info@mekan.com
Caglar Ozturk

Caglar Ozturk

1565
puan
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Bubada Club Sandwiches & More'ye bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Bubada Club Sandwiches & More'ye bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Kuğu Pastaneleri, Altıntepe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Haftasonu Kuğu pastanesinin açık büfe kahvaltısını denedik, Kahvaltılıklar dışında, zeytinyağlılardan tatlılara kadar uzanan çok geniş seçenekli bir brunch, sınırsız çay ile birlikte 35tl'lik bir fiyatı var. Biz denediklerimizden memnun kaldık. Brunch'a dahil olan tatlılarda fena değildi, sadece mozaik kuruydu onu önermiyorum, birde yumurtalı ekmek soğuk güzel olmuyor buna da bir çözüm bulmalılar."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Ergün Pastanesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Adadan ayrılırken meşhur milföyü yemek için ergün patisseria'ya girdik. Mekanı günü birlik gelenlerin dışında, yerli halk da tercih ediyor. Pastane ürünleri ve kahvaltının dışında ev yemekleride var. Ben enginar denedim üzerine milföy'ünde tadına baktım. Her ikiside başarılıydı. Servis hızlı, burgazadaya gidince ergün pastanesine uğramalı."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Ali Riza Sofrası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kadıköy'de geçerken uğradığım bir esnaf lokantası. Mercimek ve ezogelin gibi standart çorbaların dışında, işlembe ve kellepaça gibi seçeneklerde var. 15-20 TL'ye doyabildiğim sulu yemek ihtiyacımı gideren bir mekan..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Fornello Pizza'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kadıköy'de uzun uzadıya oturabileceğiniz keyifli bir konsept. İnce hamur kaliteli malzeme ile lezzetli pizzalar denemek için doğru adres.. Kısıtlı zamanı olanlar, dilim pizza yemek yerine burayı tercih edin derim."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Flamingo Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Akşam üzeri daha önce göztepe'de görüp gidemediğim flamingo'nun şaşkınbakkal şubesine uğradım. Mekan'ın ön bahçesi gölge serin yemek yemek için ideal. Döner, lahmacun pide gibi seçenekler var. Ben pide arası döner denedim biraz fazla kalın kesilmişti, lezzeti yerindeydi.Pide döner ayran 16tl. Dönerin gramını bilmiyorum... Tekrar gidilir bir mekan."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Leman Kültür, Kadıköy'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kadıköy leman'da yaşadığımız talihsiz olay ile ilgili traji komik bir olay anlatacağım. 4 kişilik masamızda birçok şey söylendi ve 1 adet çilekli limonata sipariş verildi. Leman'dan ayrılırken kasada limonata'nın çilekli mojito olduğu söylendi. Muhtemelen rom az konmuştu ve içen arkadaş bu içeceği limonata zannedip tüketti. Kasa da yaşadığımız sıkıntı ilk etapta garson arkadaşın gelip istemeden içtiyseniz günah sayılmaz gibi basit tavırlarla bize cevap vermesi kabul edilir gibi değil. Akabinde kasada bulunan bay arkadaş durumu telafi etmek isterken bayan arkadaşın imalı ve basit bir şekilde uzatmayacım müşteri haklıdır limonata parası verin, demesiyle konuyu bizim unutmamızı zorlaştırdı. Son olarak garson arkadaşın konuya yine dahil olup sesini son derece yükseltip tehtitkar konuşmasıyla Leman'dan dayak yemeden ayrılmak istedik. Bu durum karşısında bu olumsuz durumu insanlara anlatacağımı söylediğimde bayan arkadaş istediğine söyle, bizim müşteriye ihtiyacımız yok, gelen geliyor gibi bir cümle kullanmaktan çekinmedi. Ben hayatımda müşteriyle bu tarz polemiğe giren ne garson ne de kasa yetkilisi gördüm. Kadıköy leman benim ve arkadaşlarım için bitmiştir, sizde karşılaşabileceğiniz olası aksiyonlara hazırlıklı olun diye bu yazıyı paylaşıyorum. Tadıp beğendiğimiz ürünleri aktarmak diğer leman şubelerine kısmet artık."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
"Lokasyon olarak harika konumda, Mahalle'nin üst katına çıktığınızda enfes bir boğaz manzarası ve Big chefs sizi bekliyor olacak. Ramazan'ın bu ilk günlerinde akşam yemeği için tercih ettik, alkolsuz geçen akşamdan memnun kadım. Başlangıç olarak söylediğimiz roka,ıspanak ve parmesan dan oluşan enginar salatası çok başarılıydı. Hot beef fajita'nın acısı çok iyi ve lezzetliydi ancak 40tl'lik fiyatı uçuk olmuş. Menü de bir çok ürünün yanında yeni ibaresi var, bende tatlılardan yabanmersinli cheesecake denedim. Farklı bir peynir kullanılmış, tadını pek çözemedim. Bahçe bölümünde oturup boğaz manzarasına karşı tam bir keyif mekanı. Bu arada americano'da harikaydı. Umarım Bigchefs'in ömrü diğerleri gibi kısa olmaz..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Park Balık Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ay balık, Kuruçeşme'de henüz neden boş olduğunu çözemediğim, geçen hafta cuma akşamı ilk defa gittiğim bir mekan. Su ada'yı karşıdan gören keyifli bir deniz manzarası var. 8 çeşitlik soğuk mezelerden 3 tane seçtik. Köz patlıcan ve deniz börülcesi başarılıydı. Ara sıcak olarak güveçte karides çok başarılıydı. Daha sonra denediğimiz fener kavurma biraz yumuşaktı ancak o da sınıfı geçti. Gece sonunda biz memnun ayrıldık ancak cuma gecesi 2 katlı bu mekanda bizim dışımızda 6 kişi olması çok ilginç!!! Hoş yanında bulunan daha popüler arşipel de çok kalabalık değildi. Kuruçeşmeye talep neden az tartışma konusu..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Coffee Bain'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Son sürat açılan 3wave kahve mekanlarının bir yenisi de coffeebain. Mekan aynalarla çok farklı dekore edilmiş. İyi hissettiğim sıcak bir mekan, kahvelere gelince yaz dönemi favorim coldbrew 13tl'lik fiyatıyla lezzet ve sunum olarak çok başarılıydı. Keyifli vakit geçirilebilecek güzel bir konsept olmuş."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Bütme Evi'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kadıköy, mühürdar caddesinden modaya doğru yürürken, köşede pizzacı'yı görünce sola dönün 50mt sonra hemen solda bütme evini göreceksiniz... Ben sadece bütme neymiş diye girdim ama bu ilk gidişim olmadı. İlk sefer çorba ve ev yapımı yaprak sarma 2. gidişimde patatesli-kaşarlı bütme ve tahinli-haşhaşlı bütme denedim. Denizli işi bu ürünleri denemelisiniz, gözlemeden farklı quesedilla tarzı biraz yağlı çıtır bütmeler çok lezzetliydi, ev yapı ayranlarıda öyle... Salaş bir ortam, teyzeler içerde bütme açıyor, lezzet bence 10 numara. Yeni keşfettim herkese öneririm..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Yasemin Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"urgazada'da bisiklet ile gezerken mekanın önünde 2 büyük leğen karides ayıklayan ekibi görünce tereyağında karides denemek farz oldu. Mekanı denemek için bisikletleri park ettikten sonra deniz kenarında bir masaya geçtik, mekan boştu. Tereyağında karides'in ortalama bir lezzeti vardı. 25tl'lik bir lezzet kesinlikle değil. Şef garsonun hesap istemezken gelip hesap istediniz galiba demesi, kalkışımızı hızlandırdı. Burgazada'ya rakı balık keyfine gittiğim zaman tercih etmeyeceğim bir mekan..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Bubada Club Sandwiches & More'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bubada moda'da küçük sayılabilecek keyifli dekore edilmiş bir mekan. Lezzetli farklı club sandwichleri var, limonataları da çok başarılı. Menü denemeye değer, snappcard ile anlaşmaları iyi olmuş."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Baltazar'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Karaköy Baltazar açıldığı zaman burger için tercih ettiğim bir mekandı. Cadde baltazar'a gitme fıratını yeni buldum ancak burgeri tükettikten sonra süprizle karşılaştım. Sağlık bakanlığı tarafından köfte harcında kanatlı hayvan eti tespit edilmiliş. Ben durmuma iyi tarafından bakmak istiyorum, 2. bir numune ile ilerleyen dönemde bu durum düzelir düşüncesindeyim. Benim denediğim burger oldukça lezzetli ve istediğim gibi pişirilmişti. Bira menüsü de var en kötü patates bira keyfi için gidilir. İnsanları dolduruşa getirmeye gerek yok bence baltazar bir yanlış yaptıysa eğer onu telafi edecektir."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Rumeli Çikolatacısı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çikolata keyfi yapalım diyerek öğle arasında soluğu Rumeli çikolatacısında aldık. ilk olarak 2 kişilik truvalı helen denedik. Bu ürün akışkan çikalatanın içine muz ve çilek ilave edilip üzeri kremşantili bir lezzet. Çikolata gerçekten çok lezzetliydi. Daha sonra muzlu oreo'lu Rumeli denedik o da harikaydı. En zayıf halka muzlu magnoliaydı. Güzel konsept öğle arası çok sakindi, oldukça memun ayrıldık..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Draft Gastro Pub'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cadde'de Pub kültürü çok yaygın olmasada son zamanlarda iyiden iyiye pub sayısında artış var. Old English Pub cadde'nin eskilerinden sayılır.Ayı, Ayı Disco, Zeplin Pub, Gamlıbaykuş gibi mekanlar bağdat caddesinin son zamanlardaki yeni pub'ları. Draft Gastropub'ı bu mekanlardan ayıran özellilerin başında yemek menüsü ve bağdat caddesine tepeden bakabileceğiniz açık terası olması söylenebilir.Dekorasyon da konuşulması gereken mekanı farklı kılan özelliklerden bir tanesi. Yemek menüsünden seçilecek ürünlerin tamamı cafe cadde mutfağından çıkıyor. Pub menüsü sayesinde cafe cadde kalitesine draft gastropub'da indirimli bir şekilde ulaşmış oluyorsunuz. Menü alışılmış pub menülerinden farklılık gösteriyor. ürünler 1. sınıf kalitede ancak fiyatlar ortalama seviyede. Yükselen pub kültürünün etkisiyle pub'lada çeşit çeşit bira bulmak mümkün. Draft gastropub'da 30'un üzerinde bira seçeneği bulabilirsiniz. Vegeterian pizza, tapaslar jumbo karidesler, 3'lü mimi burgerler ve sosisli tabağı kesinlikle denenmesi gereken lezzetlerin başında geliyo"
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Marlon Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Suadiye'de plaj yolu sokakta Beyaz fırın'ın karşısında öncelikle dekorasyonu ile göze çarpan keyifli bir mekan Marlon. Her damak tadına hitap eden geniş bir yemek ve içki menüsü var. İlk günden itibaren kalitesini gösteren bir konsept diyebilirim.Bir başlangıç sever olarak önereceğim ilk lezzet domates ve feslağen ile şekillenen caprese salad_mozzarella olur. Parmesanlı yeşil salata tam bir ana yemek kıvamındaydı. Marlon'da karşılaşacağınız lezzetler arasındaki pizzalar kesinlikle menünün yıldızları konumunda. Pizzalar ekşi mayalı hamurdan yapılıyor, ince ve el ile yenebilecek kolaylıkta, çıtır çıtır harika pizzaları var. Favorim keçi peynirli pizza. Izgara Lokum bonfile ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz, tam istediğiniz gibi pişeceğinden emin olun. Şu konuyu atlamıyım, şaşlık kebabı sunum olarak harika, lezzet bakımından biraz yavandı, böyle bir durumla karşılaştığınız zaman ürünü geri göndermekten çekinmemenizi öneririm. Tüm makarnalar el yapımı hazırlanıyor, bunun en başarılı örneklerinden bir tanesi "Siyah Kraliçe" Kalamar mürekkebi ile renklendirilmiş farklı lezzetli bir seçenek. Günün her saati gidebileceğiniz kaliteli keyifli bir mekan."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Kitchenette, Capitol Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Öğle arası kahve ve tatlı için tercih ettiğim bir mekan. Buzlu kahveler 16tl seviyelerinde en son karamelli iced coffee denedim çok başarılıydı ancak fiyat biraz yüksek. Capitol de yazın yaşanan klima sorunundan kitchenette'in de nasiplenmesi kötü. Bildiğimiz kitchenette dekorasyonu burda da var sakin 1-2 saat geçirmek için uygun bir konsept."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Pelin Koroglu'yu takip ediyor. 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Brunelle'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Moda,nın merkezinde gizlenmiş bir mekan Brunelle, Saint Joseph'liler derneği işletsede herkese açık bir mekan. Mekan çok geniş fark yaratan bir dekorasyonu var. Menüyü denemeye somon tartar ile başladık, çok lezzetliydi mango biraz fazla tat katmasına rağmen gece de en beğendiğim lezzet oldu. Ardından denediğimiz deniz mahsullü risotto lezzetten yoksun yavan bir tadı vardı. Baklava hamuruna sarılı levrek ana yemek olarak hem farklı hem de lezzetli bir seçenek. Final'i creme brulee ile yaptık,"
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Kaçkar Pide'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"çerenköy tarafında oturmayanlar, Kaçkar yöresel lezzetler, bostancı köprüsüne yürüyerek 5 dakika mesafede. Pide keyfine başlamadan önce çorba alabilir yada iştah açması için bizim yaptığımız gibi karadenize özel mıhlamayı deneyebilirsiniz. Karadeniz mutfağına özgü pide dışında farklı ütünlerde var. Pidelerden değişik bir tarzda sundukları kapalı kavurmalı pideyi denedim çok başarılıydı. Tatlı olarak sütlaç ve turbo adını verdikleri sütlaç kadayıf birleşmesi lezzetli bir tatlıları var. İkisinden biriyle final yapılabilir."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Dondurmino'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Karaköyde kahvaltı üzerine nerede kahve içelim diye bakınırlen dar sokağın sonunda dondurmino'yu gördük. Şirin küçük bir mekan dondurma ve sorbeler top'u 5tl. Ben incirli-cevizli ve kavunlu denedim. Bence dondurmaları başarılıydı, önünde oturmasıda keyifli..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Mavi Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Heybeliada sahil bölümünde az sayıda restaurant ve balıkçı var ve denize diğer adalarda olduğu gibi yakın değiller. Mavi Restaurant da denizi ucundan gören 2-3 masa var. Biz de bu gidişimizde burasını tercih ettik. Yaklaşık 10 çeşit meze sayabildikleri 5 çeşit arasıcak ve 4-5 çeşit mevsim balığı vardı. Mezeler ortalama lezzetteydi, arasıcak olarak karides kalamar olayına girmeden karidesli börek ve paçanga böreği denedik iyiki de söylemişiz her ikiside o kadar harikaydı ki aynılarından birer porsiyon daha söyledik. Tatlı olarak damla sakızlı harika bir tatlıları var, kabak tatlısıda fena değildi. Servis biraz yavaş, hesap çok geç geldi, bunun dışında mekan güzel bir aile işletmesine benziyor, tereddütsüz gidebileceğiniz kötü bir süpriz ile karşılaşmayacağınız bir mekan."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Unter'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Karaköy'de sınırlı sayıda alkol servisi olan mekandan biri unter. Yaz aylarından mütevellit dışarıda yer olmadığından içeride dış bölüme paralel masalara oturduk. Yemek menüsünü denemedik, patates bira muhabbeti yaptık. Soslu patates fazlasıyla lezzetli, bira fiyatları gereksiz yüksek. 4 bira 1 patates 100tl. "