info@mekan.com

Mavi Liman Restaurant

2.1
Toplam 24 Üye
  • 0 (232) 259 35 11
  • Rami Yeni Mah. İnciraltı Cad. No:187 (Otobüs son durağı) Balçova / İzmir
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Denizin üstündeki minderlerde bira patates keyfi yaparken mükemmel manzarasıyla tıkır tıkır geçen balıkçı teknelerinin sesi gün batmadan buradan kalkmam dedirtiyor... 12 yıl önce
    Kalite yok yemekler mezeler.kötü ve sınırlı.ilk ve son 12 yıl önce
    Murat E.
    1 Yorum 0 Takipçi
    sakın bu açık büfe saçmalığına inanmayın. sıradandan da kötü bir serpme kahvaltı. neden açık büfe yazıyor diye sorduğumuzda "sitede yazıyor kışın serpme kahvaltı yazın açık büfe" cevabını alıyorsunuz. soğuk bir günde uzaktan gittik yiyelim bari dedik. "hatamız yorumları okumadan alım yapmamız oldu"
    ocak başı gibi bir yere oturduk. bir yanımız yanıyor. diğer yanımız üşüyor. 1 eleman var her yere yetişmeye çalışan. çay bitiyor yüzümüze bakan yok. adeta bir an önce gitseler gözüyle bakılan insanlar hissettik kendimizi. Bir daha mı... ASLA...
    12 yıl önce
    Idil P.
    1 Yorum 0 Takipçi
    1gün önceden arayıp yarın sabah kahvaltıya gelmek istediğimi söyledim.
    sabah saat10da mavi liman restauranttaydım lakin daha personel dahi yeni gelmişti. sadece çay ocağında bir personel vardı. Kahvaltının içeriği yazıyor (açık büfe). ama bırakın açık büfe kahvaltıyı önüme gelen kahvaltı şudur zeytin, peynir, salam, tereyağ ve buz gibi bir çay :)
    Rezillik bunun bi açıklamasını bekliyorum !!!
    13 yıl önce
    I_Smile ..
    1 Yorum 0 Takipçi
    Aşağıda yazacaklarım insanların benim gibi mağdur olmamaları adına yapılmış bir derlemedir. Yine bir fırsat sitesinden aldığımız kuponları kullanmak üzere gittiğimizde bizzat yaşadığımız olaylar bütünüdür.
    1. İlk olarak rezervasyon yaptırıp gittiğimiz mekanda girer girmez kişi başı 3 TL ödeme yapmamız istendi. Sebebini sorduğumda lokanta olarak bunu alıyoruz dedi. Ben de ilanda böyle bir ödemeden bahsedilmediğini söyledim. Yetkili hanımefendi bana rezervasyon yaptırırken söylediğini iddia etti. Fakat böyle bir şey söylemediğini söylediğimde "Kusura bakmayın benim hatam denildi." Fakat 3'er TL (Toplam 12 TL) bizden tahsil edildi.
    2. Mekana girer girmez kupon numaralarımız alındı ve işlendi. Daha bize hizmet sunulmadan kupon numaralarının verilmesi dayatıldı.
    3. Fasıl olarak bahsedilen şeyin sadece org çalan bir çalgıcı olduğunu mekana gire girmez farettik. Yani fasıl yoktu ve olmadı. FASIL YALANDIR.
    4. Gelen meze tabaklarındaki mezeler malesef bayattı, kullanılan yoğurt ekşimekten öteye geçmiş, hatta kokuyordu. Bu durumu belirttiğimizde mezelerin günlük yapıldığını ve bir problem olmadığını söylediler. Ben de o günkü mezelerin hangi gün yaptıklarını tekrar sordum. Gündüz yapılmıştır hava sıcak belki ondan ekşimiştir gibi ilginç bir mazaretle karşılaştık. Cidden çok komikti.
    5. Mekanda çalışan elemanların servis elemanı olmaktan öte ellerinde sigarayla dolaşan tipler olduğunu farkettik.
    6. Sipariş olarak verdiğimiz balıklar cidden çok küçüktü. Küçük bir çocuğun yiyebileceği bir büyüklüğü vardı malesef.
    7. İçecek olarak talep ettiğimiz rakının tadı tuhaf geldi. Huzursuzlandım. Daha sonra bir garson elinde bir rakı şişesiyle gelip "Size rakı takviyesi yapacağım dedi". Elindeki şişeyi gösterip "ilerdeki masadan rakıyı görmek istediler" dedi. Ben de adı ne diye sorduğumda. "Baba Rakı" dedi. Burgaz Rakının ürünü dedi. Hayatımda ilk defa böyle bir rakı ismi duydum. Piyasayı araştırdım böyle bir rakı markasına henüz rastlamadım.
    Yukarıda sıraladığım herşey birebir gerçektir. Zaten 4 kişi gittik. Malesef mekan hayatımda gördüğüm en berbat, en özensiz mekandı. Şöyle ki mekanın sahil tarafını kullandık ve masa örtüsünde kuş pislikleri vardı. GArson geldi göz göre göre kuş pislikleri ile dolu masada çatal ve bıçakları herhangi bir peçete bile kullanmadan masaya koymaya kalktı ki bu durum cidden bir mekan için rezillikte son noktadır.
    Mekan konum olarak süper bir yerde olmasına rağmen hizmet açısından rezilden bir adım bile iyi değildir.
    13 yıl önce
    Ali Ç.
    1 Yorum 0 Takipçi
    işletmecilerin bu kadar saygısız olduğu bir yerdaha görmedim istenilen hiçbirşeyi getirmediler bira bitmiş ve daha neler neler kimseye tavsiye etmediğim gibi aldığım diğer 10 adet biletide kullanmadım yemek yenecek yer değil kesinlikle tavsiye etmem...
    13 yıl önce
    612454
    1 Yorum 0 Takipçi
    merhabalar ,
    Daha önce arkadasım ile kahvaltıya gıtmıstım.Deniz kıyısından inanilmaz bır kahvaltı keyfı yapmıştık .Biz memnun kaldık umarım sizlerde memnun kalırsınız : )))
    13 yıl önce
    Çiçek Özdemir
    2 Yorum 0 Takipçi
    bu mekan hakkında daha önceden görüş bildirmiştim.
    mezeler güzeldi.
    limitsiz içki dedikleri iki saat bile sürmedi
    alkoller adı sanı bilinmeyen alkollerdi.
    13 yıl önce
    158476
    3 Yorum 0 Takipçi
    denize sifir olmasi iyi fakat servis yolun karsi tarafindan geliyor bir ruzgarliysa gittiginiz yer hic cekilmez 13 yıl önce
    Ferah H. G.
    1 Yorum 0 Takipçi

    1 ( bir ) .berbat ve saygısız bir restorant
    13 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN