info@mekan.com

Et Mekan Steak House & Cafe

3.7
Toplam 7 Üye
  • 0 (216) 326 16 36 , 0 (532) 453 83 30
  • Küçük Çamlıca Mah. Libadiye Cad. Moda Sok. No:2 Üsküdar / İstanbul
  •    
    YORUM YAZ

YORUMLAR

    Hizmet çok iyi, tebrikler 10 yıl önce
    2.el eşya alanların adresi asya spot http://ikincielesyaalanyerler.web.tr 10 yıl önce
    Fuat Şimşek
    123 Yorum 59 Takipçi
    KanGurular olarak geçen hafta ziyaret ettigimiz Etmekan in Sahibi Fatih ve Mahmut kardesler bizleri çok iyi agirladilar sagolsunlar. Önce mekani gezdirdiler daha sonra spesiyallerini masamiza teker teker getirdiler.Mekanin yemek bölümü haricinden birde cafe bölümü var Nargile severleri de burada bekliyorlar.Mekanin bahçesi yesil alani oldukça genis bir günde buraya gündüz vakti gelip deneyimlemek lazim.
    Öncelikle füme tabagi ve salatalar geldi daha sonra ara sicak olarak Istiridye mantari,soslu üzeri kasarli patlican ve ispanak minik güveç içinde sunuldu lezet olarak mantar ön plandaydi ama hepsi lezetliydi. Etlerin gelisi fazla uzun sürmedi sirasiyla Dana lokum geldi çok iyi pisirilmis içi sulu yumusacik ve lezetliydi. Daha sonra flanc denilen kontrfileden yapilmis ince ince kesilmis döneri andiran et lezetliydi. Buna Sivas döneride deniyormus. Ilk defa duydum bu eti. Tandirda Dana kaburga sunumu yapildi ki görülmeye degerdi yaklasik 2 kiloluk bir parca 7-8 saat kadar karafirinda agir agir pismis. Porselen Tabaklarimiza sefimiz vasitasiyla lime lime koparilarak servis yapildi. Bu arada önemli bir konuda etler tahta servisle geliyor porselen tabaklara konuluyor. Dana kaburga lezzet ve kivam olarak harikaydi tek kelimeyle gözümüzde midemizde bayram etti. Dana kaburganin ardindan Kuzu kol tandirda masamizi senlendirdi. Kuzu eti haliyle daha yagliydi ama kuzu etini herzaman dana etine tercih ederim. Kuzu etinde bulunan yagin yarisi insan sagligi için faydali olan doymamis yag asidinden olusur. Kuzu eti kirmizi kan hücreleri yapimini tesvik etmesinin yaninda anemiyi hastaligini önler,kirmizi kan hücre yapimi için yasamsal öneme sahiptir.
    Bu nedenler uzar gider aslinda.favorim kuzu etidir.
    Agiz tadimiz degismesin diye sucuk servisi etlerden sonra yapildi bence çok yerinde bir hareket oldu. Sucugu kendi yapimlariymis oldukça basarili buldum hatta bir kangal satin almak istedim fakat çikista unuttum almayi, en kisa zamanda gidip satin alacagim.
    Yemegin sonunda tatli olarak ne var dedigimide katmer cevabi biraz sasirtti beni. Açikçasi beklemiyordum. Katmer dondurmayla birlikte sunuldu gayet güzel gitti fakat katmeri çok iyi yapan yerlerde yedigimizden dolayi burada yedigim katmer o lezzette gelmedi.Fatih beye tavsiyem künefe olacak belki künefe yaparlarsa çok daha basarili olurlar. Fiyatlara gelecek olursak bir kere etler istediginiz gramajda tartilip pisiriliyor fiyatini da görüyorsunuz. Fiyatlari adisyonda görebilirsiniz.
    Mekana KanGurular tavsiyesiyle giden müsterilerine %10 indirim yapilacagi müjdesini de vereyim.Güzel bir jest oldu bu.Tavsiyelerimizle, Etmekan.
    #KanGurular
    10 yıl önce
    Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum fiyat kalite kıyaslamasında çok kötü 1. sınıf steak houese ücreti ödeyip mahalle arasında yemek saçma yediğim iki çeşit ette lezzetsiz 10 yıl önce
    Esimle birlikte kutladigimiz 3. evlilik yildonumumuzu; muhtesem yemekleri , harika ambiansi ve icten samimi calisanlari ile unutulmaz kildilar. tatli jesti cok ince idi. tesekkurler etmekan. 10 yıl önce
    Evliliğimizin 3.yıl dönümü eşsiz kıldıkları için başta mustafa bey olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. etler mükemmeldi.sundukları tatlı ikram-ı enfesti.herşey için teşekkür ederiz. 10 yıl önce
    Yediğim en iyi köfteydi, sucuk da mükemmel 10 yıl önce
    Eti gerçekten başarılı. nargile için de cafe tarafı da denenir. içecekleri güzel. 10 yıl önce
    Saglam ferah fresh bir et mekan here i am now..)) 10 yıl önce
    Tam kıvamında pişen etler hem lezzetli hem doyurucu. kesinlikle tavsiye ediyorum. kaliteli servisi ve keyifli bahçesi de bizden tam not aldı. 10 yıl önce
Bu işletme size mi ait?
İşletmenizi yönetmek için
Kayıt Olun!
ÇALIŞMA SAATLERİ
Tümünü Gör
  • Pazartesi 11:00 - 02:00
  • Salı 11:00 - 02:00
  • Çarşamba 11:00 - 02:00
  • Perşembe 11:00 - 02:00
  • Cuma 11:00 - 02:00
  • Cumartesi 11:00 - 02:00
  • Pazar 11:00 - 02:00
GENEL ÖZELLİKLER
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN