info@mekan.com
Barış Bahri

Barış Bahri

0
puan
Türkiye'de ve birçok Orta Doğu ülkesinde gelenekselleşmiş bir tatlı olan helvanın ülkemizde un ve irmik olmak üzere iki farklı çeşidi yapılıyor. Peki en iyilerini nerede mi yiyebiliriz, onun da cevabı listemizde!
Bostancı'da keyifli bir akşam yemeği deneyimi yaşamak istiyorsanız Bostancı'da yemek yenilebilecek mekanlar listemize bekleriz.
Her ne kadar basit sanılsa da makarna geçmişten günümüze vazgeçilemeyen bir lezzet olmuştur. Yapılışının kolay olduğu fakat lezzet ayarının zor tutturulduğu makarnayı İstanbul'da yiyebileceğiniz en iyi yerleri listeledik. Güzel makarna yemek için İtalya'ya gitmeyi planlıyorsanız listemiz planlarınızı iptal etmenize sebep olabilir.
Daha önce Çerkes yemekleri yemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Haluj, fıccın, şipsi, gumilej, velibah, gubate ve birçok Çerkes lezzetini bulabileceğiniz mekanlar burada!
Balkanların oldukça meşhur tatlısı son zamanlarda İstanbul'dada epey popülerleşti restoran ve pastane vitrinlerinde sıkça rastladığımız lezzetlerden oldu. Peki en iyi trileçeyi nerde mi yiyebilirsiniz? Cevabı bu listede.
Yaz geldi, serinleme duraklarımız olan dondurmacılar kepenklerini açtı ve biz dondurma severler ise dondurmacıların önünde kuyruklar oluşturmaya başladık. Dondurmanın İstanbul'daki en iyi adreslerini sizler için araştırdık!