info@mekan.com
Duygu Orhan Gülbenek

Duygu Orhan Gülbenek

2640
puan
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Kebapçı Halil Usta'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gaziantep'e gittiğinizde mutlaka kebap yemeniz gereken Zeugma müzesi yakınlarındaki mekan. Gittiğimizde tıklım tıklım doluydu ancak kısa bir beklemenin ardından hemen yer bulabildik. Garsonlara ne yesek diye bizim sormamıza fırsat kalmadan onlar hemen tavsiyelerini sıraladılar, biz de büyük zevkle kabul ettik. Adana, simit kebabı ve küşleme yedik. Yediğimiz herşey mükemmeldi, benim favorim adana oldu. Diğerleri küşlemeyi daha çok sevdi. En çok kaşık salatasını sevenler de oldu aramızda :) Açık ayran ve pideleri de çok lezzetli. Sonuç olarak ete doyduğumuz halde kişi başı 30-35 tlye denk gelecek bir fiyat ödedik."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Aslan Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sabah akşam fix menü çalışan suada mekanı. Biz buraya bir kez kahvaltıya bir kez de akşam yemeğine gittik. Serpme kahvaltı aldık, extradan patates kızartması istedik, yokmuş. Ayrıca jambonu ve sosisi beğenmedik. Kalabalık gittiğinizde deniz kenarı masalarda oturma şansınız yok, çünkü çok dar bir alan var. Akşam yemeğinde ise 2 kişi olduğumuzdan deniz kenarında hoş bir yemek yeme şansımız oldu, yemekler güzeldi."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
"Karaköy'de baklava yemek istediğimizde Güllüoğlu'na alternatif olarak tercih ettiğimiz bir diğer mekan, tabi daha sakince oturabilir ve oturduğunuz yerden sipariş verebilirsiniz. Baklavaları gerçekten çok güzeldir. Ayrıca Gaziantep'e özgü lezzetleri deneyebilirsiniz. Kebapları, lahmacun ve içli köftesi iyidir. Adana kebap ve beyti önerebilirim."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Kanaat Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Üsküdardaki tarihi esnaf lokanta. Namını sürekli duyuyor olduğumuz için büyük heveslerle gidip, biraz hayalkırıklığıyla döndük açıkçası. Çorba içip, üstüne kimimiz kuru fasülye, kimimiz tas kebabı, kimimiz izmir köfte yedik. Çorbalar iyiydi ama kuru fasülye vasattı. Etler de çok kaliteli değildi maalesef, biraz fazla sinirliydi beğenemedik. Fiyatlar bir esnaf lokantasına göre biraz yüksek olmasına rağmen kredi kart ile ödeme almıyorlar. Şişirilmiş bir mekan olduğunu düşünüyorum."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Hünkar Ocakbaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bahçelievler'de bulunan ocakbaşı mekanı. İçerde gerçek anlamda ocağın başında masalar var, ancak açık havası daha keyifli olduğundan biz dışarda oturmayı tercih ediyoruz. İsterseniz mangalı alıp kendiniz pişirebiliyorsunuz. Etler lezzetli, kaşarlı mantarı atlamayın derim. Ocakbaşı olduğundan fiyatlar biraz pahalıdır."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Cookshop, Nişantaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Nişantaşı'nda hoş bir ambiyansı olan mekan. Biz pizza ve hamburger yedik, gayet lezzetliydi, çok beğendik. Menüleri, sunumları ve servis de güzel, etkileyici. Alkollü içeçek servisleri de var. Magnolia denen tatlılarını henüz denemedik ama bir daha gittiğimizde denemek üzere yazdık kenara :)"
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Çınaraltı Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Fazlasıyla pahalı olmasıyla birlikte yine de ortalama üstü bir puan verecekken, trafik kazası haberleriyle karşılaştığım mekandır. İddiaya göre mekan sahibinin oğlu bir çiçekçiye çarpıp kaçmıştır, ölümüne sebep olmuştur ve hala yakalanmamıştır. Oğlunu adalete teslim etmeyen ve acılı aileye "kan parası" adı altında rüşvet teklif ettiği iddia edilen bir adama da daha fazla para kazandıramayacağımdan gitmeyeceğim mekandır."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Avlu Ocakbaşı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sloganı yeni nesil ocakbaşı olan mekan. Aslında ortadaki bir ocakta közlerin üzerinde pişirilen etleri saymazsak, ortamıyla, müzikleriyle filan bildiğimiz meyhane burası. Etleri de mezeleri de gerçekten çok lezzetliydi. Ancak cuma-cumartesi akşamları fix menü uygulaması yapıyorlar, alakart vermiyorlar. 2 içkili fix menü 140 tl gibi bişeydi sanırım, biraz yüksek. Bir de açık yeri olmaması kötü."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Çiçek Izgara, Cevahir Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cevahir'de alışveriş sonrası hızlıca sağlıklı bir şeyler yemek için tercih ettiğimiz yerdir. Izgara köftesi ve mercimek çorbası lezzetlidir. Ben pek tercih etmesem de pideli köftesine de bayılırlar. Gayet çeşitli bir salata barları vardır. Yemek sonrası çay ikram etmeyi de ihmal etmezler :)"
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Karaköy Güllüoğlu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Karaköy'den başka hiçbir yerde şubesi bulunmayan diğer güllüoğlularla karıştırılmaması gereken mekandır. Gerçekten de baklavalarının lezzetiyle fark yaratır, bana göre İstanbul'daki en iyi baklava burada yenir. Glutensiz baklava da yaptıkları için ayrıca gönlümü fethetmişlerdir :) Su böreği de çok lezzetlidir, denemenizi tavsiye ederim. Son olarak sebilden ücretsiz arıtma suyu veriyor olmaları da hoş bir jesttir."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Joker No:19'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Buraya ne zaman gidicek olsak, acaba yer bulabilecek miyiz gerginliği alıyor beni. Ne zaman gitsek bahçede oturabilmek için uzun uzun beklemek durumunda kaldık, Beşiktaş'ta benzeri çok fazla yer yok çünkü. Ayrıca müziğin sesi de rahatsız edici, zira dans edilmeyen bir ortamda bu kadar yüksek sesle müzik çalmaları bana saçma geliyor. İyi tarafları ise, çok çeşitli biraları ve yiyecek alternatifleri olması. Pizzaları ve hamburgerleri güzel."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Nusr-Et Burger, Bebek'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Etlerin kalitesine diyecek birşey yok ama bence abartılmış bir mekan. Şöhreti nedeniyle fiyatlar aşırı şişirilmiş. Bir de bizimle ilgilenen garsonun tavrını sevmedim. 3 kişi gittik, bize menüyü getirmeden size şaşlık, lokum ve kafes getireyim dedi, biz de kabul ettik ve incelemek için menüyü istedik. 3 kere istedikten sonra menüyü alabildim. Bu kafes denen süt kuzunun kaburgası olan kemikli et 200TL imiş. Ben bilsem baştan istemezdim mesela, yine de itiraz etmedik de eğer böyle pahalı birşeyi önereceksen baştan menüyü ver yada öneri yaparken fiyatını da belirt. Kaldı ki kafesi, şaşlık ve lokuma göre daha az sevdik, öyle de saçma bişey yani. Sipariş verirken dikkatli olun derim."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
La Vie En Rose'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sevgiliyle birlikte romantik bir akşam yemeği yemek için tavsiye edebileceğim bir mekan. Sahilde küçük şirin bir yer. Vitrindeki tatlılar gerçekten göze hitap ediyor. Yemeğinizi şarap eşliğinde yedikten sonra tava içinde fokurdayarak gelen (adını unuttum) çikolatalı tatlıyı yemenizi tavsiye ederim. Ancak fiyatlar olması gerekenin biraz üzerinde."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
J'adore Chocolatier'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Hayatımda en güzel çikolatayı sanırım ben burada yedim. Zaten bizim yediğimiz aslında çikolata değilmiş, menülerinde bunu uzun uzun açıklıyorlar :) Şarap içip pizza vs gibi birşeyler de yiyebilirsiniz, ama j'adore'a mutlaka çikolata yemeye aç karına gidin. Çünkü büyük porsiyonlarda inanılmaz lezzetli şeyler geliyor. Fondü yemenizi şiddetle tavsiye derim."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Limonlu Bahçe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Öğrencilik yıllarımızda keyifle gidip bahçesinde oturup limonata içtiğimiz mekan. Şimdi çok popüler bir yer olmuş, tabi fiyatlar da almış başını gitmiş. Ama yine de özellikle bahar ve yaz aylarında gidin, ağaçların altında oturup birşeyler için derim. Kahvaltısı da güzeldir. Bahçesinde çok sayıda dünya tatlısı kedicik vardır, kedi fobisi olanları uyarmış olayım :)"
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Midpoint, Beyoğlu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beyoğlu Midpoint'in iç kısmının hoş bir ambiyansı, dış kısımının da fena sayılmayacak bir manzarası vardır. Yaz akşamları dışarıda yer bulup oturmak pek kolay bir iş değildir. Maalesef rezervasyon almıyolar, oraya gidince isim yazdırıp saatlerce sıra bekleyebiliyorsunuz. Yoğun saatlerince servis de çok aksıyor. Ancak yemek sunumları güzel. Sufleyi denemenizi öneririm."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Bi Buçuk, Beyoğlu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beyoğlu'nda tavuk kanadına doymak için harika bir seçim olacak mekandır. Bi buçuk kanat sipariş ettiğinizde doyurucu, lezzetli fakat biraz acılı kanatlar gelir. Mekan ambiyansı iyidir ama açık yeri olmaması bir dezavantaj. Bir de tavukları ağır ağır mı pişiriyolar nedir, hep çok bekledik burada. Bunu bile bile gideriz ama :)"
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Çiço Cafe & Bar'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ucuz bira içilebilecek, hafif müzikle muhabbet edilebilecek bir mekan. Biraları ve yiyecekleri fena değildir. Genelde genç ve öğrenci gruplara hitap eder. Terasının olması da güzel bir yönü. Haftasonu akşamları mekan gençlerle dolar, terasta yer bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Fasuli Lokantaları, Tophane'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Tophane'de eski güzel bir binada bulunur. Kuru fasülye, pilav, mıhlama ve turşu efsanedir. Ayrıca sıcak havalarda terasta manzaraya karşı oturma fırsatı da elde edebilirsiniz. Pek çok ünlü konuğu olduğunu duvarlardaki fotolardan anlayabilirsiniz. Fiyatlar ortalama."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Oba Restoran & Sultan Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Baltalimanı'nda muhteşem manzaralı mekan. Açık büfe kahvaltısı vardır ve sayamayacağınız kadar çok çeşit içerir, yalnız biraz pahalıdır, en son 50-60 tl gibi bir fiyat hatırlıyorum. Güzel bir akşam yemeği için de uygun bir mekandır. Ancak boğaz manzarasını görünce 1-2 kadeh içmek isterseniz, menülerinde alkollü içeçekler yok, belirteyim."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Huqqa'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Nargile merakımız nedeniyle gitmiş bulunduğumuz, ancak bir daha gitmeyeceğimiz mekan. Lokasyon olarak iyi bir yerde, mekan ferah ve geniş, hele yazın açık havada kısmen yeşil ve manzaralı bir yerde oturmak güzel. Ancak ortama ısınamadım. Bir kere kapıda dikilen bodyguardların insanları seçerek, tipine ve araba markalarına göre içeri aldıklarını farkediyorsunuz. Kimileri içeri alındığı halde uzun süre bekletiliyor, bir süre sonra pes edip çıkıyorlar. Menü çok çeşitli ve renkli şişeler ve eğlenceli sunumlarla getiriyorlar, e tabi extra pahalı oluyor bu durumda. Piyasa mekanı, tavsiye etmem."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Kuruçeşme Kahvesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kuruçeşme'de hem yemek yiyebileceğiniz, hem nargile hem de alkollü alkolsüz birşeyler içebileceğiniz bir kafe. Maç yayınları ve okey oynayabileceğiniz oyun masaları vadır. Hatta arkada farklı oyunlar için bir mekanları daha bulunur. Özellikle haftasonu akşam saatlerinde çok kalabalık olur, masa bulmak ciddi sıkıntıdır. Bu yoğunluk nedeniyle de servis çok aksar."
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Duygu Orhan Gülbenek Kuruçeşme Kahvesi'ne bir resim ekledi 9 yıl önce
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Duygu Orhan Gülbenek Huqqa'ya bir resim ekledi 9 yıl önce
Duygu Orhan Gülbenek
58 Yorum 36 Takipçi
Duygu Orhan Gülbenek Huqqa'ya bir resim ekledi 9 yıl önce