info@mekan.com
Istanbul Eater

Istanbul Eater

1405
puan
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Çimen Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kahvaltı için çok seçenek var, tatlıları harika görünüyor, yemeklerin sunumu ve lezzeti çok iyi! Üsküdar'da güzel mekan bulmak zor, terasta geç saate kadar oturabilirsiniz."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Afzelia Cafe Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Mekan güzel, arka bahçesi keyifli ama yemekler ve servis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :("
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Göze Sarıyer'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Yemeklerin ve tatlıların lezzetleri ve mekanın manzarası iyi fakat personel çok ilgisiz; yemeğin siparişi ve gelmesi için çok beklemek zorunda kalabilirsiniz."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
İstanbul'un En İyi Kahvaltı Mekanları listesini takip ediyor. 9 yıl önce
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Beşiktaş'taki En İyi Kahvaltıcılar listesinde Çakmak Kahvaltı Salonu için oy verdi. 9 yıl önce
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Cremeria Milano, Nişantaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Yaz kış demeden, bağımlı olup her gün yediğim ve sonunda baya kilo aldığım İstanbul'un en iyi dondurmacısı! Buraya özel Vanilya-Nutella-Gofret ve Bitter Çikolatanın uyumu Nirvana'ya ulaştıramasa da alır sizi Nemrut Dağına çıkarır, net! Hafif severler için Hindistan Cevizi, Çilek, Ananas, Muz! Tatlı severler için Tramisu, Karamel, Kahve, Sütlü Çikolata Ekşi severler için Limon, Böğürtlen, Frambuaz, Vişne numnum Kısacası Yoğurt dışında hepsini seviyorum ama bence aynı külahta birleştirediğin tatların uyumlu olması da çok önemli! Meyveliler mevsime göre çıkıyor ve gerçekten meyveden yapılıyor. Kendi işletmem olsa bu kadar detaylı anlatamazdım heralde ama napayım çook seviyorum :) Yazın alın dondurmanızı da turlayın Nişantaşı'nda yeterli!"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Plus Kitchen, Zorlu Center Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çok başarılı bir işletme, fikir ve uygulama süpper! AVM de illa fast food yada sağlıksız yemekler yemek zorunda değilsiniz, çok lezzetli alternatifler mevcut. Kavanozları dilersek eve götürebilimemiz süper olmuş (:"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
İntiba Döner, Beşiktaş'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sevdiğimiz bir mekandı, ama keşke Beşiktaş'taki dönerci modasına uyup köfteyi menüden kaldırmasalardı, zira çok severek ve beğenerek yiyorduk. Açık ayran sevenler için, ayranı iyi. İskender güzel."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Ayla Tantuni, Beşiktaş'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Tantuni severler için klasik lezzet, bol turşuyla iyi gidiyor :) çarşıdaki konumu iyi, öğrenciler için ideal. Hijyene biraz daha dikkat etseler iyi olabilir."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Yeşilköylü Dürümcü Baba'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Tek kelimeyle harika! Yemekler, lezzet, kalite! İçli Köfteyi unutamıyorum, kesinlikle denemelisiniz :) Kebaplardan da denediklerimin hepsini beğendim, damak tadınıza göre birini seçebilir, damağınızı şenlendirebilirsiniz :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Levon Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sabah hazırladıkları sandviçler ve kahve - tatlı için uğranabilir, tatlılarda benim favorim Budapeste Roll, mükemmel! Öğle yemeği için tavsiye etmem, menüsü çok geniş olmamakla birlikte, gereksiz pahalı. İşletmeci ve çalışanların tutumu hiç hoş değil, herhangi bir öneri yada şikayetinizde esnaflık sıfır :( *Edit: İşletme isim değiştirmiş."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Maria'nın Bahçesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Öğle yemeği için gittiğimizden mekan sakindi, ara sıcaklardan karides, kalamar ve salatalardan ot salatası denedik. Masada Çökertme Kebabı yiyen de vardı, balık kavurma deneyen de, akşamları çok hoş bir meyhaneye dönüştüğünü ve çok methini duydum ama açıkçası gündüz ki bu hali de bana inanılmaz derecede huzur vermeye yetti :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Bağ Pastaneleri'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sandviç barı çok başarılı :) Üsküdar da ha dediğinde güzel bir yemek yiyebileceğiniz bir mekan bulmak gerçekten zor, burası pastane olmasının yanında yemeklerin sunumu ve lezzeti ile beni çok şaşırtmış durumda, tavsiye edilir. *Çok sevdiğim Budapeste Roll'ü burada denedim ama damak tadıma hitap etmedi :("
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Bağ Pastaneleri, Acıbadem'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Pastaları gayet lezzetli ve farklı tatlar bulmak mümkün, Acıbadem'in eskilerinden, kahvaltısını pek memnun kalmamıştık, oturma düzeni revize edilse fena olmaz (:"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Istanbul Eater Maria'nın Bahçesi'ne bir resim ekledi 9 yıl önce
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Kuruçeşme Kahvesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gece geç saate kadar oturabileceğiniz ender mekanlardan, isterseniz okey masasına oturabilir, isterseniz arkadaki oyun bölümüne geçebilirsiniz :) kalabalık gidince bir sürü seçenek var. Gerçekten kahve gibi ama ortamı güzel :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Cafe Wien'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Viyana'ya gitmeye gerek kalmadan oranın lezzetlerini tadabileceğiniz süper bir mekan, Reasürans Çarşısı içinde tıkılmış ama sunum, hizmet ve lezzet açısından çok iyiler! Kahveler de gayet başarılı :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Destan Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ortaköyün en iyilerinden, mekan çok güzel, kumpir-nargile ikisi için de gayet iyi bir seçim, yaz/kış keyifli, Ortaköy de maaalesef en kötü mekanlar bile iş yapıyor o yüzden Destan bunlardan ayrı tutulmalı. Doğum günü kutlamaları için de gayet uygun :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
La Vie En Rose'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gittiğimde kendimi bir anlık Paris'de hissettiğim mekandır, genel olarak harika bir mekan, herşey pembiş pembiş, pasta ve cupcake ler çook lezzetli! Yaz kış bu kadar taze ve lezzetli çilekler bulmaları takdire şayan! Farklı bir kahvaltı yada brunch yapmak için belki tercih edilebilir ama yemek için önermiyorum, en iyi kahve - tatlı :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Mrs. Cupcake, Trump Towers Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çok şirin bir mekan fakat Trump Towers gibi basık bir avm ye tıkılıp kalması kötü olmuş :) Asıl Bağdat Caddesindeki şube çok güzel :) Cupcake ler lezzetli ama abartırsanız kreması bayabiliyor :( *Sanki hepsinin tadı aynıymış hissi uyandırıyor bende :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
İsos Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Son zamanlarda çok tutan Hatay Döneri (bol salça soslu) dürüm lavaşı oldukça kalın ve isteğe göre içindeki et miktarını arttırabiliyorsunuz. Beklentiye girmeden ekspress karın doyurmak için ideal."
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Ağa Kapısı Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin mekanı, bir sürü taklidi açılmış olmasına rağmen, hiç kimse Ağa Kapısının tadını yakalayamıyor, İstanbul'da yaşadığım süreye bakıldığında geç keşfettiğimi düşündüğüm, manzara açısından 10 numara, salaş bir mekan. Yazın gitmişseniz, şerbetlerini (Brownissa benim favorim, ekşi ekşi ), kışın gitmişseniz Osmanlı Çayını şiddetle tavisye ederim. Nargile tutkuları için de ideal bir mekan :) Süleymaniye akşam saatlerinde çok tenha bir yer ama inanın bu manzara için tırmanmaya değer!"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Ali Haydar İkinci Bahar'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Mezeler genel olarak lezzetliydi, cigkofte daha iyi olabilirdi ama olsun, yediğim kuzu şiş iyiydi, et yumuşak ve suluydu :) herseyin ötesinde ortam harikaydı, mekan sahibi içeri girdiğimiz andan itibaren mekandan ayrılana dek sanki evine misafir olmusuz gibi hepimizle tek tek ilgilendi galiba en çok hoşuma giden de buydu, fasıl da bu gecenin bonusuydu Not: Ozellikle mutfaga gidip baktim, ayni dizideki gibiydi :)"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Cookshop, Nişantaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Yemeklerden memnun kaldık, Acılı Ekşili çorba harika, bir porsiyon bir kişinin tıka basa doymasını sağlıyor :) hele buranın özel ekmekleriyle birlikte (şanslı gününüzdeyseniz sıcak geliyorlar yumyum!) Tatlılarına bayıldığım Cookshop yoğunluktan mı yada populariteden mi bilinmez (bir Cuma akşamı idi) Magnolia konusunda biraz üzdü, hem sunum açısından hem de Oreolu istememize rağmen Nutellalı geldi. Ve açıkçası Nutellalıyı beğenmedim. Limonata full buzdu, yazın tercih etmke daha mantıklı olabilir. *Nişantaşı şubesi her daim kalabalık ve gürültülü. Arka bahçede oturuyorsanız sigara içenler yüzünden tavanı sürekli açıp kapatıp duruyorlar, yağmur yağsa bile!"
Istanbul Eater
73 Yorum 11 Takipçi
Kasap Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Klasik Kasap Döner Standartlarında, ben kendilerini seviyorum, Beşiktaştaysanız en yoğun sokaklardan birinde oturarak dönerinizi gümletebilirsiniz :)"