bu otel gruplarıyla aynı sebebini hala anlamaış değilim. gideceklere fikir vermesi açısından iyi ve kötü yanlarını yazmak isterim.
    iyi yanları: denizi çok güzel, balıklarla yüzüyorsunuz özellikle öğleden önce çok temiz oluyor. otel temizliği iyi, odalar en iyi yanı oldukça ferah ve kullanışlı (biz ana binada kaldık). sahili çok küçük fakat 8 gibi sezlong bulabiliyorduk. sanırım diğer insanlar platformları tercih ettiğinden.
    kötü yanları: en başta tabiki yemekleri. ben bu kadar pahalı bir otelde bu kadar vasat yemekler olabileceğini gerçekten tahmin etmemiştim. çeşit çok az. hergün aynışeyler. et zaten az çıkıyor onda da kuyruk beklemek lazım. sebze yemek isteseniz bütün yemekleri kremalı yapıyorlar. ye yiyebilitsen. kremalııspanak, kremalı kabak, kremalı karnıbahar kremalı vs. vs. bir gün gerçekten yiyecek birşery bulamadık ve salata yedik. tatlıları oldukça vasat. türk tatlısı yok gibi bişey. turistlere yönelik krem şantili acayip tatlılar var biz daha baklavaya rastlamadık. lütfedip bazen şekerpare koyuyorlardı o kadar. meyve çeşitleri çok azdı. karpuz, bazen kavun ve pörsümüş portakal, kiraz, erik,kayısı vs. göremedik. üstelik restoran kısmıçok kötü planlanmış .masalar yetersiz. yemek başlar başlamaz masaya oturmanız lazım yoksa boş masa bulmanız imkansız yemeğin sonunda gitmeniz lazım oturmak için. garsonlarda birkaç tanesi hariççok baygındı. masayı temizlemeleri çok uzun sürüyordu, bardak getirseler çatal yok, çatal getirseler peçete yok, tek tek istemek zorunda kaldık her seferinde. alakarttan balık olanı denedik idare ederdi. köy kahvaltısını hiç denemyin alakası yok köy kahvaltısıyla. 3. sınıf loknatalardaki serpme kahvaltının aynısıydı. rezervasyon yaptrımayın boşuna. ayrıca salataları restoranın dışına ızgaraları içine yerleştirmişler. ekmek almaya giderseniz ızgara dumanındna göz gözü görmüyor ve sizde çok fena et kokuyorsunuz. yeni başyana personelleri iyi eğitememişler. havuzbaşında çalışan birine tuvaleti sordum bilmiyorum, başka birilerine çok basit şeyler sorduk bilmiyoruzm dediler. animasyon çok vasat. akşamları bir canlı müzik grubu var evlere şenlik. hergün aynışarkılar ve hep yabancı bir tane türkçe şarkıçalmadılar. turistlerin daha çok eğlenebileceği biryer. bu fiyata bir daha gidermiyim asla. bu paralara çok daha iyi yerler var.
    13 yıl önce
    Si tu as le moindre problème demande tamer, il est le monsieur relations publiques de l'hotel. 13 yıl önce
    Çok keyifli bir otel... 13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN