info@mekan.com

Rixos Premium Bodrum Hotel

5
Toplam 1 Üye

YORUMLAR

    Otelin kendisi, koyu, peyzaji vs guzel ama servis cook kotu. Bir sey istediginizde gayet gonulsuz ve yavas davraniliyor. Yazik... 14 yıl önce
    Rixos Hotel Series... Bodrum Premium, absolutely perfect... 14 yıl önce
    Guzel bir geceydi, Tesekkurler TezTour, Tesekkurler Rixos 14 yıl önce
    Bodrum'da tesisler antalyadaki gibi değiller. bu gercegi kabul ederek bodrum rixos'a temmuz 12 sinde 7 günlüğüne gittim. bu otel diger rixos zincirinden cok daha kalitesiz, yamacta kurulu, odada birşey unutursanız Allah kolaylık versin.
    Havuzlar çok kalabalık, nerdeyse tüm havuz merdivenleri sallanıyor, zar zor çıkıyorsunuz. odalar oldukça kalitesiz, mobilyalar eski, balkon büyük ama iki adet plastik sandalyesi var.
    Kendine ait adası var, günlük kullanım bedeli kişibaşı 100€ zaten çok pahalı bir ücretle gidiyorsunuz, bir de bu şekilde ücret talebi inanılmaz. ayrıca adada iki şezlong bir vantilatör var. otel açıkçasıçok eski, çok çok iyi bir revizyona ihtiyacı var.
    Odada uyurken kapıya rahatsız etmeyin yazısı asmassanız, çalışanlar direkt odaya dalıyor sabahın 9 unda, iki gün başıma geldi. kısaca fiyat performans çok çok kötü.
    Yemekler sıradan. 2. günde başka otele transferimi istedim ve diğer bir otele geçerek, kurtuldum. kimseye tavsiye etmem. özellikle antalya otellerine alışık olan ya da diğer rixos otellerine alışık olan tatilciler hayalkırıklığı yaşaması garantidir.
    16 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN