info@mekan.com

Marmaris Resort & Spa

4
Toplam 1 Üye
  • 0 (252) 467 01 10 , 0 (252) 467 01 28
  • Hisarönü Mah. Hisarönü Köyü Çubucak Mevkii Marmaris / Muğla
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Eşim ve 2 yaşında kızımla 1 haftamızı gecirdik bu otelde. Genelde memdundum ortam çok iyi herkes kendi halinde, ağırlıklı turistti zaten. Animasyonu güzeldi, çocuklar için güzel alternatif eğlenceler var. Alanı oldukça geniş gez gez bitmiyor otel.
    Yemeklerde iyi fena değildi kimsenin aç kaldını sanmıorum. Denizi temiz güzel azıcık balıklı ama rahatsız etmiyor. Ben indiirimli fiyattan gitmiştimki o fiyatı eder fazlası yersiz derim. Kısaca bizi memnun etti konum olarak çok diyebilirim etrafa bakınca başka otel ev bişey görmüyorsunuz deniz orman ve siz daha ne olsun.
    13 yıl önce
    Hersey oldukça güzel, sadece tesis biraz fazla büyük. Yemekler kotu diyenler herhalde her gün kanaat lokantasında yemek yiyorlar. Yemekler de basariliydi. Balik doner Kebab tavuk hepsi tastamam. 13 yıl önce
    Bu yıl haziran sonunda kaldığım otele korku ile gittim.kötü olduğuna dair duyumlar almıştım.
    otel eski.beş yıldızlı bir otelde olmaması gerekli eksiklikler yaşıyorsunuz.genelalandaki tuvaletler bakımlı değil.pis diyemiyeceğim çünkü sık sık temizleniyor.fakat yeterli değil.
    odalardan bazılarıçok eski.iyi bir odaya verilmemiz için ısrarcı olduk.yeni odalar iyi idi.
    otelin en olumsuz yanı de-lüx ve normal olarak ikiye ayrılması idi.de lü odalar da hiçbir sorun yok.yer olmadığı için orada kaldık.(şanlı idik)
    yemek alanlarıçok karışık farklı masalardan çatal bıçak tuzluk toplamak zorunda kaldı.
    tüm bunlara rağmen konumu harika.denizi çok güzel...çokta sinirimi bozmasına izin vermediğim için bahsettiğim eksikliklerin güzel bir tatil geçirdim.
    13 yıl önce
    Tek kelime ile hayalkiriklii..sifirin altinda hizmet kalitesi ve musteri memnuniyeti anlayisi... 13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN