info@mekan.com
Işıl Birengel

Işıl Birengel

655
puan
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
Kev Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Moda'nın en yenilerinden biri! Mekan geniş, ferah. Kahvaltı tabağı gayet lezzetli ve yeterli, bizim gibi bir de pancake tabağı isterseniz masaya sığamayabilirsiniz :) kahvaltı için veya sadece kahve içmeye gelinebilir. Servis biraz yavaş kalıyor -ve hatta siparisi dikkatli dinlemiyor-ama aceleniz yoksa sıkıntı da yok."
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
Meşhur Selanik Kuru Fasulyecisi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kurufasulyesi gayet lezzetli, cacık ve turşu da. Üzerine tahinli hayrabolu tatlısı yemeden kalkmak olmaz. Açık havada, güzel ve hızlı bir yemek için tavsiye ederim. Guleryuzlu servis de bir diğer artısı olmuş :)"
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
Forno'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Balat-Fener gezmekle bitmiyor, rahatlıkla enerji depolayacağınız yer Forno! Menüsü geniş pizza, pide, makarna... Pizzalar paylasilabilecek kadar büyük! Limonata kalmamıştı maalesef, hafta sonuna biraz daha hazırlıklı olmaları gerek :)"
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
Mavra Cafe Design Workshop'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Istiklal'in gürültüsünden kaçıp Serdar-ı Ekrem'e girdim ve müdavimleri sağolsun yine önünde boş yer bulamadım. Hamburgerini denedim bu sefer, gayet güzeldi. Ama bu fiyata çok daha iyilerini yedim. Tabi ki bazı yerlerde sadece yemeğe para vermiyorsunuz. Galata da bu semtlerden biri :)"
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
Mahatma Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Yeldeğirmeni'nde peşisıra açılan cafelerden en büyük farkı vegan olması. Ben şahsen etsever bir insanım ama zeytinyağlı veya hafif bir şeyler yemek istediğimde vejetaryan mutfakları tercih ediyorum. Renkli ve kedili ortamı güzel, önünde oturulacak yeri de epey geniş. Menüde çeşit çok olunca karışık tabak en iyisi dedim. Her ne kadar porsiyonlar gözümü doyurmasa da tadları güzeldi, hele ki ekşi mayalı ekmek ve humus ikilisinden bahsetmezsem ayıp olur :)"
Işıl Birengel
25 Yorum 12 Takipçi
The Barley'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Acara Sokak'ın yeni üyesi sokağı epey hareketlendirmiş. Bunda viski ve bira menüsünün sayfalarca olmasının etkisi büyük. Viskiden anlamam ama bu işin uzmanı arkadaşlarım single maltlardaki çeşitlilikten çok memnun. Biralarda da Japonya'dan Amerika'ya kadar uzanan alternatifler var. Yemekler de güzel gözüküyor ama hafta içi sakin bir zamanda deneyeceğim artık."