info@mekan.com
Merve S.

Merve S.

950
puan
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Coffee Sapiens'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"kahveler enfes. biraz bekledik ama değdi doğrusu. sunumu hatta fincanı bile hoştu. başka yerde içtiğimiz cappucinolardan uzak ara öndeydi. ama en önemlisi kesinlikle cheesecake'i ! minik kavanozlarda sunulan bu cheesecakelerden özellikle limonlu olanı gerçekten harika, ağızda dağılıyor. mekan küçük, boş masa bulmak zor ama denemeye değer.."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Vapiano, Suadiye'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"İstanbul'daki en iyi İtalyan lardan biri, en keyiflisi olduğu kesin :) pizzalar nefis, seçenekleri bol, içecekler pahalı. ortamı oldukça eğlenceli ve iştah açıcı. salatasını da denedim, sosu oldukça güzel, porsiyonu da büyüktü. bence fiyat/ performans dengesi iyi bir restaurant. sipariş hazırolduğunda sizi uyaran minik hatırlatıcı da hoş bir fikir"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Pim Karaköy Kitchen & Patisserie'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"karaköy standartlarına göre oldukça geniş, ferah bir mekan burası. ama her daim kalabalık olduğundan, büyüklüğüne rağmen yer bulmak zor olabiliyor. özellikle akşamları. kahveleri, tatlıları lezzetli, duvardaki graffitisi çok başarılı. arkadaşlarla akşam oturması için ideal"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Tarihi Yeniköy Börekçisi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kıymalı börekten mi patatesli börekten mi başlasam anlatmaya bilemiyorum. gerçekten çok lezzetliler, istanbulun en iyilerinden bence. ortam da hoş, güzel bir haftasonu kahvaltısı için tercih edilebilir. porsiyonlar doyurucu. ayrıca tuzlu tatlı kuru pastaları, kurabiyeleri de lezzetli, eve paket yaptırmalık :)"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Carluccio's'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Lazanya konusunda aşmış mekan. Pizzaları da oldukça lezzetli ama lazanya bence daha önemli bir kriter. yemeklerin fiyatları uygun, en azından ortama göre. cuma akşamları epey gürültülü ve kalabalık olabiliyor. en güzel şubesi kanyon bence :) kahveleri çok iyi değil ama fiyatları uygun."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Set Balık Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"sadece meze yedik ve çok beğendik. balık şiş, balık cağ değişik ve güzeldi, ancak ufacık bir şişin 5 lira olması anlamsız. susamlı balık köftelerini çok beğendim. ama en iyisi kalamardı kesinlikle. yemeye doyamıyorsunuz. fiyatları çok ucuz değil ama uçuk da değil. lezzetler başarılı"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Pizza Emirgan'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Dört peynirli pizzaya bayıldık. üzerine ev yapımı kocaman bir tiramisu harika oldu tabi :) hava soğuk değilse dış tarafındaki masalarda boğaza doğru oturmak keyifli olabilir. nutellalı meşhur bir tatlıları varmış onu bir dahaki sefere denemek istiyoruz artık"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Tuzla Balıkçısı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"buraya meze yemeye gitmelisiniz. gerçekten çok lezzetli, çeşit çeşit, hepsinden birer kaşık yiyorsunuz böylece 5-6 değişik mezeyi tatmış oluyorsunuz doyana kadar. cumartesi ve pazar akşamları epey kalabalık, yer bulmakta zorluk yaşayabilirsiniz. akşamüstü saatleri daha tenha daha güzel. mısır ekmekleri de çok güzel, istemeyi unutmayın"
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Kireçburnu Fırını'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"kıymalı börek şu ana kadar yediklerimin en iyisiydi diyebilirim. poğaçaları tatlıları hepsi taze ve güzel, vitrine fazla bakınca hepsinden canınız isteyebilir. kahvaltı için tercih edilebilir, pazar günleri biraz kalabalık olsa da.. 5 çayı ve tatlı krizi anlarında da bire bir. üstteki balkon kısmı manzaralı, çok hoş."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
La Vie En Rose'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"oldukça şık, romantik bir yer. fiyatlar abartılı bence ama atmosfer güzel. oreo lu pastanın tadı güzeldi ama bana fazla şekerli geldi. pasta porsiyonları epey büyük, bir kişiye fazla gelebilir. hoş bir mekanda tatlı-çay,kahve yiyip içelim derseniz aklınızda bulunması gereken yerlerden."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Akdeniz Hatay Sofrası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"burayı düşününce bile insanın ağzı sulanıyor :) bu kadar iştah açıcı, yemeğin bir ziyafet haline dönüştüğü yer, bence çok fazla bulunmuyor. içli köftesi, gavurdağı salatası, humusu, lahmacunu, tuzda tavuğu ve tabi ki hepsinin sonunda gelen nefis künefesi. yemekten sonra ikram ettikleri kurabiyeleri bile akılda kalıyor. kebabını pek beğenmedik, daha çok mezeleri tavsiye ediyorum."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Unpak'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"yorumlar genelde servis sorunuyla ilgili ama biz bu yönde bir sıkıntı yaşamadık hem de cumartesi akşamı gitmemize rağmen. hep önünden geçip hiç oturmadığımız bu yerde bi tatlı yiyelim dedik, gerçekten hepsi taze ve güzeldi. ekmekleri ve paskalyasından da bahsetmeden geçemeyeceğim, özellikle paskalya hamuru çok iyiydi. çikolatalı kurabiyelerini de tavsiye ederim."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
Palma D'oro'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"çok keyifli bir mekan. yemeklerden çok atmosfer kalıyor insanın aklında ama yemeklerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor bu tabi. hem güzel yemek yiyip hem hoş bir atmosferde bir akşam yemeğinde kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir yer. arada müzikli akşamları da oluyor, denk gelirseniz daha da güzel."
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Manzaralı Mekan listesinde 360 İstanbul için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Servis Yapan Mekan listesinde Lacivert Restaurant, Anadolu Hisarı için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Dondurmacı listesinde Girandola, Arnavutköy için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Cafe listesinde Mums Cafe için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Cafe listesinde White Mill Cafe için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Baklavacı listesinde Develi Baklava, Eminönü için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Balıkçı listesinde Set Balık Lokantası için oy verdi. 9 yıl önce
Merve S.
38 Yorum 20 Takipçi
En İyi Dönerci listesinde Tatar Salim Döner Lokantası için oy verdi. 9 yıl önce