info@mekan.com
Barış Bahri

Barış Bahri

0
puan
Sizler de Bağdat Caddesi'nde en lezzetli kahvaltı yapabileceğiniz mekanlar arıyorsanız listemize göz atabilirsiniz.
Mersin denilince akla ilk gelen lezzet kuşkusuz tantuni. Küçük küçük doğranan dana etlerinin wok tava veya sac üzerinde çeşitli baharatlarla kavrulmasıyla hazırlanan tantuni, bazen tavuk etiyle de yapılabiliyor. Ekmek arası ya da lavaşa sarılıp dürüm şeklinde yiyebileceğiniz tantuni için İstanbul'daki en iyi mekanlar bu listede.
Nefis kek üzerine rengarenk frosting'ler, lezzetli meyveler ve tatlı mı tatlı şekerlemeler. Mucizevi bir kek olan cupcake'in en iyi adresleri nerededir? İşte cevapları...
Sinema, restoran, tiyatro, mağaza gibi her alanda birçok çeşitliliği birlikte sunan AVM'lerin İstanbul'daki en popülerlerini sizler için listeledik.
Bu hafta sonu bir değişiklik yapın ve çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirip, eğlenebileceğiniz bir yerlere gidin hem çocuğunuzu hem de kendinizi mutlu edin. Nerelere gitmeliyiz diyorsanız da çocuklarınızla gidebileceğiniz en popüler mekanlar burada.
İstanbulda gidebileceğiniz birçok balık restoranı mevcut, fakat önemli olan taze ve lezzetli balığın adresini bulabilmek, Onur Gülmek bu adresleri bulmuş ve bizimle paylaşmak istemiş.