info@mekan.com
Caglar Ozturk

Caglar Ozturk

1565
puan
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Alişan Usta Döner & Izgara'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kartal'da resmi açılılışının 10 ekim'de yapılacağını öğrendiğim odun ateşinde tandır'da döner yiyebileceğiniz çok yeni bir mekan Alişan usta. Başlangıç olarak aldığım süzme mercimek kıvam olarak çok başarılıydı, havuç rendeleri sayesinde tadının yanında rengi ile de fark yaratmış. Porsiyon döner 110gr 18TL yanında 3 tane ayrı garnütür ile servis ediliyor. 55gr 80gr seçenekli ekmek ve pide arası daha ekonomik seçeneklerde var. Dönerin yanında isteyebileceğiniz içecekler arasında susurluk ayranı ön plana çıkıyor. Finalde künefe ve sütlaç seçeneklerinden sütlaçı seçerek öğlen menümü tamamladım. Kartal, kalitesi yüksek lezzeti üst seviyede bir dönerci kazanmış. Fazlasıyla memnun kaldığım beni şaşırtan bir mekan oldu..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Eywa Coffee & Cake'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Önünden geçerken dikkatimi çeken Eywa coffee keyifli şirin bir mekan... Kahve seçeneğinin yanında tatlı ve sandwich menüsüde var. Ard arda açılan 3 wave coffee shopların bir yenisi ama vakit geçirmesi keyifli, pazartesi günleri kapalı."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Küt Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Moda da birkaç defa take away kahve almak için uğradığım bir mekan. Dışarıya atılan sandalyeyelerin yanı sıra evdeymiş hissi yaratan bir iç mekanı var. En son uğradığımda menü değişiyordu, kahvenin yanında yemek ve sandwich menüsü olacağını söylediler. Her seferinde americano denedim, lezzet olarak biraz değişkenlik gösterdi. Keyif alacağınız bir mekan..."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Şefik Döner'e bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Şefik Döner'e bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Beyoğlu Ocakbaşı'ya bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Caglar Ozturk Beyoğlu Ocakbaşı'ya bir resim ekledi 9 yıl önce
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Gül Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Altunizade Gül cafe, altunizade çevresinde çalışan ve capitol personelinin sık uğradığı bir mekan. Sabah ve öğlen saatlerinde yoğunluk oluyor. Sabah istediğiniz ekmeğe istediğiniz malzemeleri koydurup tost veya sandwich yaptırabilirsiniz. Çoğu zaman can kurtaran durumunda bir mekan, çünkü çevrede açık havada çay kahve içilebilecek mekan zayısı çok az."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Şefik Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Odun atesinde bir döner ancak bu kadar lezzetli olur tandırdan çıkan lavaşlar ile döner ayrı bir boyut kazanıyor. Ince kesim lezzetli bir döner yapiyorlar, porsiyon yada pide arası farketmiyor her sekilde dönerin lezzeti ayni. Tatli olarak sütlaç öneririm."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
"ışın üst katta, kapalı bölümde sınırlı sayıda masa deniz görsede, yazın keyifle manzaraya karşı kahvaltı yapabileceğiniz bir mekan. İsimde Gourmet kullanılması biraz iddialı olmuş, ürünler öyle 1. sınıf lezzetler değil, ama kötüde değil. Tarihi ahşap bir binada keyifli bir kahvaltı için öneririm... Haftasonu kahvaltı fiyatı 35tl."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Beyoğlu Ocakbaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beyoglu'nda ocakbasi keyfi yapilabilecek güzel bir aile isletmesi. Yer olmasi durumunda ocakbasinda oturularak kebap keyfi yapilabilir ancak masalarin da keyfi ayri. Sakin muhabbet edilebilir mekanda maç yayini olmasi raki muhabbettini keyiflendirir diye düsünüyorum. Menü çok genis, ana yenek olarak kaburga ve adana kebabi öneririm."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Baltazar'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Karaköy Baltazar açıldığı zaman burger için tercih ettiğim bir mekandı. Cadde baltazar'a gitme fırsatını yeni buldum ancak burgeri tükettikten sonra süprizle karşılaştım. Sağlık bakanlığı tarafından kmöfte harcında kanatlı hayvan eti tespit edilmiliş. Ben durmuma iyi tarafından bakmak istiyorum, 2. bir numune ile ilerleyen dönemde bu durum düzelir düşüncesindeyim. Benim denediğim burger oldukça lezzetli ve istediğim gibi pişirilmişti. İnsanları dolduruşa getirmeye gerek yok bence baltazar bir yanlış yaptıysa eğer onu telafi edecektir."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Metre Pizza'ya yorum yaptı. 10 yıl önce
"Bruschetta ile başlayıp, caprese ile devam ettik yanında da sevilen cabernet-merlot aldık. Her ikiside kıvamında çok başarılıydı. Müzikler ve ortam dinlendirici, tüm masalar dolu olsa bile gürültü olmaması en büyük artısı. Ana yemek olarak daha menüde olmayan deneme aşamasında bulunan gnocchi efsaneydi, bayıldım, ayrıca sicilia pizza aldık pizzalar her zaman favorim. Bağdat caddesinde kendi kategorisinde önereceğim ilk mekan. Finali çikolatalı sufle, tiramisu ve expresso ile yaptık, her biri metre pizzanın ikramıydı. Mutlu, lezzete doymuş ve uygun bir hesap ile ayrılmak paha biçilmez."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Voi Cadde'ye yorum yaptı. 10 yıl önce
"Suadiye Zara'nın sokağında kısa bir süre önce açılan, daha resmi açılışı yapılmayan Voi cadde'ye planlayarak pazar sabahı kahvaltı için uğradık 10:00 gibi mekandaydık kaliteli vakit geçirdik ayrılmamız 13:00'ü buldu. Öncelikle söyleyeceğim şey bir işin içine bozcaada giriyorsa o şey kötü olmuyor. Zengin peynir tabağı, granola ile ikram edilen yağsız ve unsuz yapılan fit pan cake, füme et hepsi 1. kaliteydi. Bozcaada zeytinleri ve reçelleri için söylenecek tek şey hepsi harikaydı. Kaç zamandır aklımda olan domates reçeli burda karşıma çıktı, bal kabağı, nar, derken harika bir pazar kahvaltısı oldu. Kahvede de çok iddialı bir mekan, her zaman bulamayacağınız, sınırlı miktarda üretilen Yirgacheffee'i syphon tekniğiyle alıp finali yaptık. Mutlu bir pazar kahvaltısı oldu, kahvaltı dışında gece 2'ye kadar uğrayabileceğiniz farklı organik bir menü ile karşılaşacağınız kalite bir konsept."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
Barbun'a yorum yaptı. 10 yıl önce
"Barbun balık idealtepe sahildeki uğrak noktam oldu. Lezzetini bildiğim mezeleri sıkılmadan tekrar deneyebildiğim ender mekanlardan. 1 ay sonra yine burdayım ancak bu sefer lezzet ve serviste az da olsa gerileme vardı. Girit ezmesini her daim severim ancak sipariş vermeden önce tadına bakmanızı öneririm, peynir çok tuzluysa meze mezeliğini kaybediyor. Bu sefer mezeyi az tutup levrek pirzola denedik. Biraz kuru ve yavandı, pişirilmesinde sıkıntı vardı, ancak sorun etmedim bir sonraki sefer bu konuya dikkatlerini çekeceğim. 5 kişi 3 çeşit meze, kavun, beyaz peynir, salata, balık, 35'lik rakı soft içeçekler 300tl. Fiyat performans beni mutlu etti. Kesinlikle önereceğim bir mekan.."
Caglar Ozturk
45 Yorum 52 Takipçi
İko Keşifte'yi takip ediyor. 10 yıl önce