info@mekan.com

Melissa Garden Hotel

4
Toplam 1 Üye
  • 0 (242) 725 60 70
  • Rami Yeni Mah. Akınlar Mah. Deniz Cad. (Dinler Bahçesi Karşısı) Belek Serik / Antalya
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Yemekleri ve eglencesi ile tekrar tercih edebilecegim bir otel. 12 yıl önce
    Sakın gelmeyin:) 12 yıl önce
    Kusursuz ekibiyle, güleryüzü ve fevkalade hizmetiyle tercih etmeniz gereken bir otel. gerçek anlamda dinlence ve tatil arayanlara önerilir. masaj ve spa hizmeti bölgenin en değerlisi. 5 yıldız ;) 12 yıl önce
    Hizmet süper. hersey 5 yıldız.. yemekleri çok lezzetli çalışanlar güler yüzlü.. terepistler masajları gayet profesyonel..teşekkürler 12 yıl önce
    Pansiyon tadinda bir tatil gecirmek isteyenler icin guzel bir otel fazlasiyla dogal ortam var kapi girisinin onunde inekler geziyor okadar dogallik akiyoo :d 12 yıl önce
    Rezillikk baska bisey deil :)) 12 yıl önce
    17-09/21-09 2012 tarihlerinde eşim ve kızımlagittiğimiz otelden ayrılmak istemedik.çalışanlar cana yakın,güler yüzlü,odalar her gün temizleniyor çarşaf ve havlular değişiyor,havuza plaja giderken tertemiz tiril tiril havlular, güzel yemekler bir defaya mahsus a la carte restaurant'ta yemek ben kiremitte güveç'i tavsiye ederim.havuz çok güzel, temiz, su kaydırağı yetiyordu zaten,plaj sabah 10'a kadar 15 dakikada bir, ondan sonra yarım saatte bir servisle sadece 4 dakikada deniz desiniz,eksileri de var tabii animasyon ekibi zayıf,çocuk kulübü var ama yok maalesef,bir de plastik bardak ...
    ama ödediğimiz fiyata daha iyisini de bulamayız zaten,tavsiye ederim.
    13 yıl önce
    Otel mimari olarak çok güzel yalnız yeme ve içme problemli. Çeşit az ve genelde dondurulmuş gıda kullanılıyor. Tatlılar aynı tür hamurun farklışekillerde tatlandırılmış hali, meyve yok denecek kadar az.
    Yiyecek ve içicek materyallerine gereken hijyen gösterilmiyor. Makinaya sok çıkar metodu ile yıkanıyor sanırım çünküözellikle cam bardaklar kireç lekesi içinde idi. İçecekler bol sulandırılmış halde veriliyor. barmenlere özellikle rica etmezseniz sulandırılmış içki içiyorsunuz.
    Havuzlar büyük ve güzel ama havuz kimyasalları yeterince kullanılmıyor. animasyon bir iki bayan bolca göbek dansı yapıyor, bunun yanında animasyon şefi ve cihan biraz renk katıyordu. ama herşeye rağmen amacınız tatil yapmak ise yani tatile kilo almak için gitmiyor ve kardeşim bu kadar para verdim otel benim modunda değilseniz yani tatilde dinlenmek ve zevk almak amacınızsa bunu gerçekleştirebilieceğiniz bir otel.
    Belek'te ucuz ve eh işte bir tatil yapmak istiyorsanız bu otel aradığınız yer ama dediğim gibi öncelikli amacınız dinlenmek ve eğlenmek ise. hamamı mevcut güzel ve temiz aynışekilde sauna, odalar halı kaplı oldukça temiz ve konforlu, deniz biraz uzak ama o kadar önemli değil sürekli servis mevcut.
    Deniz nispeten sığ sayılır ve ince kumlu. birde tercih ederseniz 1. veya 2. kattan oda isteyiniz çünkü otelde tek asansör var ve tatilinizi asansör beklemek yerine merdivenleri kullanırsınız. benim tercihim fiyatlar ve kalite bu seviyede kalır ise aynı yöre için otelde konaklamış biri olarak tekrar tercih ederim. çünkü bahsetmiş olduğum şikayetler bu sezon için aşağı yukarı bütün oteller için geçerli idi.
    Malum ekonomik kriz dolayısıyla otellerde boşluklar vardı. bu boşlukları doldurmak için fiyatları geri çekmek zorunda kalan işletmeci maliyetleri kısmak süreti ile kar etme yoluna gitti. haklı olarak kar etmesi lazım ki sürekliliğini devam ettirmesin.
    13 yıl önce
    Eşim ve iki kızımla biz 21-27 temmuz 2010 temmuz tarihleri arasında bu otelde kaldık. otel gercekten güzel tek sorun içecekler ne olduğu belli değil, yemek cesitleri cok az ana yemek yok denecek kadar kötü, bunun yanında odaların temizliği cok iyi, 2 büyük ve iki küçük havuzu var birde kapalı havuz, personel cok güleryüzlü ve gercekten yardımcı oluyorlar. animatör tolga iyiydi, cocuk kulübü cok kötü hatta yok diyebiliriz, kaldığımız 1 hafta boyunca cocuklar aynı gösteriyi yaptı. cocuk kulübüne bakan kız ve diger animatör kız rustu ve hep ruslarla ilgileniyordu ve hareketleri hep yapmacıktı bence bir an önce bunların işine son verilmeli, birde gonzalez diye bir cocuk vardı onun ne iş yaptığını anlayamadık bile o otele animatör olarak bir tek tolga yeter, genel olarak söylemek gerekirse içecekler cok kötü, yiyecek bol ama kalitesiz, tatlılar güzel, temizlik cok iyi, havuzları güzel, personel çok iyi ve güleryüzlü. tekrar gidermiyim derseniz giderim 15 yıl önce
    geçen sene eylül sonunda tatil yapma fırsatını buldugum oteldir.bamtur vasıtasıyla gelmiş olup,tur oparatörünün aşırı tavsiyesiyle gelmiştim.
    dedigide çıktı,fazlası var eksigi yok.sezon bitmiş olmasına ragmen otel hınca hınc dolu idi.zaten otelde iki üç yıllık bir yapı olup,yeni ve gayet modern di.odalar,lobi,barlar mükemmeldi.tek kusuru;soft içecekler tozdan yapılmış olması,tüm içeceklerin otelin kalitesiyle ayrı orantıda tamamem ucuz ürünlerden olması,olkollü içecekler de dahil.yemekler fevkalade iyi idare edecek şekilde,tatlılar mükemmel çeşit boldu.
    en tartışılmayacak güzellik ise animasyon ekibinin çok iyi olması;saolsunlar sayesinde çocuklarımız ve biz çok eylendik.hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.
    15 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN