info@mekan.com

Dönerci Ali Usta

4.6
Toplam 5 Üye
  • 0 (216) 444 12 54
  • Rami Yeni Mah. Tugay Yolu Zuhal Cad. No:59 Cevizli Maltepe / İstanbul
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Hayatimda yedigim en kotu donerler siralamasinda ilk uce girer. esim de ben de hic begenmedik. sinirli ve kotuydu doner. esim iskender yedi, rezaletti. burasi nasil bu kadar hit olmus anlam veremedik 10 yıl önce
    Bir bursalı olarak hakiki bursa iskenderi sollar. tabi ben döner yedim ama dönerin lezzeti lavaşların sıcaklığı herşey mükemmeldi tavsiye ediyorum 10 yıl önce
    Kalk git der gibi tabağın bitmeden alınması çok kotu 10 yıl önce
    Güler yüzlü personeli ve son derece lezzetli dönerini tatmak gerek:-) 10 yıl önce
    Menü güzel, servis iyi gürültü fazla. masalar çok yakın sanırım ondan... 10 yıl önce
    Döneri cidden çok lezzetli, kesinlikle denenmeli 10 yıl önce
    Muhteşem lezzetli döneri ile baştan çıkarıcı. 10 yıl önce
    Neyini beğendiniz bu kadar anlamadım. yağlı döner, servis sıfır. tavuk dönerciye gidin bu kadar kaçmaz en azından. 10 yıl önce
    Döneri özellikle tavsiye edilir 10 yıl önce
    İko Keşifte
    209 Yorum 86 Takipçi
    İnsan evine yakın bir yere gitmeye ne kadar üşenebilir:)? Senede bir kez gidecek derecede sanırım. Ümraniye şubesini hiç beğenmemiştik yalnız. Şubeleşmenin kaçınılmaz sonu.
    Yoğunluk sokakta başlıyor. Park yeri arayan araçlar fena. İçeri girer girmez feci bir kalabalık karşılıyor sizi. Giriş çok yoğun ve gürültülü. Çalışan insan sayısı çok fazla. Üst katı tercih ettik bu sebeple.
    Pilav üstü döner istedik. Yanına ben Susurluk ayranı eşim şalgam istedi. Doğanay markaydı ve çok kötüydü, yapay bir tadı var. Bence o markayı değiştirmeliler. Yemeğin yanında ufak bir salata ve turşu geliyor. Döner çok güzel. Ben normalde döner yerken incik cincik bakar yağlarını ayıklarım. Bunda çok çok az yağ vardı ayıklamadım bile. Daha ben yemeğimin yarısına bile gelmemişken kara talihim kör bahtım devreye girdi ve pilavımdan kıl çıktı. Garsona gösterdik hemen değiştirdi ve özür diledi. Ayranın da etkisiyle fena doydum ikinci tabağı çok yiyemedim. Eşime baya eziyet ettim bu konuda:).
    Eşim sütlacı merak etti söyledi. Üstü çok yanmıştı. Çok az denedim hiç sütlaca benzemiyordu tadı. Yanık karamelize tat çok baskındı. Bu konuda düzeltme yapmalılar. O kadar yoğunlukta bile garsonlar ilgili bu konuda teşekkür etmek lazım.
    10 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
ÇALIŞMA SAATLERİ
Tümünü Gör
  • Pazartesi 11:00 - 22:00
  • Salı 11:00 - 22:00
  • Çarşamba 11:00 - 22:00
  • Perşembe 11:00 - 22:00
  • Cuma 11:00 - 22:00
  • Cumartesi 11:00 - 22:00
  • Pazar 11:00 - 22:00
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN