info@mekan.com

Zeynep Hanım Konağı

4
Toplam 2 Üye
  • 0 (342) 232 02 07
  • Rami Yeni Mah. Bey Mah. Atatürk Bul. Eski Sinema Sok. No:17 Şehitkamil / Gaziantep
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Otelin yeri guzeldi. Eski tas konaklarla dolu Bey mahallesindeydi ve merkeziydi. Otelin kendisi de bir konakti ve odalar genisti.
    Ancak, Otelin isletmesi cok zayifti, kesinlikle bir butik otel gibi degildi. Dekorasyon cok kotuydu, esyalar binaya hic uymuyordu. Avluda aluminyum masa ve sandalyeler vardi. Kahvalti salonu da kucuk ve isiksizdi. Odaya girer girmez nevresimlerin temiz ama burusuk oldugunu gorduk.
    Personelden degistirilmesini istedigimizde "Utumuz eski oldugundan iyi utulenmiyor" dediler. Yine de tekrar odalarimiza bakacaklarini soylediler. Yemek icin ayrilip dondugumuzde hicbirseyin degismedigini gorduk. Sinirimizi bozmamak icin uzatmadik.
    Havlular eski ve morarmisti. En ufak bir ince zevk yoktu mefrusatta. Odada kettle vardi ama poset cay - kahve sepeti bostu. Iki kisilik odaya tek fincan koymuslardi.
    Personel kibardi ama istedigimiz taninmis bir restorandan yer bile ayiramadilar. Rezervasyonu yapan biz oldugumuz icin grup arkadaslarimiza mahcup olmamuz da cabasi. Sonuc olarak muhtesem olabilecekken hayal kirikligi yaratan bir kalis oldu bizim icin. Neyse ki Gaziantep'in guzelligi bunu biraz telafi etti.
    13 yıl önce
    Muthis bir tarihi mahallede yer alan tas bir konak..odalari,temizligi ve calisanlarinin ilgisi on numara.. 13 yıl önce
    Harika bina rezalet dekorasyon..temizlik sinifta kalir,kahvalti ve fiyat ortalama 13 yıl önce
    Eskiden ermenilerin yaşadığı evlerin otele çevrilmiş hali.. hem sirin hem de otantik :) antepte kesinlikle tercih edilebilir.. 14 yıl önce
    Bulundugu bolge tarihi ve yenilenen evleri ile unlu. otelin altindaki magarada kahvalti yapabiliyorsun 14 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Otel Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN