info@mekan.com

Limak Thermal Boutique Hotel

5
Toplam 7 Üye

İşletme Yetkilisine Mesaj Gönder

 

YORUMLAR

    Ormanlarla cevrili, hem istanbula yakin hem ruhen uzak.. 1 gunluk kacislar icin ideal! 12 yıl önce
    Spa ve masaj keyfini burda mutlaka denemelisiniz. ;) 12 yıl önce
    Servis iyi, dis havuz sicakligini defalarca soylememize ragmen termal su sicakliginda degil. 12 yıl önce
    Sahane bir ekip car. herkes inanilmaz guleryuzlu ve ilgili. cok otelde kaldim ancak limak bambaskaydi. cok tesekkurler. 12 yıl önce
    Reis çok geziyon 13 yıl önce
    Eşimle beraber 11-12 şubat tarihinde dinlenebileceğimiz bir haftasonu geçirmek üzere bu otele gittik. Öncelikle otele ulaşım kolay, resepsiyonda bir sorun yaşamadık. Odamız resepsiyonun bulunduğu binanın dışındaki diğer binadaydı. Gayet güzel temizlenmişti. Bizi odaya getiren görevli klimayı ayarlayıp, havanın soğuk ve karlı olması sebebiyle ısınmasının biraz geç olacağını söyleyip gitti. Gerçekten de öyle oldu. Oda zaten çok soğuktu, biz klimayı açık bırakıp termal bölüme gittik, geldiğimizde oda ancak ısınmıştı fakat banyoya hiç etki etmemişti. Banyoda biraz üşüdük. Otelin bence şikayet edebileceğimiz noktalarından en önemlisi bu. O da biraz mevsimden kaynaklanıyor sanırım.
    Diğer birkaç nokta ise otel terliklerinin altının kayıyor olması. Biz dahil pek çok insan düşme tehlikesi atlattık. Bu durumu spa görevlisine ilettik. Gayet iyi niyetle karşıladı. Durumu düzelteceklerini söyledi.
    Bizim dikkatimizi çeken üçüncü nokta ise termal havuzun orda su sebilinin olmamasıydı. Daha önce Bursa'da kaldığımız termal tesiste su bulunmaktaydı ve su kaybettiğimiz için sürekli yararlanmıştık. Burda ücretli olması bizi rahatsız etti.
    Tüm bunları bir yana bırakırsak, otelin mimarisi, tarihi dokusu, şıklığı, akşam yemeği, yemekteki fasıl, kahvaltı, güler yüzlü hizmet, saygılıçalışanlar her şey çok güzeldi. Özellikle de hem açık hem kapalı termal havuza bayıldık. Şubat ayında bir yanda karlar, bir yanda ılık havuz keyfi harika bir deneyimdi. Hamam da sauna da beklediğimiz gibiydi. Havuzun büyüklüğü derinliği çok idealdi. Çocuklar da rahatlıkla girebiliyordu. Görevliler sürekli ellerinde bir sepet bone, havuzdaki bayanlara takmaları için kibarca bone uzatıyorlardı. Bu uygulamayı gereksiz bulduk açıkçası, çünkü boneler kaliteli değildi. Saçımızda durmuyordu. Umarım bir "butik" otele yakışır şekilde bu ufak tefek denilebilecek detayları düzeltirler.
    Bizim tekrar kalmak istediğimiz ve tavsiye ettiğimiz bir tesis ve çok güzel bir haftasonu oldu limak termal..
    13 yıl önce
    Bir yer bu kadar guzel olabilir, hele ki karlar altinda.. essiz hizmet, yuksek kalite, dogruya dogru yuksek maliyeti bir dakika bile dusundurtmeyecek bir ortam. tebrikler limak 14 yıl önce
    Ataturk ilk yeniletip kaldigi hotel, limak grubu restore etmis, guzel bir butik otel. 14 yıl önce
    Otel tasarrufta; minimum personel, minimum ortak alan isitmasi, eskimis bornoz ve havlular, ama manasiz astronomik fiyatlar aynen devam. 14 yıl önce
    Eşsiz güzellikleriyle dinlendirici bir yer 14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
  • Organizasyon Mekan Tipi
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN